Hayırlısı

Sen bunun face adresini ver bize iyisimi. Topyekun coment moment yazaris resimlerine ay ne cirkin ne g**ten bacaksin diye. Ehe biraz morali bozulsun namussuzun, e bizimde icimiz ferHlasin 😆

Sen bunun face adresini ver bize iyisimi. Topyekun coment moment yazaris resimlerine ay ne cirkin ne g**ten bacaksin diye. Ehe biraz morali bozulsun namussuzun, e bizimde icimiz ferHlasin 😆

İlk tahmini ben olurum herhalde. Ama yorumuna kahkaha attım diyebilirim. Allah da seni güldürsün şu halimde bu tepkiyi verdim ya daha ne diyeyim... :))))

Canim hangi aci geçmiyo ki. Allah anne babamızı basımizdan eksik etmesin de bu acilar gelip geçici inan bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım dünden beri konunu okuyorum ne kadar güzel ifade etmişsin kendini maşallah ve arkadaşlara katılıyorum naif nazik yapılı bir insana benziyorsun inşaallah Allah bundan sonraki hayatında hep değerini bilecek hayırlı güzel insanlarla karşılaştırsın..
yaklaşık 9 senelik evliyim yaşın kaç bilemiyorum ama büyük ihtimallede senden büyüğüm naçizane evlilik ,çevre vs edindiğim tecrübelerden yola çıkarak gözlemlediğim evlensen bile en ufak bir tartışmanız kızkardeşi yada ailesel diğer faktörlerden büyüyecek aranız bozulacak şimdiden o kadar saçma şeyleri bhane etmişerki çingenelik demek istemiyorum..altın yüzük önemsiz şeyler diyoruz ama insanlarda bu tür konularda kendilerini belli ediyorlar kimse bana şu kadar şu takılsın bu kadar bu takılsın derdinde değil...bende nişan alışverişime görümcemi çağırmak gibi bri aptallık ettim kapalıyım be kendisi de kapalı uzun ceket ve pantolon klasik bir takım almıştım bizim gelinimiz bunu giyemez demişti.eğer eşim sen karışamazsın istediğini giyer diye tepkisini net koyamasaydı eminim hala bana karışıyor olacaktı nasıl başlarsa öyle gidiyor kardeşim sonra düzelir diye sakın umut etme .

Ayrıca benmde konyalıyım ne varki bunda bu insanlara bakılarak genelleme yapılmasın lütfen

FındıkÇim nasılsın ? Durumlar nasıl? Haberdar et kendinden merak ederim.dün bence hiç hoş olmayan şeyler olmuş seni Üzgün görünce keyiflenmis sanırım özgüveni geri gelmiş bakalım ne kadar sabredecek göreceğiz .inş senin için hayırlı değilse meblağ hemen başka kapılar acsin

Canim hangi aci geçmiyo ki. Allah anne babamızı basımizdan eksik etmesin de bu acilar gelip geçici inan bana.

Teşekkür ederim canım amin. Doğru söylüyorsun tabi.

24 yaşındayım ben. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve dileklerin için. Amin diyeyim. Benim görümce de benzer bir tavır içindeydi aslına bakılırsa. Biz eski nişanlımla gittik beğendik buradan set. Umduğumuzdan biraz pahalıydı ama kayınpederim bana bir limit koydu zaten para olarak. Onu ben istersem 5 tane takı seti alarak da kullanabilirdim, hiç set istemeyip fazladan 2 bilezik de isteyebilirdim. Bir bilezik eksik takıverirlerdi eğer pahalı olduğu halde buradan aldırsam bile. Ama kız çok pahalı canım alamayız dedi fiyatı duyunca. Buradaki canım sevgi sözcüğü olan canım değil, hadi canım sen de deriz ya, oradaki canım. :) Gülümsüyorum ama çok itici gelmişti bana o tonlaması falan. Sanki ondan izin istiyormuşum gibi bir cevap... Senin kıyafet olayında olana benziyor yani tavır aslında.

Konya konusunda da yanlış anlamışsın bizi sanırım. O yorumu yapan arkadaş da insanları genelleyecek biri değildir zaten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ben. Öyle olsa başka konyalıların da okuyacağını tahmin eder ve yazmazdı buraya.
O arkadaş genel olarak aileye çok düşkün, dışarıya karşı biraz mesafeli olduklarını söylemiş eski nişanlısından gözlemlediği kadarıyla. Denk geldi sanırım ki benimkiler de öyleydi. Bu olaylar olduğunda abisi kendi ağzıyla söyledi biz çok ketum bir aileyiz, başımıza çok kötü bir olay dahi gelse dışarı gülümseriz kimseye açığımızı vermeyiz diye. İkimizinkinin de memleketi ortak olunca böyle bir tahminde bulundu. İki kardeş bile birbirinden tamamen zıt karakterde olabiliyorken memleket genellemesi yapmayız biz. Kırılmadın umarım.

İyiyim canım çok şükür. Ailem ve etrafımdaki insanlar mutluluğum için seferber olmuş durumda. İnsan ağlamaya utanıyor inan ki. :) Bana aldığı hediyeleri gönderince içim biraz buruk olmuştu, annem sırf giden kıyafetlerin eksikliğini hissetmeyeyim diye verdi elime kredi kartını beni alışverişe yolladı. Çılgınlar gibi alışveriş yaptım mutluyum çok şükür. :)

Üzülme canım benim. Bak ben de nişanlımdan ayrılıyorum. Üstelik düğünüme 1 ay kala. Benim nişanlım da yapmadığım bir şey için beni suçlayıp ailesine inandı. Sonra barışmak istedi, sonra yine ailesine inandı. Demek ki bu hep böyle olacak ve huzursuz olacağım. Kangren olmuş bir kolu kesmek her zaman iyidir. Bugün kesin ayrıldık. İnan gözümden damla akmıyor. Bu insanlar bizi hak etmiyor. Hayat devam ediyor, bırak onsuz huzurla devam etsin. Sen de bir anne-babanın evladısın; sakın ama sakın kendini üzme.

Iyi olmana çok sevindim canım benim Ohh sefa olsun alışveriş mutluluk hormonu salgılar 😁arayan soran varmı yoksa derdi ll
altınlarımiymis

Ayy aynı kaderi paylaşıyoruz demek. Senin de Allah yardımcın olsun diyeyim o zaman canım.

Iyi olmana çok sevindim canım benim Ohh sefa olsun alışveriş mutluluk hormonu salgılar 😁arayan soran varmı yoksa derdi ll
altınlarımiymis

Ailesinin yanında şimdi dizlerinin dibinde. Arar mı hiç beni gaza gelip de? :)

sanada çok üzüldüm ama ben yaa
bu erkekler ne kadar salaklar yaa gerçekten evlenmeye yakın iyice salaklaşıyolar
bence de sonra üzülmektense şimdi üzülmek daha kolay
evlenince herşey daha farklı oluyo

Aaa ben senin cevabını nasıl görmemişim. Görsem hemen cevap yazardım kusura bakma lütfen. Sen de fikirlerine çok değer verdiğim insanlardansın çünkü.

Amin inşallah öyle olur. Bence yengemin de görümcemin de sorunlu olmasının sebebi abimle huylarımızın benzemesi ve ikimizin de duygusal açıdan istismar edilmeye çok müsait yapıda olmamız.

Bu had bildirme lafı da hep o kızın bana kullandığı cümleyi hatırlatıyor da tüylerim diken diken oluyor. Keşke bu kadar aptal olmasaydım da o dediğini becerebilseydim. Böyle bir lafı etmeye cüret edemezdi.

sanada çok üzüldüm ama ben yaa
bu erkekler ne kadar salaklar yaa gerçekten evlenmeye yakın iyice salaklaşıyolar
bence de sonra üzülmektense şimdi üzülmek daha kolay
evlenince herşey daha farklı oluyo

Düğün hazırlıkları olurken şeytan çiftlerin etrafında gezer dururmuş hep. Sonuçta güzel ve hayırlı bir şey evlilik. Engel olmaya çalışırmış. O yüzden hep takı toka, mobilya gelinlik bilmemne derken kavgalar çıkıyor. Kimi yoluna devam ediyor kimi de bizim gibi oluyor işte. Bizim şeytanımız baya güçlü çıktı, tuttuğunu kopardı resmen. :)

İçim buruk girdim sayfana , ama şimdi ağzım kulaklarımda :)) çok sevindim iyi olmana.. Kız depresyon ayaklarına yatıpta çok harcama :))) daha iyi olacaksın ve seni hak eden birisiyle karşılaşacaksın inşallahh

Abim sağolsun, iyi ki var. Doktor adamı sarsmaz iki kıyafet.
Yarın da babamın ocağına incir ağacı dikmeyi planlıyorum. Alamadığım birkaç parça şey kaldı

bilmezmiyim o şeytan az gezmedi bizim etrafımızda
aman takı deyip geçiyolar ya ben kesinlikle olmalı diyenlerdenim
asıl o zaman çıkıyo ortaya karşı tarafın niyeti
alışverişe kadar herşey iyi niye o zaman bozuluyor çok düşünüyolar iki bilezik için niye
sıkıntı çıkartıyolar
boşverin eminim daha güzel şeyler gösterecektir size rabbim

Abim sağolsun, iyi ki var. Doktor adamı sarsmaz iki kıyafet.
Yarın da babamın ocağına incir ağacı dikmeyi planlıyorum. Alamadığım birkaç parça şey kaldı

Hahahaa çok şekersin yaaaa..sen gene abiinden al kartı.. İki hasta daha bakar tmm.. Ayy iyi güldüm :)))

hahahahahah Allahım bu nasıl bişey yaaaa...
hakikaten versen bunun face adresini :)))
ömrümde görmedim böyle yorum ayrılık kelepçesi ne yaaa..
hahahha valla kendimi tutamıyorum

Valla ben tum fotolari sildim herseyini yolladim elbiseyide attim simdi aglasamda yapicak birsey yok hayirlisi de kardesim

Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin . Sen gonlunu ferah tut bence mutluluk sana cok yakin . O kadar kisi sana dua ediyorki cogu yakinen tanimadign insanlar bu o kadar guzel bisey ki bu dualar kesinlikld bosa gitmz :) bn yeni uye oldum ve ilk senin konunu gordum ve takip ediyorum senin icin dua ediyorum umarim cook cok mutlu olursun :) herseyden onemlisi saglik kendini hic uzme

Kızlar dün gece mesaj atmış. Önce bizim özel bir şey konuşmak isteyeceğimiz zaman birbirimize sorduğumuz bir parolamız var :) onu sormuş artık neden bahsedecekse... Ben uyuyordum. Cevap gelmeyince söylememiş. Bana nişanda takılan para vardı onları ortak hesabımıza yatırmıştık. Daha doğrusu hesap bana ait ama biz ona ortaklaşa para biriktiriyorduk. O hesaba para yatıracağını söylemiş. İstersen şimdi göndereyim istersen son kararını sormak için haziranda görüşeceğimizde vereyim demiş.

Sabah da yatırmış hesaba ve mesaj atmış. Bir de demiş ki ailemin olduğu şehirde yaşamayı önceden kabul etmiştin şimdi itiraz etmen anlamsız, ben çok istiyorum gitmeyi. İyi düşün kimseden etkilenme çok fazla yaşanmışlığımız oldu demiş.
Ama vazgeçmemiş yani hala oraya gitmekten. Ve anladığım kadarıyla geldi memleketten ki bana mesaj atmaya başladı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…