Hayırlısı

Alsa seni karşısına ya hata oldu gerildik gerginiz bunlar konu olacak seyler değil kardeşimde yapmış bi cahillik hoş gör he de geç bundan sonra sen ben bu konulara kimse karışmıycak dese tamam.Anne baba biri arasa kızım saçmalamayın dese oda tamam.Üzülüyorum ben biz neden bu hale geldik dese onada tamam ama adam egosundan ölecek be cnm bak ayrılık aşamasında kurdugu cümle bu

Sağlam kafayla bir daha düşün ama fazla da uzun sürmesin yeni bir hayata alışmaya başlamayayım eğer dönmek istersen dedi........
sen kork benım yenı hayata alışıp yenı birini seveceğimden dön gelki evlendiğimizde ben kafana kakabiliyim.Ailemden biri laf edince ben peşinde mi koştum diyebileyim aileme seni ezdirebileyim.Günahı vebali boynuna ben ne annennin arayacağını düşünüyorum (arayacak anne evlatmı dinler allah aşkına çocuğumun mutluluğu diye yana yakıla arar)nede o şeytanın sol bacağı görümceye had bildirildiğine.
Sakın sakın üzülme çok sevdiğin için ve iyi anılarınız olduğu için niyeti iyi biri olduğu için sen farklı yaklaşıosun farklı görüyosun ben dışardan bu konuyu takip eden bir göz olarak sana diyorumki
Bu konuşma bile buram buram ego bencillik ve senin canın yansın diye yapılmış sahte duygusallık...

55.sayfada yazdıklarını keske okumaz olaydım dedim...

elbette uzuleceksin fndkfndk,
ancak dun aksamki yorumda yazdıgım gibi seni cok seviyor olabilir fakat hayattaki oncelikleri farklı...

annesinin yersiz küslügüne tavrına bile ozur dileme kuculme diyebiliyor ama sana haklı oldugun seylerde dahi ozur diletebiliyordu, madem boyle dusunuyordu o zamanlar seni mi eziyor egosunu mu tatmin ediyordu?

ayrıca insanı kuculten ozru degil kibridir... bunu ogrenecek olgunluga gelir mi bilemem.
alınma ama son konusma bile onun sacmalıkları ile dolu. sanki rezervasyon yapıyor, sure veriyor. ustelik yine tehdit... bir de kendine gel aklını basına al der gibi bir uslupla...

tartısma konusu, aranızdaki sorun vs bence buyutulecek seyler degil fakat senin daha onceden alttan aldıgın seylerin aslında birikimi tum bunlar.
baka bir konunda bencilliklerinden bahsetmistin de ben sınava hazırlanıyorum vs diyip sana yaptıgı eziyetlerde bile bu normal degil demistim. evlendiginizde aynı tavırlarının devam ettigini dusunsene...
azimli olmak ile hırs farklı seyler ve bu cocuk egosuna gelecek her tehdite karsı savas açıyor, ortada sorun yokken surekli karsısındakini bastırmaya calısıyor. başından beri ustunde durdugum sey bu, aman diyorum fındk, kibrini egosunu adına ne dersen de o bunları torpulemeden gelecege yonelik adım atma, baslayacaksanız da onu yeniden bir tanıma sureci gibi olacagını belirt ve onun hatalarının ustunu orten alttan alan biri olma.

Son düzenleme:
ay ben bide o görümceyi islatılmış kızılcık sopasıyla dövmek olmadı karşıma alıp vicdan azabından kavrulmasını sağlayacak bir konuşma yapmak oda olmadı yanlışlıkla üzerine düşmek falan istiyorum ya
Piskopata bağladım galiba gidem bi elimi yüzümü yıkayam ben :86:

Puanlari nasıl? Ankara'yi seçmeye yeter mi kendine aşağı yukarı biliyordur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk sınavından 70 küsür almıştı. Ondan sonra ne zaman kaç aldın diye sorsam 80 ve üzeri diye cevap verdi ama ortalama nedir bilmiyorum hiç.
Ayrıca Ankara istemiyor zaten. Memleketi olmazsa başka yer istiyor. Geneli öyleymiş söylediğine göre çünkü Ankara'da iş yükü çok fazla, yeterlilik sınavına hazırlanamam oraya atanırsam demişti. Ama benim umurumda değildi tabi.

80.001 de olabilir.

Ufak tefek bir şey yahu zaten. Bir tane vursan yarısı boşa gider. Üzerine düşsen epey işe yarardı yani. :)

Aynen öyle bugüne kadar hiçbir kavgayı küslüğü uzatmadım, hiç gurur yapmadım durduk yerde ömrümüz kavgayla gürültüyle geçmesin diye. Ama sanıyorum onu yanlış yorumladı şimdiye kadar. Bir mecburiyetim mi var sandı ne yaptıysa artık...
O görümceyi falan da tepeme çıkartan benim zaten. Ben verdim ona o hakkı. En başında tavrımı koysaydım, yüz vermeseydim böyle olmazdı.

Ders oldu işte bana diyorum ya hep.

Bi benim koca ankara istiyor olmasın diye dua ediyorum:) neyse valla senin aklın baya karışmış ne diyelim ama şunu unutma bugün başka yeri tercih eder ilk fırsatta memleketine gitmeyi ister..

Fındık mutluluk sana uzak değil Allahîn izniyle.İçimden öyle geçti. İnşallah her konuda çok güzel kapılar açılır sana.

Yoo yoo hiç öyle zahmet edip kandırmaya çalışmaz beyefendi. Baksana tenezzül bile etmiyor, diretiyor şartlarını.
Senin koca maliye bakanlığında mı canım? Bu dingilin üstadıysa biraz uğraşsın şunla ya. :)

Böyle zamanlardan sonra çok güzel şeyler veriyor Allah. Yani gül toplamak için diken batması gibi eline.

Aynen öyle. Öldürmeyen acı güçlendirir derler ya bir de. İnşallah sabredenlerden olabilirim de mükafatını alırım. :26:

Aynen öyle. Öldürmeyen acı güçlendirir derler ya bir de. İnşallah sabredenlerden olabilirim de mükafatını alırım. :26:

Olursun canım,maşallah sen çok büyük bir şey atlattın sarsılmadan Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün,dualarımdasın.

hala hatasını görmüyor, anlamıyor ya da anlamak istemiyor. çok sinir oluyorum böyle insanlara.
bana daha üzermiş gibi geliyor sizi ama inşallah olmaz, düzelir...

Olursun canım,maşallah sen çok büyük bir şey atlattın sarsılmadan Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün,dualarımdasın.

Karşılıklı olsun dualarımız canım. Zaten buraya yazmamın bir güzelliği de bu oldu bana.

hala hatasını görmüyor, anlamıyor ya da anlamak istemiyor. çok sinir oluyorum böyle insanlara.
bana daha üzermiş gibi geliyor sizi ama inşallah olmaz, düzelir...

Buraya kadar gelmesi bile büyük bir aşama bence. Senin hırsın kibrin yüzünden buraya geldik diyen adam inşallah çok mutlu olursun demeye başladı. Umarım törpülenmeye devam eder. Aksi halde benden uzak olsun.

Canimmmm hakkinizda hayirlisi olsun
Allahim sana cok guzel gunler nasip etsin artik cok mutlu ol insaAllah

60 syf. üşenmeden okudum
ve seni gerçekten takdir ettim
hanımefendi ve sabırlı bi insansın
söylenecek herşeyi arkadaşlar fazlasıyla söylemişler
onun için ben yazmıycam
sadece karşına daha iyi bir insan çıkar inşallah
kardeşinin parmağında kukla gibi oynattığın birisi değil,seni ezdirmeyen ve seni dinleyen birisi....
zoor üzgünsün ama buda senin sınavımış
sabır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…