- 23 Mayıs 2017
- 27
- 57
- 3
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.621
Selamlar herkese. Ben yeni üye oldum. Acaba katılabilir miyim dua zincirine?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm selam, elbette katılabilirsiniz fakat 2 arkadaş okumuş oldu siz katılmadan. Dolayısıyla adınıza niyetlenmeden okudu, isterseniz bu şekilde yine de ekleyim, isterseniz de bir sonraki turumuza katılın. Kararı siz verin. Hayırlı akşamlar.Selamlar herkese. Ben yeni üye oldum. Acaba katılabilir miyim dua zincirine?
C cansu_tr
denizinmavisi (Selin)
hmbg -okundu.
miyomim
megos (Görkem)
rudecute
detii (Sümeyye)-okundu.
BirazMutluluk
Hepimiz adına niyetlenip 1 adet Yasin-i Şerif ve 100 adet Ya Cami Ya Vedud esmasını okuyoruz. Çıkmak isteyen, okuyamayacak olan lütfen bildirsin. Allah şimdiden kabul etsin.
C cansu_tr
denizinmavisi (Selin)
hmbg -okundu.
miyomim
megos (Görkem)
rudecute
detii (Sümeyye)-okundu.
BirazMutluluk
Hepimiz adına niyetlenip 1 adet Yasin-i Şerif ve 100 adet Ya Cami Ya Vedud esmasını okuyoruz. Çıkmak isteyen, okuyamayacak olan lütfen bildirsin. Allah şimdiden kabul etsin.
Tamam canım anca okuruz zaten biz deYarın ve perşembe çalışıyorum tüm gün işteyim kuzum 12de eve geliyorum. Cuma günü okuyacağım Allah izin ederse haberin olsun.
Anladım önceden başlanmış olsa da, ekleyebilirsiniz. Nasip artık...Ben de Cuma Sela vaktinde okumak istiyorum hepimiz için inşAllah.Aleyküm selam, elbette katılabilirsiniz fakat 2 arkadaş okumuş oldu siz katılmadan. Dolayısıyla adınıza niyetlenmeden okudu, isterseniz bu şekilde yine de ekleyim, isterseniz de bir sonraki turumuza katılın. Kararı siz verin. Hayırlı akşamlar.
Arkadaslar yasini serif ve esmalari okudum Allah kabul eder insallah o kadar yorgunum ki ama yinede okumadan uyumak istemedim unutuyorum diye Rabbim hepimize musmutlu imanli yuvalar nasip eder insallah
Ben de okudum cuma vaktinde. Rabbim herbirimize hayırlı, huzurlu, muhabbet dolu, bereketli yuvalar nasip etsin inşAllah...
Allah kabul eylesin canlar. İnşallah yureklerimizden geçenler bu gece hürmetine kabul olur.Çok şükür okudum Rabbim cümlemizin duasını kabul eylesin. Hepimizin gönlüne göre eş versin. Tez vakitte nasibimizi karşımıza çıkarsın.
Amin canım Hayirli RamazanlarAllah kabul eylesin canlar. İnşallah yureklerimizden geçenler bu gece hürmetine kabul olur.
Herkese hayırlı ramazanlar, umarım bu ayı layıkıyla geçirmeyi nasip eder Rabbim