Buraya kadar gelmesi bile büyük bir aşama bence. Senin hırsın kibrin yüzünden buraya geldik diyen adam inşallah çok mutlu olursun demeye başladı. Umarım törpülenmeye devam eder. Aksi halde benden uzak olsun.
Canimmmm hakkinizda hayirlisi olsun
Allahim sana cok guzel gunler nasip etsin artik cok mutlu ol insaAllah
60 syf. üşenmeden okudum
ve seni gerçekten takdir ettim
hanımefendi ve sabırlı bi insansın
söylenecek herşeyi arkadaşlar fazlasıyla söylemişler
onun için ben yazmıycam
sadece karşına daha iyi bir insan çıkar inşallah
kardeşinin parmağında kukla gibi oynattığın birisi değil,seni ezdirmeyen ve seni dinleyen birisi....
zoor üzgünsün ama buda senin sınavımış
sabır
ama bir yandan da ben yanlış bir şey yapmadım havasında devam ediyor.. yine böyle bir konu da eskiye dönebilir.. yanlışlarını daha net kabullenip değiştirmeye yönelmeli, yapabilirseki çok zor insanların değişmesi...
umarım öyle olur.. gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı olur ve nasip olur, güzellikler getirir size umarım :)
Amin kuzum hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Desteğini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim arkadaşım iltifatların için. Dediğin gibi, sınavımmış bu da. İnşallah hakkıyla geçerim ne diyeyim. Eksik etmeyin dualarınızı.
dualarım hepseninle canım
üzülmemeye çalış biliyorum zor ama
geçecek allahın iziniyle buda geçecek
ve sen çook mutlu olacak inşallah
Yoo yoo hiç öyle zahmet edip kandırmaya çalışmaz beyefendi. Baksana tenezzül bile etmiyor, diretiyor şartlarını.
Senin koca maliye bakanlığında mı canım? Bu dingilin üstadıysa biraz uğraşsın şunla ya. :)
Allah'ım ben bu insanları geçekten anlayamıyorum görümcedir kayınvalidedir yahu arkadaş neden şu gencecik aklı başında insanları rahat bırakmazsınız ki ne diye insanların herşeylerine karışırsınız hiç mi Allah korkunuz yok yuva dağıtmaktan hiç mi korkmuyorsunuz yazıktır günahtır işte böyle insanlar yüzünden birbirlerini seven insanlar huzursuz ve mutsuz oluyorlar yuvalarından oluyorlarrr offfff ya bak şimdi düşündükçe çok sinirleniyorummm...
Fındık arkadaşım inan ki herşey zamanla öyle bir oluyor ki hiç merak etme hayatına kaldığın yerden devam ediyorsunnn...Tabii ki de hiç kolay bir durum değil çok zor yaşayan bilir ama birde eğer evlendikten sonra boşansaydın işte o dahada ağır olurdu emin olll birde böyle düşünnn...
Hakkında herşeyin hayırlısı olsunnn Allah yardımcın olsunnnnn.....
hayırlısı olsun canım..5.promosyon canım benimkide daha yolun başında ..1 ay oldu geleli
Findikcim, uzuldum boyle olmasina. Isler bu raddeye vardiysa pek huzurlu olmazsin gibi evlenince. Bence isleri sogutmaya al, hayir da deme kesin evet te deme. Hem de biraz yuregin sogusun. Ama su is meselesine son gucunle asil. Bu sekulde evlenirsen atanma olayinda baya problem olabilir. Boyle huzursuzluklar cok etkiler gelicegini. Sen atanmana bak, kendini saglama al, bu nisanlindan daha iyi kimler cikar karsina ilerde.
Nisanlinin ailesinde kiskanclik basgostermis sanirim, ve ortaya cikmis. Pandoranin kutusu acildimi bir kapamasi zor olur, unutma.
Findikcim senin bu dingil :) konyali mi yoksa.
Cok ice kapali bi aile demissin ya, benim exgillerde oyleydi. Kendi cekirdk ailesi disinda kimseleri yoktu sevip saydiklari. Her seyin en iyisini bunlar bilirlerdi. Kimseyi begenmezlerdi. Babaya taparlardi kendileri ama baba hastalaninca eve bi kisi bile ziyarete gelmezdi fln.
Konyaliydi bizim cok bilmisler:)
İlk cümleyi okuyunca "aha beni tanıyan biri çıktı, kim olduğumu anladı" dedim canım ya. Öyle pat diye sorulur mu insan biraz alıştırır. :))))
:)) mesaj atmadi mi hic, bugunku ayriliktan sonra?
Hani mesajında "yarın babama bittiğini söyleyeceğim, birşeyler yapmazsan yarın kesin olarak bitecek" diyordu. Hangi güne denk geliyor acaba
Böyle beylik laflar ediyor ama boşa, daha olgunlaşamamış bu çocuk. Çevir kazı yanmasın hesabı yaptı yine hiçbir dediği laf, birbirini tutmuyor.
Sonuna kadar sürekli ailesini haklı bulan insan, annesi özür dileyecekmiş de o istememiş. Demek ki ortada özürlük bir durum var.
Burnundan kıl aldırmayan birine ne desen boş. Peki bu konuşmalarında o öyle böyle anlatırken hiç mi savunmadın kendini be canım?
Valla ben burda çatladım.
Dönerken yolda mesaj attı, konuştuklarımızın tekrarı gibiydi. Ama sonra hiç atmadı. Ailesinin dizinin dibinde çünkü şu an. Yeterince doldurmuşlardır, Atmaz sanmıyorum.
Çıkmaz ayın son çarşambası esprisi yapacaktım ama yapmıyorum, yakıştıramadım şimdi kendime. :)
Savunmadım çünkü dinlemek istemeyen insana bir şey anlatarak kendimi yormak istemedim. Ne söylersem söyleyeyim o duyacağını duymuştu ve ikna olmuyordu. Ha gerçi söylediklerimin bazılarını sakin kafayla düşününce kabul etmiş ve inanmış. Buna haddini bildirme meselesi dahil. Bir de kız o gün bu olaylar olurken whatsapp durumuna "haydi huzuru giyelim bayramlık niyetine <3" falan yazmıştı. Onu hatırlattım diyecek bir laf bulamadı. Bazen düşündüğü de oluyor sanırım :)
Çıkmaz ayın son çarşambası esprisi yapacaktım ama yapmıyorum, yakıştıramadım şimdi kendime. :)
Savunmadım çünkü dinlemek istemeyen insana bir şey anlatarak kendimi yormak istemedim. Ne söylersem söyleyeyim o duyacağını duymuştu ve ikna olmuyordu. Ha gerçi söylediklerimin bazılarını sakin kafayla düşününce kabul etmiş ve inanmış. Buna haddini bildirme meselesi dahil. Bir de kız o gün bu olaylar olurken whatsapp durumuna "haydi huzuru giyelim bayramlık niyetine <3" falan yazmıştı. Onu hatırlattım diyecek bir laf bulamadı. Bazen düşündüğü de oluyor sanırım :)
ayyy senin konunu takip edemiyprum gunun sonunda kisaca ozet gec bari :))))
saka bi yana huzuru giyelim ne demek??
daha dogrusu ne demeye cabalamis ki???
gicik oldum yine ama neye oldum cozemedim
Dinlemez tabi eğer dinleyip de senin haklı olduğunu görürse, o dediği lafları (şeytan, karaktersiz, seviyesiz, nefret edilmeye ble değmezsin vs.) yutmak zorunda kalır.
Ben hayatlarından çıkma sinyallerini vermiştim ya olayların olduğu ilk gün. O zaman sıcağı sıcağına yazdı işte onu. Sen gittin huzur var artık diyor sözün özü.
Hiç sevmediğim bir özelliktir sürekli şiir yazar gibi konuşmak. Bu kız da öyleydi. Bir şey oluyor bir şeye kızıyorsun, kızdığını anlatıyorsun o karşında edebiyat parçalıyor ama söylediği sözlerin bir manası da olmuyor. Sadece şiirsellik adına söylenmiş gibi.
Daha evvel kavga ettiğimizde ayrılın siz deme cüretinde bulunmuştu. Önceki sayfalarda anlattım ben. O gün hiç böyle sakin kalmamış ağzıma geleni saymıştım sen kimsin diye. Cevap olarak sürekli sevda şudur, aşk uğruna yanmak, mecnun olmak, yürekten sözler dökülmesi falan böyle şeyler söylüyordu. En sonunda çıldırdım yeter ya laf salatası yapma şurada bir şey tartışıyoruz şiir yazıyorsun bana iki saattir demiştim.
Şimdi düşününce ne kaba davranmışım diyorum ama insanın sabrını taşırıyor karşındaki dalga geçer gibi sürekli öyle konuşunca. Ondan beridir ne zaman edebiyat parçalayacak olsa arkasından açıklama yapma gereği duyar sana göre boş konuşuyor olabilirim ama diye. :)
hakketten cok ilginc bir gorumce adayin varmis :)))
esimin ailesiyle de biz laf caktiririz da bezen boyleside daha bi degisikmis.
insan anlamazda
hakikaten sinirlerini yorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?