Hayırlı iş olmadı , güvenemeyen erkek

uyuyemine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
6
3
1
40
Tanıdıgım iki bekar vardı . İkisini de tanıyorum , aracı oldum . Erkek 34 yaşında kız da 31 yaşında . Gayet güzel gidiyorlardı . Erkek olan su koydu . Ben evlenmek istemiyorum güvenemiyorum dedi . Kız perişan oldu .

Son zamanlarda bekar arkadaslarımdan duyuyorum Erkekler iyice değişti evliliken kaçıyorlar kadınlara güvenmiyorlar . Ne yaşıyorrlar da bu hale geliyorlar bunlar ?

Kızı tanırım pırlanta gibi kız .

Erkekler geçmişlerinde abuk sabuk kızları hayatlarına alıyorlar kazık yıyorlar sonra tum kadınları cephe alıyorlar genelliyorlar , cok sacma bu

Son zamanlarda bekar arkadaslarımdan duyuyorum Erkekler iyice değişti evliliken kaçıyorlar kadınlara güvenmiyorlar . Ne yaşıyorrlar da bu hale geliyorlar bunlar ?
Son zamanlarda ben de cok duyuyorum. Hep kiz tarafi evlenmek istiyor , erkekler evlenmek istemiyor. Evlenmek istemeyen erkegi yavasca denize birakacaksin. Zorlamanin alemi yok. Sonra kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar yazik onlara da.

Yallaaaaann başkası yalaaaann dünyada ölümden başkası yalaaaaannn... yaşadıkları birşeyden değil sorumluluk almak zor gelmiştir o yaşa kadar bekar takılmış şimdi gözü korkmuştur

Bahane ya arkadaşımın iki yıllık sevgilisi vardı çok da iyi bi kızdı hatta arkadaşıma iki gömlek üstündü dürüst olmak gerekirse. Kız evlilik lafı edince arkadaşım geri vites yaptı ayrılıverdi. Üç ay sonra bir düğünde kızın birine aşık oldu. Kız hakkında neler neler duydu güvenmemesi gereken iki küstü kızdı triplendi geri barışıp evlendi. Aşıktı çünkü.

Erkek istediği zaman bi anda karar veriyor ve evleniyor. Hiç öyle evlenmicem güvenemiyorum vs demiyorlar. Sadece evlilik yaşı yükseldi ondan evlenmiyorlarmış gibi görünüyor. Bir de bu gelinlerin tatlı telaşı türünde kızlar erkekleri evlilikten soğutuyor. Bir sürü masraf bir sürü detay bu ekonomik şartlarda işin de geç yaşlarda elde ediliyor olması etken oluyor.

Erkekler geçmişlerinde abuk sabuk kızları hayatlarına alıyorlar kazık yıyorlar sonra tum kadınları cephe alıyorlar genelliyorlar , cok sacma bu

Sizin bu genellemeniz saçma değil mi peki?
Böyle bir şey yok.
Herkes çatır çatır evleniyor. Bunlar sadece bahane.

Hayatıma almak istemediğim çoğu kişiye "ilişki istemiyorum, evlenmek istemiyorum, hazır değilim, derslerime/işime yoğunlaşmak istiyorum" vs demişimdir.
Ne diyeydim, "seni beğenmedim" mi diyeydim?

BAHANEEEEE başka bir şey değil. Onun canı o kızla evlenmek istememiş bana biri gelip her şey yolunda valla evlenirdim de marsa gidiyorum tek yöne dese bile inanmam artık. Bizler nasıl bahane buluyorsak onlar da aynı. Hoş ben hiç bahane bulmadım direkt söyledim sen o değilsin diye ama alemde benim gibi delikanlı yok ee bizde yemiyoruz ama yemiş gibi yapıyoruz

Bahane üretmiş
Güvenmeyen piskopatkarda yok değil tabi
Kendince kızı test falan ediyorlar
Küçük beyinlerinde

Erkekler kendilerine güvenemiyorlar, suçu da kadınlara atıyorlar. Madem hepsi bu kadar mükemmeldiler neden burada bir sürü kadın arkadaşımız kocalarından yaka silkeliyor yada sevgililerinden ?

Back
X