- 2 Şubat 2016
- 2.185
- 1.336
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #16.181
Canım bu fikir çok güzel bence , bide diğer sayfalar için konulan kuralları yeni sayfa içinde koysak olmaz mı ?Canim benim oncedende boyleydi sen ben varken falan degil bu sayfa ne hikmetse boyle ben elimden geldigince yardimci olucam ama gecmise baktim bir arkadas varim deyip bir daha ugramamis
İki arkadas musade istemis yogunluktan taha agirlikta listemizi yapip onla baslayalim
sonra sirasiyla diger talepleride okuruz kisi basi 1 taha suresi icin 5gun yeterli diye dusunuyorum suan regl olan arkadaslarda temizlenince okur herkes icin uygunsa yrn yapalim listemizi pazarda yeni listeyle yeni haftayi acariz
Herkes kendince kendine dua ediyor bende okurum mesela ama burada benim vakti saatine denk gelmedigim bir duada baska bir arkadas denk gelebilir birbirimizden dua almak baska birsey zaten en basta kisi kendinede okuyor yani amac nefesler karissin gonul ve takip isi bir hevesle girip sonra ugramayana bise yapilamiyor ancak donene kadar liste disi birakabiliyorsun
Birde sizede uyarsa soyle bir onerim var yeni bir sayfa acip orada devam edelim bu sayfanin gecmisten gelen bir duzensizlik algisi var hem ondan siyriliriz hemde belki duzenli katilmak isteyen olur canlanir burasi olsun derseniz buradanda devam edebiliriz yeni sayfayi acinca buraya link koyup listeyide o sayfada etiketleriz kaciran olmaz zaten
Ordada liste basinda yazariz cnm katilmak isteyen bakar kendine uyuyorsa uyum saglayabiliyorsa zaten benide alin diyor uymuyorsada sayfayi okuyup geciyorCanım bu fikir çok güzel bence , bide diğer sayfalar için konulan kuralları yeni sayfa içinde koysak olmaz mı ?
Benim icin de uygun canim yeni sayfa belki ugur getirir guzel bir baslangic olur ben de elimden gelen neyse yaparimKahlofrida yeni sayfa icin onerin ne cnm senin icinde bir sakincasi yoksa bir arkadasa ozel msj aticam cunku
Allah kabul etsin canim insallahKahlofrida kuzum 1000 esma ve Furkan suresini okuyup bitirdim Rabbim cümlemizin duasını kabul eylesin
Kızlar ben bu 313 ayetel kürsüyü okudum çoook geç oldu...Hakkınızı helal edin . Allah kabul etsin :)hmbg (Hatice) -okundu.
zeynep_1987 (Zehra)
@denizinmavisi (Selin) -okundu.
@Mavi siyah
rudecute (Gizem)-okundu
umut-16 kardeşi-okundu.
megos (Görkem) -okundu.
@Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)(bu listede yer almayacak)
@msls123 (Seval) -okundu.
ebruli-- -okundu.
K Kelebek_131 (Neslihan)-okundu.
Kahlofrida (Gamze)-okundu.
OMRUM79 -okundu.
@Selma bakar
Canlarım hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Sevdiklerimizle evli mutlu çocuklu bayramlar görelim inşallah:) Çok ilgilenemiyorum sayfamızla kusura bakmayınKahlofrida canım Allah razı olsun , sayfamızı idare ediyorsun. Bir önceki duamızdan zeynep_1987 @Mavi siyah @Nilda Hatun @Selma bakar arkadaşlarımız dönüş yapmamışlar. Bekleme süresini çoktan geçmişiz bile bence.
Sevgili dua arkadaşlarım üzülerek belirtiyorum ki, bu turda aranızda olamayacağım. Taşınma işleriyle oldukça yoğunum, stres, heyecan,yorgunluklar her şey var. Tabi güzel heyecanlar bunlar, şükrediyorum yine de:)
Yeni dua için aklınızdan geçen duaları belirtin isterseniz çoğunluğa göreKahlofrida cığım bir seçim yapıp başlamanıza vesile olur inşallah.
Rabbim gönlünüzdeki tüm güzellikleri nasip etsin .
Ben de :)Ben evlendim
Özür dilerim yanlış anlaşıldım galiba. Çok net bi cevap verince ona gülmüştüm. Gerçekten kötü bi niyetim yoktu :)Baya komik evet
mrb kahlofrida hangi duaları okudun ne yaptin ismin ne kriterlerin neBaya komik evet
Kriterim kalbimin ısınması ve denklik. Görüşmelerim oldu ama o ışığı bulamadım. Buradaki dua çemberlerinde bulundum 1 senedir kendim kafama göremrb kahlofrida hangi duaları okudun ne yaptin ismin ne kriterlerin ne
kaç yasindasin kapalimisinKriterim kalbimin ısınması ve denklik. Görüşmelerim oldu ama o ışığı bulamadım. Buradaki dua çemberlerinde bulundum 1 senedir kendim kafama göre
Ne alaka neden sordunuzkaç yasindasin kapalimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?