Hayırlısı

çok kabasınız.kusura bakmayın..yeni üye oldum..işleyişi bilemedim.daha kibar bir dille söyleyebilirdiniz..kimsenin sıkıntısını konusunu sabote etmeye niyetim yok.

Kaba manada söylemedim, sabote kelimesi fazla olmuş evet siz kusura bakmayın topic açın orda yardımcı olalım demek istemiştim

...

Fındık nerelerdesin, merak içindeyiz ?

Findik barisacaksan da sen bisey yapma cok istiyorsa onlar gelip aileni ikna etsinler boyle soyle eger affedeceksen

Fındııııkkkk.. Kuzu bir msj at yaaa iyiyim müsait olunca dönecem falan de.. Off aklıma hiç iyi
Şeyler gelmior aile bişi dicek olursa alttan falan almayın yeter bu kadar ezdikleri !...

Buradayım kızlar hepinizin yazdıklarını okuyacağım ama meraklanmayın diye şimdi bir cevap vereyim dedim. Bugün görüştük verdim yüzükleri. Ayrıntıları anlatacağım önce yazdıklarınızı bir okuyayım.

Öldük şurda yahuu :))) hoş geldin.. Hakkında hayırlısı cnm ...

Canim kac gundur konunu takip ediyorum merak ettim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinize teşekkür ederim cevapları için kızlar.

Bugün her şeyi derledim toparladım tam 5 paket eşya oldu. Ama nişanda başörtümün üzerine taktığım aksesuardan tutun birlikte kpss çalışırken aldığımız kaleme kadar koydum içine.

Son anda anneme ben de gelmek istiyorum dedim ve atladım gittim. Yüzükleri kendim vermek istedim.

Gittik, görüştük. Ama ayaküstü görüştük.

O ilk bakışını asla unutamam, resmen kazındı beynime. Nasıl diyeyim, hani insan bilir bir şeyi son görmesi olduğunu da her zerresini ezberlemek, hafızasına kazımak ister gibi dikkatle inceleyerek bakar ya... Aynen öyle baktı işte gözlerime, burnuma, dudaklarıma, yüzüme...

Memleketine gidecekmiş tren garına gidecekti acelesi vardı. Yüzükleri verirken bir şeyler söylemek istedim ama gözlerim doldu konuşmakta güçlük çektim. O da beni sakinleştirmek için hadi gara kadar birlikte yürüyelim yolda konuşalım, hem eşyaları taşımama da yardım edersin dedi. (Gider ayak yine bir işini gördürdü. :) )

Yolda konuştuk. En başta söylemesi gerekenleri en sonda söyledi. Ben kimseye haksızlık yapmam, suçlu kim olursa onu uyarırım dedi. Kardeşime de sana ettiği o haddini bil lafı yüzünden vermem gereken cevabı verdim, ben ona bildirdim haddini ve tüm aile aynı şeyi yaptı dedi.

Hem bak özür de diledi senden, gerçekten çok pişman oldu dedi. Geç kaldı özür dilemekte dedim ben de.

Sonra dedim tamam kardeşinle kavga ettim annen neye tavırlıydı hala, iki sevgili ayrılmıyor nişan atılıyor. İnsan arayıp annemle yada benle konuşmaz mı dedim. Sana yemin ederim olayların 2. günü annem seni arayıp özür dilemek istedi ama koskoca kadın kendini küçültmesin diye ben izin vermedim, zaten olayın onla bir alakası yoktu bir suçu da yoktu dedi.

Birkaç defa gerçekten çok istiyorum inşallah çok mutlu olursun dedi. Hakkım en küçük zerresine kadar helal olsun sana dedi.

Şuna da eminim ki bu söylediklerin senin sözlerin, bu aldığın karar senin kararın değil çünkü en iyi sen bilirsin benim ailemin seni ne kadar sevdiğini, seni asla ezmek istemeyeceğini dedi.

Ben dedim ailenin olduğu şehirde yaşamak istemiyorum, seviyorsan sen fedakarlık et tercih etme. En başında gayet istiyordun, bunu kast ediyorum bu kararlar senin kararın değil derken dedi. Vazgeçmeyi düşünmüyorum tercih edeceğim, çok makul sebeplerim var çünkü sen de biliyorsun dedi.

Bir de ben seni bekleyeceğim dedi. Yüzük vermek geri dönüşü olmayan yolda olduğumuz anlamına gelmiyor, sağlam kafayla bir daha düşün ama fazla da uzun sürmesin yeni bir hayata alışmaya başlamayayım eğer dönmek istersen dedi.

öncelikle hayırlısı olsun fındıkcımm
*
eğer ortada bi hata varsa büyüğün özür dilemesi büyüğü küçültmezz
özür dilemek erdemdir çünküü..
*
ayrıca fikir zikir meselesi kendi o kadar ailesine bağlı ki ayrılma kararını bile senin verdiğini düşünmüyo
*
umarım kısa sürede atlatırsın canım bu sürecii
hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah :26::26::26:

Findik son soyledikleri aklini karistirdimi kuzum iyimisin simdi nasilsin.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Findik son soyledikleri aklini karistirdimi kuzum iyimisin simdi nasilsin.

Karıştırdı ne yalan söyleyeyim... Çok da iyi değilim çünkü geldiğimizden beri annem başımda ağlıyor bu defa çok üzüldüm, ben hiç kıyamadım siz çok seviyordunuz birbirinizi diye.

Biliyorum bana salak diyeceksiniz ama ataması memleketine çıkmazsa bir şans verebilirim diye düşünüyorum.

K.bakmayın ama başta durumunuza gerçekten çok üzüldüm kaç gündür konunuzu takip ediyorum anlıyorum seviyosunuzda ama bile bile lades demek neden?? şimdi bunları yaşıyorsanız ilerde neler yaşayabiliceğinizi az buz düşünün lütfen. Bir kere yüz göz oldunuz artık. Neyse en doğru kararı siz vericeksiniz artık hakkınızda hayırlısı.

Ona sebep biraz da annemin tavrıydı. Açıkçası ben de hoşlanmadım, biraz lüzumsuzluk yaptı. Normalde etliye sütlüye karıymaz annem ama konuşuyoruz gelmiş yanımızda duruyor. Anne bir şey diyeceğim lütfen müsade et diyorum, daha ne diyeceksin ne dil dökeceksin gurursuz musun kızım bak sen ağlıyorsun o gayet iyi görünüyor diyor. İnanılmaz saçma kaçtı yani o davranışı. En sonunda anne konuşmayalım diye uğraşıyor gibisin ondan sonra annesi izin vermedi o müsade etmiyor barışmalarına denilecek arkandan dedim.

nitekim öyle de oldu. Benim kaç yaşında annem senden özür dilemek için aramak istedi, seninki resmen barışacağız diye ödü kopmuş bir şekilde duruyor dedi.

Amin çok teşekkür ederim. Belki de bugünkü duygusallığımla böyle düşünüp böyle söylüyorum. Zaten şehir meselesi benim istediğim gibi olmayacak. O yüzden konuşmam da manasız esasen.

Muhattabın abisi, kardeşi değil , annesi , kendisi olmalıydı baştan
Bir sorun yaşanıyorsa bile aile büyükleri çözmeliydi bu durumu
Kızkardeşi öyle karıştırdı ki ortalığı bak olay nerelere geldi, neye mal oldu
Üzüldüm gerçekten , Allah hakkınızda hayırlı olanı versin
Umarım ex görümcenda aynı yollardan geçer, aynı şeyleri yaşar

Insallah hakkinda hayirlisi olur.
Bisey soylicem ama kizma lutfen.
Giderken bile sart kosmus sana ben yeni hayata alismadan dusun cok dusunme diye.
Senin yoklugunu anlasin ve o pisman olup geri donsun.
Birinin bisey dusunmesi gerekiyorsa onun dusunmesi gerek.
Bu iliskiyi ben bu hale getirdim vs diye duzeltmesi gerek. Bence

Amin çok teşekkür ederim. Belki de bugünkü duygusallığımla böyle düşünüp böyle söylüyorum. Zaten şehir meselesi benim istediğim gibi olmayacak. O yüzden konuşmam da manasız esasen.

Bende nişanlıyım inan anlıyorum seni öyle sevince kolay silinmiyor ne olursa olsun ne kadar kırılırsan kırıl. Ama keşke böyle olmasaydı keşke başında bu tutumunu gösterseydi. Ama yaşamanız gerekiyordu birde öyle düşünün inşallah hayırlısı olur hakkınızda eğer gerçekten bitersede Rabbimden soğukluk gelsin
yüreğine. Bir an kendimi yerine koydumda kolay değill inşallah mutlu olursunuz sonuç ne olursa olsun

Ağlaya ağlaya okudum.. Aradaki dengesiz laflarına bile aldırmadan okudum.. Amaaa son cümlesi!!! Adam hala ailesini ve kendini haklı görüp kafanın yıkandığını ima ediyor.. Ne çirkef ailen varmışta bir tek o farketmiş fındığım, bizler salakmışız göremedik.. Hee birde çabuk ol bu hayata alışmadan karar ver derken?!?!?!! Bu adam uzakta bir yere çalışmaya gitse abooo gelip karısını mı boşayacak slıştım bekarlığa diye?!? Kardeşimden biliyorum, emin ol geçiyor acısı? Hatta korktuk onun çektiği acıdan valla bi ara nişanlısını arayıp ben tica edecektim birleşim diye kiii yüzüğü atan kardeşimdi.. Şimdi sorsan yatıp kalkıp dua ediyorum kalbimi deilde beynimi dinlediğim için diyor.. Sende atlatacaksın

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Normalde olması gereken özür dileyip elinden geleni yapıp öyle yada böyle gönlünü alması gerekirsen hala şart koşup dik bir şekilde konuşuyor. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…