- 24 Mart 2017
- 323
- 608
- 103
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O oğlanla bide siz görüşün bence onun sizin gibi güvenilir (!) dürüst (!) ahlak derslerini iyi bilen (!) biri ile karşılaşması lazım ve o Da sizsinizTanıdıgım iki bekar vardı . İkisini de tanıyorum , aracı oldum . Erkek 34 yaşında kız da 31 yaşında . Gayet güzel gidiyorlardı . Erkek olan su koydu . Ben evlenmek istemiyorum güvenemiyorum dedi . Kız perişan oldu .
Son zamanlarda bekar arkadaslarımdan duyuyorum Erkekler iyice değişti evliliken kaçıyorlar kadınlara güvenmiyorlar . Ne yaşıyorrlar da bu hale geliyorlar bunlar ?
Kızı tanırım pırlanta gibi kız .
Erkekler geçmişlerinde abuk sabuk kızları hayatlarına alıyorlar kazık yıyorlar sonra tum kadınları cephe alıyorlar genelliyorlar , cok sacma bu
Sizi tanıştırayım sayın mrs. smart o keskin zekanızla !!! alay edersiniz o oğlanla , ne zeki şeysin sen öyleO oğlanla bide siz görüşün bence onun sizin gibi güvenilir (!) dürüst (!) ahlak derslerini iyi bilen (!) biri ile karşılaşması lazım ve o Da sizsinizkurtarın o prensi nolur
höst ulan , siz diyeceksin bana , ne ara bu kadar samimi olduk , terbiyesiz kadınYine mi sen
höst ulan , siz diyeceksin bana , ne ara bu kadar samimi olduk , terbiyesiz kadın
gerçekten mi auvv ne yaparım ben simdi olamaz buOrasıni bilmemde ama sizi kibledim
defolun gidin konumdan
höst ulan , siz diyeceksin bana , ne ara bu kadar samimi olduk , terbiyesiz kadın
Oglansa istemeyiz,siz alinSizi tanıştırayım sayın mrs. smart o keskin zekanızla !!! alay edersiniz o oğlanla , ne zeki şeysin sen öyle
Evliyim canım almayım.Sizi tanıştırayım sayın mrs. smart o keskin zekanızla !!! alay edersiniz o oğlanla , ne zeki şeysin sen öyle
Höst ulan,siz hanım nöbetçi ban memuru lazım buraya. Siz diye hitap edilme talep edilmez, hak edilir. Pamuk şeker de kendini çok beğenirmiş ama k.çındaki çubuğu unuturmuş. Bu ne biçim stil öylehöst ulan , siz diyeceksin bana , ne ara bu kadar samimi olduk , terbiyesiz kadın