Hayırlı iş olmadı , güvenemeyen erkek

:)

Eklentiler

• photo_2019-05-27_21-08-13.webp
    photo_2019-05-27_21-08-13.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 31
Tanıdıgım iki bekar vardı . İkisini de tanıyorum , aracı oldum . Erkek 34 yaşında kız da 31 yaşında . Gayet güzel gidiyorlardı . Erkek olan su koydu . Ben evlenmek istemiyorum güvenemiyorum dedi . Kız perişan oldu .

Son zamanlarda bekar arkadaslarımdan duyuyorum Erkekler iyice değişti evliliken kaçıyorlar kadınlara güvenmiyorlar . Ne yaşıyorrlar da bu hale geliyorlar bunlar ?

Kızı tanırım pırlanta gibi kız .

Erkekler geçmişlerinde abuk sabuk kızları hayatlarına alıyorlar kazık yıyorlar sonra tum kadınları cephe alıyorlar genelliyorlar , cok sacma bu
O oğlanla bide siz görüşün bence onun sizin gibi güvenilir (!) dürüst (!) ahlak derslerini iyi bilen (!) biri ile karşılaşması lazım ve o Da sizsiniz 😬 kurtarın o prensi nolur

O oğlanla bide siz görüşün bence onun sizin gibi güvenilir (!) dürüst (!) ahlak derslerini iyi bilen (!) biri ile karşılaşması lazım ve o Da sizsiniz 😬 kurtarın o prensi nolur
Sizi tanıştırayım sayın mrs. smart o keskin zekanızla !!! alay edersiniz o oğlanla , ne zeki şeysin sen öyle

Arkadaşınızın pırlanta biri olması başka bişey iki kişinin anlaşıp evlilik yoluna adım atması başka bişey...Burada erkeği suçlayamayız hayat onun sonuçta... Belki kendini pırlantaya değer görmemiştir.

höst ulan , siz diyeceksin bana , ne ara bu kadar samimi olduk , terbiyesiz kadın
Höst ulan,siz hanım nöbetçi ban memuru lazım buraya. Siz diye hitap edilme talep edilmez, hak edilir. Pamuk şeker de kendini çok beğenirmiş ama k.çındaki çubuğu unuturmuş. Bu ne biçim stil öyle

Back
X