Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1. Bekarlıktan kurtulmak için ve hayırlı kısmet için Duhan suresinin 54. ayeti 1136 kere okunur ve zaman zaman tekrarlanır.
  • كَذَٰلِكَ وَزَوَّجْنَٰهُم بِحُورٍ عِينٍ
  • Kızlar karşıma bu çıktı, isterseniz okuyabiliriz. Yanına yine esma belirleriz.

Kısmeti kapalı olan kişiler İnsan suresinin ilk iki ayetini 313 defa okumalı, ayet sonuna geldiklerinde "semian" kelimesini 7 defa tekrar etmelidir. Okuyacağınız duanın en başında 1 kez besmele çekmelisiniz.

"Hel eta alel' insani hınüm mined dehri lem yekun şey'en mezkura. İnna halaknel' insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece alnahu semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, bası'yra."

Bunu buldum araştırırken isterseniz siz de araştırın. bir de şu var;

Hayırlı bir kısmet için okunacak dua

"Rabbi inni lime enzelte ileyhi min hayrin fakiru" Meali, "Rabbim bana indireceğin her hayırlı şeye muhtacım." Allahü Teala'dan istenecek olan hayırlı kısmetler için okunacak bir duadır. Gün içinde elinizden geldiğince okumanız gerekir.

Bunun da sayısını kendimiz belirleyebiliriz mesela eğer kabul ederseniz.

1. Bekarlıktan kurtulmak için ve hayırlı kısmet için Duhan suresinin 54. ayeti 1136 kere okunur ve zaman zaman tekrarlanır.
  • كَذَٰلِكَ وَزَوَّجْنَٰهُم بِحُورٍ عِينٍ
  • Kızlar karşıma bu çıktı, isterseniz okuyabiliriz. Yanına yine esma belirleriz.
kuzum çok güzel bu ayette , kuzum sayımız çok olursa fetih suresi ilk ayetinimi (9999 kez ) okusak diye aklıma gelmişti , Duhan süresinin anlamıda çok güzelmiş :KK16:

kuzum çok güzel bu ayette , kuzum sayımız çok olursa fetih suresi ilk ayetinimi (9999 kez ) okusak diye aklıma gelmişti , Duhan süresinin anlamıda çok güzelmiş :KK16:
Canım sayı çok gelirse 1136 yı böleriz sayımıza. Fetih suresi ilk ayet de olabilir. Diğer arkadaşın yazdığı da olabilir İnsan suresi. Sırayla okuruz inşallah.

Hanımlar 2 arkadaş dışında okumayan kalmadı. Israrla yazıyorum ama geri dönüş olmadı, aslında kızıyorum bildirim yapmadıkları için ama bir yandan da belki sağlık sorunu vardır diye düşünüyorum. Ne yapalım bu 2 kişinin okuyacağı sayıyı. Bölelim mi aramızda yoksa aramızdan gönüllü olanlara mı dağıtalım?

C cansu_tr (Cansu)-okundu.
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute rudecute (Gizem)-okundu.
hmbg hmbg -okundu.
esoss88 esoss88 -okundu.
ebruli-- ebruli-- okundu.
falcolic falcolic
upsydaisyy upsydaisyy
Nara87 Nara87 (Gülnar)-okundu.
@Minik peri (Leyla)-okundu.
@Hazal -okundu.
demlikbardakcay demlikbardakcay -okundu.

Kızlar yeni duamiz başlıyor. Hepimiz adına niyetlenip 4444salavati tefriciye okuyoruz. Kişi başı 370 adet tefriciye okuyoruz.(ben 374 adet okuyacağım) Ayrıca 489 Ya Fettah okuyoruz. Allah kabul etsin şimdiden

Hanımlar 2 arkadaş dışında okumayan kalmadı. Israrla yazıyorum ama geri dönüş olmadı, aslında kızıyorum bildirim yapmadıkları için ama bir yandan da belki sağlık sorunu vardır diye düşünüyorum. Ne yapalım bu 2 kişinin okuyacağı sayıyı. Bölelim mi aramızda yoksa aramızdan gönüllü olanlara mı dağıtalım?

hmbg hmbg -okundu.
esoss88 esoss88 -okundu.
falcolic falcolic
upsydaisyy upsydaisyy
@Hazal -okundu.

Kızlar yeni duamiz başlıyor. Hepimiz adına niyetlenip 4444salavati tefriciye okuyoruz. Kişi başı 370 adet tefriciye okuyoruz.(ben 374 adet okuyacağım) Ayrıca 489 Ya Fettah okuyoruz. Allah kabul etsin şimdiden
kuzum okuyalım derseniz bölüp okuyalım sonuçta sayı ile okunup tamamlanan bi dua , yeni listeye geçelim inşallah

hmbg hmbg -okundu.
esoss88 esoss88 -okundu.
falcolic falcolic
upsydaisyy upsydaisyy
@Hazal -okundu.

Bölüşüp okuyabiliriz kuzum

Bende okurum ama hafta sonu yogunum pazartesi okuyabilirim evde telas basladi hafiften esyalar kolilere girmeye basladi o yüzden okuyamayabilirim

Toplam 740 adet okunmayan var.
hmbg hmbg rudecute rudecute C cansu_tr @Minik peri ve ben gönüllüyüz. 5e böldüm kişi başı 148 adet salavatı tefriciye okuyacağız kızlar. Cansucum senin durumunu biliyorum, hazırlıklar filan yoğun geçiyordur. Okuyamazsan haber et ben okurum seninkini canım. Hepinizden Allah razı olsun.

Back
X