Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1400+100 ALLAH KABUL ETSİN. rubenis hayırlısı olsun neden olmadı anlatmak ister misin

Teşekkür ederim canım. Askeri okuldaydı okul psikolojisini bozmuş gönderdiğim gibi gelmedi.. Bide atama Tunceli ye oldu.. Beni yanında götürecek cesareti gösteremedi. Benim ailemde isteksizdi zaten. bazı şeyler kısmet deyip akışına bıraktım...

1950+150 Allah kabul etsin, isteyen herkese gönlüne göre hayırlı birer eş nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla :) hadi ama kızlar nerdesiniz, hep birlikte devam edelim duamıza, Allah duada ısrar edenleri sever, hep birlikte devam edelim dualarımıza, birbirimiz için dua etmeyi ihmal etmeyelim çünkü biliyoruz ki başkası için yapılan dualar kabul olurmuş, Allah hepinizin gönlüne göre versin, benim de :)

kizlar hakinizi helal edin bende katildim ama pek okuyamadim bazi sebeplerden dolayi giremedim foruma :( ama simdi aranizdayim yine :)

2100 + 30 Allah kabul etsin

Kızlar kızım için evlilik yapması için lütfen 4444 tane tefrıcıye duası okumama yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. Kızımın adını vermem gerekiyor mu sizlere?

Kızlar kızım için evlilik yapması için lütfen 4444 tane tefrıcıye duası okumama yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. Kızımın adını vermem gerekiyor mu sizlere?
Biz burda listemize katılan herkese toplu olarak okuyoruz salatı tefriciye, Allah kızınızın da gönlüne göre versin, tez zamanda hayırlı bir evlilik nasip etsin ona da inşallah.
2330+100

Kızlar salatı tefriciyeyi tamamlayamadık uzun zamandır, katılım az oldu malesef, Allah okuduklarımızı kabul etsin, yeni bi liste oluşturup o gün kimin günüyse ona birer tane yasin okuyalım mı ne dersiniz?

Yasîn sûre-i şerîfesini okumanın faidelerinden birkaçı:
1- Eceli gelmiyen hasta şifâ bulur.
2- Eceli gelen hasta ölüm acısı duymaz.
3- Ölürken Cennet meleklerini görür.
4- İnsan korktuğundan emin olur.
5- Garipler yardımcı bulur.
6- Aç olan, tok olur. Yani ummadığı yerden rızık gelir.
7- Susuz olan, kanıncaya dek su bulur.
8- Bekarların evlenmesi kolay olur.
9- Elbisesi olmayan elbise bulur.
10- Gayb olan şey bulunur.

Tamam canım bitirelim de pek okuyan yok malesef

canım yasine bende katılmak istiyorum canlar benimde sevdigim var sevdigimle evlenmek hayırlısı ile ve mutlu yuva cocuklarımın olması için katılmak istiyorum adım duygu.
bizim okudugumuz bize yeter canım okuyalımmmmmmmmmmmmmmmm hadiiiii:16::16::16::16::16:
mübarek ayda

O zaman yeni liste oluşturalım yasin okumak isteyenlerle birlikte. (Katılmak isteyen söylesin ya da kendini listeye ekleyebilir.)
1)minigmanig
2)aybirgen

Back
X