- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.641
Ben katılabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabi canımCanim bn bu turda yazmasan olur mu baslamadan yazayim istedim dualarim var cunku
kuzum bence uygun kızlar neye karar verir bilmiyorum şimdi mazeretliyim bitince okurum , dua değişirse takibimde inşallah canımdenizinmavisi (Selin)
hmbg
miyomim
megos (Görkem)
rudecute
detii (Sümeyye)
N nilda Hatun (Demet)
Nara87
M Mavi siyah
Hanımlar vakit kaybetmeden yeni dualarimiza başlayalım istiyorum. Ne okuyalım diye araştırırken daha önce de bildiğim inşirah süresi okuma usülü yeniden karşıma çıktı.
Ezberinizde varsa kolay okunabilir, hacet namazı kilmadan da okuyabilir isteyen, yine hepimiz adına topluca niyetlenip 152inşirah okuyabiliriz.
- Dilek için ise;2 rekat hacet namazi kil Besmele ile 152 kere elem neşrah leke sadrak süresini oku muradini iste gece yarisindan sonra okunması makbuldür.
İnşirah süresinin öncesinde de 100 Estagfirullah el azim okuyup Yüce Allahtan af dileyebiliriz.
Bu yazdıklarım öneridir, değişiklik yapabiliriz isterseniz.
C cansu_tr seni eklemedim canim ama fırsatım olur okurum dersen büyük bir mutlulukla eklerim![]()
Canım zaten anca herkes okur 1hafta10günü bulur tamamlamamız. Başka duaları olan hatim yapanlar var acele etmeyiz bu turda, sen de temizlenince okursun. Yine de sen bilirsin cancagizimCanım mazeretliyim bu hafta.mazeretliyken okunabilecek esma yada baska birsey olursa katilayim.yada bu hafta ben ara vereyim.siz duayı belirleyin ben takip ederim sizi![]()
Peki canım sen nasıl istersen:)Canım mazeretimin bitmesi bir haftayı geçiyor.beni bu seferki duada muaf tut.sonra devam ederim![]()
canım ben hacet namazı kılıp öyle başlıyorum duaya Rabbim dualarımızı kabul etsin insaAllahEvet bu mübarek günlerde hemen bitebilecek, çok uygulama yaparsak daha faydalı olur kanaatimce. Bu İnşirah'lı uygulama da isabet olmuş, Ramazanda Kuran okuma sevabı da olur inşallah. Teşekkürler denizinmavisi.Yalnız, okumadan önce 2 rekat namaz fikri güzelmiş, hacet namazı gibi onu da kılsak bir sahur vakti, zor olur mu acaba?
Amin. Güzel bir fikirmiş; "uygulamaya niyet namazıyla başlamak". Çok yeni olduğum için zamanla farkına varıyorum bazı şeylerin. Ben de öyle yaparım bundan sonra ama dua arkadaşlarımızla beraber yapabilirsek, daha etkili olur her birimiz için.canım ben hacet namazı kılıp öyle başlıyorum duaya Rabbim dualarımızı kabul etsin insaAllah
Aynı niyet ettim Allah rızası için hacet namazı kılmaya diyorsun ben öyle biliyorumMazeretlendim bitince okuyacağım. Hacet namazı bildiğimiz namazdan farklı mı bilgilendirir misiniz.