Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Arkadaşlar biraz araştırma yaptım:

***Cübbeli Ahmet Hoca çok önemli bir istek veya çok önemli bir sıkıntınız olduğuda (313) Ayetel Kürsi öneriyor.313 Ayetel Kürsi bir şifre olduğunu belirtiyor
Okuma şekli ve şifre olarak.Ayet-el Kürsi okurken bu ayete gelince “ve lâ yeûduhu hıfzuhumâ ve huvel aliyyul azîm(azîmu).” 7 defa okunur.

***Evlenmek isteyen kimseler.Aşağıdaki Duhan süresi 54.ncü Âyet-i Kerim (1136) defa okumaya devam ederler.
Duaların kabulü için 21 gün veya 41 gün devam edilir.
“Kezâlik(kezâlike), ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).”
“İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.”

***Evlilik kısmeti kapalı olduğunu düşünenler her gün (526 veya 1000) defa “Yâ Şekûr celle celalühü” zikrine devam eder ise 110 günü geçmeden talipleri zuhur eder ve çok mutlu bir evlilikleri olur inşallah Allah’ın izni ile.
Kaynak:Sırrul Esrar dualar(Arif Pamuk)

***Güzel bir izdivaç yapmak,hayırlı ve mutlu bir yuva kurmak isteyenler her gece yatmadan önce.Niyet ederek Rabbimizden hayırlı bir talip hayırlı bir yuva kurmak için aşağıdaki esmaları okumaya devam etsinler.
Alahü Teâlâ’nın ..Ya Fettah İsmi şerifi ve Ya Selam ismi şerifi birlikte okunur.

Her gece 131 defa veya 110 defa ” Ya Fattahu Ya selam celle celalühü” şeklinde okunur.
Bu duaya 21 gece yada 41 gece devam edilir. İsteyen her gece devam edebilir.
Bu dua evlilik isteyen kimsenin kendi veya yakınları tarafından da okunabilir.

***Abdullah b.Abbas (r.a)’tan rivayet olunmuştur ki:
“Adamın biri dedi ki; Eya Allah’ın Resülü! Hiç duâ edilip de reddolunmayan,geri çevrilmeyen bir dua va mıdır? Resûllullah (s.a.v) da. ” Evet” diyerekk şöyle buyurdu.
“Es’elüke bismikel a’le’l eazzi’ll ecelli’l ekrem.”
Manası: “Rabbim! Senin yüce,aziz,celil ve kerim olan isminle Senden istekde bulunurum.”

***Bu salavat esmayı birlikte okuyanın duaları kabul olur.
Okunacak Esma ve salavat:

” Salli ve sellim ve bârik yâ Mücibü alâ hayri dâin ve ente dâiy Mücib.”

Manası:”Ey Zatına el açanların ellerini boş olarak geri çevirmeyen Allah’ım!Rahmetini,esenliğini,bereketini insanlığı güzelliğe davet eden Muhammed(a.s)’a indir.Çünkü Sen el açanları boş çevirmezsin.”

YİNE ÖNERİDİR VE ALINTIDIR:)
hepsini sırayla yapabiliriz bence çok zor şeyler değil sadece zaman gerekiyor Hayırlı Cumalar bu arada. Rabbim hepimize hayırlı eşler hayırlı yuvalar hayırlı evlatlar nasip etsin canlarım

hayırlı cumalar hanımlaaarrrr :) kızlar o zaman şöyle yapalım önerileri liste haline getirelim sırayla okuyalım hepsini ne okuyalım diye düşünmeyelim her defasında

hayırlı cumalar hanımlaaarrrr :) kızlar o zaman şöyle yapalım önerileri liste haline getirelim sırayla okuyalım hepsini ne okuyalım diye düşünmeyelim her defasında
hayırlı cumalar çok mantıklı bence :) hem bu arada hiç zaman kaybımızda olmamış olur

tavsiye edilen dualar
Ayetel Kürsi
yi ihtiyacı ve isteği olan170 defa okuduktan sonra 3000 defa Ya Kafi, Ya Ğani, Ya Fettah, Ya Rezzak isimlerini zikredip ihtiyacını Allah'tan dilerse isteği kabul olur. (Arif Arslan Dua ile Korunma kitabından )

Çok önemli bir istek veya çok önemli birsıkıntınız olduğuda (313) Ayetel Kürsi öneriyor.313 Ayetel Kürsi bir şifre olduğunu belirtiyor
Okuma şekli ve şifre olarak.Ayet-el Kürsi okurken bu ayete gelince “ve lâ yeûduhu hıfzuhumâ ve huvel aliyyul azîm(azîmu).” 7 defa okunur. (Cübbeli Ahmet Hoca)

Evlenmek isteyen kimseler.Aşağıdaki Duhan süresi 54.ncü Âyet-i Kerim (1136) defa okumaya devam ederler. Duaların kabulü için 21 gün veya 41 gün devam edilir.
“Kezâlik(kezâlike), ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).”
“İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.”

Evlilik kısmeti kapalı olduğunu düşünenler her gün (526 veya 1000) defa “Yâ Şekûr celle celalühü” zikrine devam eder ise 110 günü geçmeden talipleri zuhur eder ve çok mutlu bir evlilikleri olur inşallah Allah’ın izni ile.(Sırrul Esrardualar Arif Pamuk)

Güzel bir izdivaç yapmak,hayırlı ve mutlu bir yuva kurmak isteyenler her gece yatmadan önce.Niyet ederek Rabbimizden hayırlı bir talip hayırlı bir yuva kurmak için aşağıdaki esmaları okumaya devam etsinler.
Alahü Teâlâ’nın ..Ya Fettah İsmi şerifi ve Ya Selam ismi şerifi birlikte okunur.

Her gece 131 defa veya 110 defa ” Ya Fattahu Ya selam celle celalühü” şeklinde okunur.
Bu duaya 21 gece yada 41 gece devam edilir. İsteyen her gece devam edebilir.
Bu dua evlilik isteyen kimsenin kendi veya yakınları tarafından da okunabilir.

Abdullah b.Abbas (r.a)’tan rivayet olunmuştur ki:
“Adamın biri dedi ki; Eya Allah’ın Resülü! Hiç duâ edilip de reddolunmayan,geri çevrilmeyen bir dua va mıdır? Resûllullah (s.a.v) da. ” Evet” diyerekk şöyle buyurdu.
“Es’elüke bismikel a’le’l eazzi’ll ecelli’l ekrem.”
Manası: “Rabbim! Senin yüce,aziz,celil ve kerim olan isminle Senden istekde bulunurum.”

Bu salavat esmayı birlikte okuyanınduaları kabul olur.
Okunacak Esma ve salavat:
” Salli ve sellim ve bârik yâ Mücibü alâ hayri dâin ve ente dâiy Mücib.”
Manası:”Ey Zatına el açanların ellerini boş olarak geri çevirmeyenAllah’ım!Rahmetini,esenliğini,bereketini insanlığı güzelliğe davet eden Muhammed(a.s)’a indir.Çünkü Sen el açanları boş çevirmezsin.”

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 18 adet Cuma Suresi okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera -----18 Cuma Suresi Okudu
2- C cansu_tr ----18 Cuma Suresi Okudu
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 18 Cuma Suresi Okudu

4- Yseeminn Yseeminn --- hiç bildirim yapmadı
5- mycherie mycherie --- 18 Cuma Suresi Okudu
6- Feraceli Feraceli --- 18 Cuma Suresi Okudu
7- @-Mahperi- ----18 Cuma Suresi Okudu
8- Sealand Sealand ----18 Cuma Suresi Okudu
9- @neyisada ---- -18 Cuma Suresi Okudu
10- M mormenekse1234 ---10 Cuma Suresi Okudu canım ne durumdasın
12- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 18 Cuma Suresi Okudu
13- talena talena -------18 Cuma Suresi Okudu
14- okyanus85 okyanus85 -----

hemen başlayalım bugün Cuma bence 313 Ayetel Kürsi ile bugün başlayalım Cuma gününün hayırlı olması vesilesiyle aynı zamanda her gece yatmadan evvel 131 Ya Fettahu Ya selam celle celalühü' okusun herkes en az 21 gün... Allah dualarımızı kabul etsinn amin Ecmain.. gulbera gulbera

18 adet Cuma suresıne Cuma günleri okunmasında yarar var bence bu uygulamaya 3 hafta en az devam edelım.. gulbera gulbera
canım isteyen başalasın o zaman hepsini yazdım isteyen not etsin duaları ayrıca okumak isteyen olabilir
evet cuma suresi oyle tavsiye ediliyor canım okuyabilen okusun bizede dua etsin inşaallah ben mazeretliyim okuyamiyorum :)

O zaman ilk olarak 313 ayetel kürsi ve 131 ya fettah ya selam cc ile mi basliyoruz. Ben de mazeretliyim, ayetel kürsi ye mazeretim bitince baslayim degil mi

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera -----
2- C cansu_tr ----
3- denizinmavisi denizinmavisi ------
4- mycherie mycherie ---
5- Feraceli Feraceli ---
6- @-Mahperi- ----
7- Sealand Sealand ----
8- @neyisada ---- -
9- M mormenekse1234 ---
10- nutella_kavanozu nutella_kavanozu -----
11- talena talena -------
12- okyanus85 okyanus85 -----

listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaları isteyen hergün okuyabilir dularımızı listedeki bütün arkadaşlarımız adına yapıyoruz Allah razı olsun ;)

ben 18 Cuma suresını devam edin derim en az 3 hafta ,,hatta her cuma aksamı devam edın dua kardeşlerim..Hayırlı kısmetlerımız hayırlı bir yuvamız eşlerimiz olsun inşallah Rabbim kabul etsin .. 313 Ayetel kursı okuması 1 hfta ıcınde bitsin ama her gece yatmadan 131 Ya Fettahu Ya Selam okuyalm tez vakitte kabul olsun

ben okurumda mazeretim yaklasti. ayetel kursiyi okuyabilirmiyim mazeret gunumde ?

dua niyetiyle okunabileceği söyleniyor ama ben mazeretliyken okumuyorum canım ya içime sinmiyor cok fazla esmalarımı hergun okurum mazeretım bıtıncede ayetel kürsiyi okurum inşaallah

mazeretın baslayana kadar oku sureyı sonra kaldıgın sayıdan devam edersin bence farklı bilgisi olan varsa alalım yınede :)
bencede oyle yapiyim cok sagol :) :) tek bi kez mi131 fettah ve selam okuncak yoksa her ayetel kursiden sonrami ?

bencede oyle yapiyim cok sagol :) :) tek bi kez mi131 fettah ve selam okuncak yoksa her ayetel kursiden sonrami ?
canım 21 ya da 41 gun uyumadan once 131 defa okuması tavsiye edilmiş aslında en azından liste bitene kadar her gün okunabilir sonrasında devam etmek isteyen olursa okuyabılır

arkadaşlar 131 Ya Fettah Ya Selam celle celalühü esması 21 ya da 41 gün uyumadan önce okunması tavsiye edilmiş
tavsiye edilen duaları eklemiştim ordanda okuyabilirsiniz. bence herkes her gün okumaya çalışsın bu esmaları. en azından listemiz bitene kadar her gün okumaya çalışalım inşaallah

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera -----
2- C cansu_tr ----
3- denizinmavisi denizinmavisi ------
4- mycherie mycherie ---
5- @-Mahperi- ----
6- Sealand Sealand ----
7- @neyisada ---- -
8- M mormenekse1234 ---
9- nutella_kavanozu nutella_kavanozu -----
10- talena talena -------
11- okyanus85 okyanus85 -----

listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaları isteyen hergün okuyabilir dularımızı listedeki bütün arkadaşlarımız adına yapıyoruz Allah razı olsun :KK66:

Back
X