- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.401
Tamam canım sen takipte kal bizi yine de unutmayayimbeni de listeye alır mısınız. bundan sonraki yeni liste açıldığında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sen takipte kal bizi yine de unutmayayimbeni de listeye alır mısınız. bundan sonraki yeni liste açıldığında.
Canım senin önerin var mıydı?kizlar yeni listede nasip olursa ne okuyacaz aklinizda bi dua varmi
kuzum çok güzel bu ayette , kuzum sayımız çok olursa fetih suresi ilk ayetinimi (9999 kez ) okusak diye aklıma gelmişti , Duhan süresinin anlamıda çok güzelmiş
- Bekarlıktan kurtulmak için ve hayırlı kısmet için Duhan suresinin 54. ayeti 1136 kere okunur ve zaman zaman tekrarlanır.
- كَذَٰلِكَ وَزَوَّجْنَٰهُم بِحُورٍ عِينٍ
- (Diyanet İşleri Başkanlığı: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.)
- Kızlar karşıma bu çıktı, isterseniz okuyabiliriz. Yanına yine esma belirleriz.
Canım sayı çok gelirse 1136 yı böleriz sayımıza. Fetih suresi ilk ayet de olabilir. Diğer arkadaşın yazdığı da olabilir İnsan suresi. Sırayla okuruz inşallah.kuzum çok güzel bu ayette , kuzum sayımız çok olursa fetih suresi ilk ayetinimi (9999 kez ) okusak diye aklıma gelmişti , Duhan süresinin anlamıda çok güzelmiş![]()
Aleyküm selam hoş geldiniz. Tabi ki alırız. Henüz tamamlanmamış bir duamız var, o bitsin, girmek isteyenleri ekleyeceğim inşallah.sealmun aleykum arkadaslar ben yenı uye oldum.benıde aranıza kabul edersınız ınsaallh
kuzum okuyalım derseniz bölüp okuyalım sonuçta sayı ile okunup tamamlanan bi dua , yeni listeye geçelim inşallahHanımlar 2 arkadaş dışında okumayan kalmadı. Israrla yazıyorum ama geri dönüş olmadı, aslında kızıyorum bildirim yapmadıkları için ama bir yandan da belki sağlık sorunu vardır diye düşünüyorum. Ne yapalım bu 2 kişinin okuyacağı sayıyı. Bölelim mi aramızda yoksa aramızdan gönüllü olanlara mı dağıtalım?
C cansu_tr (Cansu)-okundu.
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)-okundu.
hmbg -okundu.
esoss88 -okundu.
ebruli-- okundu.
falcolic
upsydaisyy
Nara87 (Gülnar)-okundu.
@Minik peri (Leyla)-okundu.
@Hazal -okundu.
demlikbardakcay -okundu.
Kızlar yeni duamiz başlıyor. Hepimiz adına niyetlenip 4444salavati tefriciye okuyoruz. Kişi başı 370 adet tefriciye okuyoruz.(ben 374 adet okuyacağım) Ayrıca 489 Ya Fettah okuyoruz. Allah kabul etsin şimdiden
Hanımlar 2 arkadaş dışında okumayan kalmadı. Israrla yazıyorum ama geri dönüş olmadı, aslında kızıyorum bildirim yapmadıkları için ama bir yandan da belki sağlık sorunu vardır diye düşünüyorum. Ne yapalım bu 2 kişinin okuyacağı sayıyı. Bölelim mi aramızda yoksa aramızdan gönüllü olanlara mı dağıtalım?
C cansu_tr (Cansu)-okundu.
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)-okundu.
hmbg -okundu.
esoss88 -okundu.
ebruli-- okundu.
falcolic
upsydaisyy
Nara87 (Gülnar)-okundu.
@Minik peri (Leyla)-okundu.
@Hazal -okundu.
demlikbardakcay -okundu.
Kızlar yeni duamiz başlıyor. Hepimiz adına niyetlenip 4444salavati tefriciye okuyoruz. Kişi başı 370 adet tefriciye okuyoruz.(ben 374 adet okuyacağım) Ayrıca 489 Ya Fettah okuyoruz. Allah kabul etsin şimdiden