kadınlar kulübü ne yakısmadı
sahsen kimseyle rep savasım olmadı tartısmam olmadı
yas yanında neden kuru yanıyor
hiç birseyden haberimiz yokken neden siliniyor
kusura bakmayın ama kimsenin buna hakkı yok
kazen bey özelliklede sizin
sorun neydi neden silindi bilmiyorum ama
bizlerin hiçbişeyden haberi yokken replerin silinmesi haksılık
geri istiyorum :1closedeyes:
rep yüzündende tarıtısanlara şaşıyorum
kime neeee
isteyen istediğine verir
kime neeeeee
nedir bu hasetlik ksıkançlık
bayram bayram sinirlerim tepeme cıktı
işte böyle yazılar ve hakaret edici kelimeler yüzünden seviyeli bir şekilde karşılıklı fikir alışverişinde bulunamıyoruz. illa bir hakaretkadınlar kulübü ne yakısmadı
sahsen kimseyle rep savasım olmadı tartısmam olmadı
yas yanında neden kuru yanıyor
hiç birseyden haberimiz yokken neden siliniyor
kusura bakmayın ama kimsenin buna hakkı yok
kazen bey özelliklede sizin
sorun neydi neden silindi bilmiyorum ama
bizlerin hiçbişeyden haberi yokken replerin silinmesi haksılık
geri istiyorum :1closedeyes:
rep yüzündende tarıtısanlara şaşıyorum
kime neeee
isteyen istediğine verir
kime neeeeee
nedir bu hasetlik ksıkançlık
bayram bayram sinirlerim tepeme cıktı
Üyelere danışılmadan kararlar alınmasına üzülüyorum benneyaptımki
Ortalik zaten yeterince bulanmis.....bu koskoca sitede kimse bugüne kadar repler layiki ile alinmiyor diye birsey demedi...kime ne onun bunun repinden....yok geyikten almis yok gebelik bölümünden almis yok derdim vardan.....neticede herkesin bir favori topigi var KKda.....
Cok isteyen sildirebilir...buyursun sildirsin....sil bastan yapsin....ama konuya vakif bile olmayan üyelerin sucu ne?benneyaptımki
Yok hayir adil bir karar böyle olmamaliydi...
¤ decemBer ¤;9210287 .!.:kazen defalarca söyledi :) burası demokratik bi yer değil, dikta diye :)
krallık yani, kazen ne derse o olur. buraya gelenin ve burda bulunanın bunu baştan kabul etmesi gerekir :)
alışması zor değil, bi deneyin. öyleydi böyleydi diyip bi de buna kafa yoracağıma bölesi işime geliyo benim açıkcası, kafa yorulacak o kadar şey varken.
¤ decemBer ¤;9210287 .!.:kazen defalarca söyledi :) burası demokratik bi yer değil, dikta diye :)
krallık yani, kazen ne derse o olur. buraya gelenin ve burda bulunanın bunu baştan kabul etmesi gerekir :)
alışması zor değil, bi deneyin. öyleydi böyleydi diyip bi de buna kafa yoracağıma bölesi işime geliyo benim açıkcası, kafa yorulacak o kadar şey varken.
Kazen in demesi ile olmadı ama, bu birkaç üyenin isteğiymiş.
Kazen in demesi ile olmadı ama, bu birkaç üyenin isteğiymiş.
yanlış bilgi. curly önerdi..ilk öneri curlyden geldi. sonra bazıları tamam bazıları hayır dedi
sıfırlansın diye birçoğumuz söyledi bilemiyorum biz dedik diye mi gitti yoksa replerin amaç dışı kullanıldığını düşündükleri içinmi aıklama yaparlar sanırım..
benim için böylesi daha iyi.ben istemiştim çünkü..
yanlış bilgi. curly önerdi..ilk öneri curlyden geldi. sonra bazıları tamam bazıları hayır dedi
doğru bi de curly var. ben olayı bilmiyorum. ama demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.
Samimi söylüyorum ben hic curlyden böyle bir öneri geldigni görmedim....bizim neden haberimiz yok?
Curly kendi kendine ortada birsey yokken repler silinsin diye bir öneridemi bulundu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?