- 3 Temmuz 2017
- 394
- 235
- 53
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #16.141
Eger yavaslik liste guncellemesi ise ben heme heme hergun giriyorum liste yapan arkadasa yardimci olurum liste duzenlemesi etiketlemede falanKatılıyorum canım ara inanılmaz uzun düzenli olmayınca olmuyor.
Hosbulduk canimBağlantımdan bi yazamadım , kızlar Taha okuyabiliriz derlerse bende Taha okumaktan yanayım ve ne kadar çok dua okursak daha iyi olur düşüncesindeyim bende , çünkü kızlar yazmasa ben çoğu zaman unutuyorum bu dua grubumuzu , inşallah daha çok dua okuyabiliriz , çoğunluk ne diyecek beklemedeyim . Tekrar hoş geldin kuzum aramıza O Ozzgeee
Maalesef son 2 duadir 2 3 kisi firemiz var yani duamiz da uzun degil ama ara cok uzuyor kimse de mahrum kalmasin istiyoruz. Sonraki duaya gecebiliriz benceEger yavaslik liste guncellemesi ise ben heme heme hergun giriyorum liste yapan arkadasa yardimci olurum liste duzenlemesi etiketlemede falan
Duaya karar verip haftayi yeni duayla acalim 1 haftayla sinirlayalim veya 10 gunarkadaslar ben çoğunluğa uyarım dua konusunda elimizden geldiği kadar duaları sıklaştırsak daha iyi olacagını düşünüyorum birde zaman aralığı koyabiliriz çünkü duaya geç geçmiş oluyoruz
Merhaba arkadaşlar... Ben de katılmak istiyorum.
Sartlarimiz bekar ve evlenmek istiyor canimBnde katilmak istiyorum sayfayi kim idare ediyo cozemedim kizlar . sartlariniz filan var midir :)
Cnm bir arkadas bir dua arada digeri bir dua gelemiycem demis yeni sayimiz yukaridaki gibi Belirleyip baslayalim insallahSartlarimiz bekar ve evlenmek istiyor canimonun disinda hos geldiniz sefa getirdiniz bu aralar ben ilgileniyorum. Ama kim girerse o da ilgileniyor dua oneriniz varsa alalim yarin pazartesi sicak sicak baslayalim
Allah razı olsun kuzumm , bende Taha suresinin tamamini okumaktan yanayim, ve duzenli okumak taraftariyim ,nasipte hangi dua var bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?