Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım bu fikir çok güzel bence , bide diğer sayfalar için konulan kuralları yeni sayfa içinde koysak olmaz mı ?

Canım bu fikir çok güzel bence , bide diğer sayfalar için konulan kuralları yeni sayfa içinde koysak olmaz mı ?
Ordada liste basinda yazariz cnm katilmak isteyen bakar kendine uyuyorsa uyum saglayabiliyorsa zaten benide alin diyor uymuyorsada sayfayi okuyup geciyor

hmbg (Hatice)-okundu
denizinmavisi (Selin)bu listede yer almayacak
rudecute (Gizem)-okundu
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)-okundu
Namaria (Almıla)-okundu
@msls123 (Seval)-okundu
ebruli-- --okundu
K Kelebek_131 (Neslihan)-okundu
Kahlofrida (Gamze)-okundu
OMRUM79 -okundu
@prensespanda
Kizlar oncelikle hayirli geceler yeni duamiz icin listeyi tekrar duzenledim. Furkan suresi 74.ayeti 41 defa ve 1000 tane Ya Camii Ya Vedud esmasini okuyoruz. Ve yeni duamıza insaallah Bismillah diyelim. Kişinin temiz agizdan musluman kardesine ettigi dua en makbul dualardan biridir. İsim isim niyetlenelim. Insallah birimiz duasi birimize tutar. Allah hepimize hayirli kapilar açsın.

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ﴿٧٤﴾

Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).

(Ve o kullar): Rabbimiz! Bize gözümüzüaydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl! derler.

Kızlar ben bu 313 ayetel kürsüyü okudum çoook geç oldu...Hakkınızı helal edin . Allah kabul etsin :)

Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu banahelal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz içinhayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidinaMuhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…