Blof yapiyor ha diye birini bulmak kolaydi sanki kanma bunlara sakin.Bana diyor ki vebale girdin, en önemli sınavımla uğraşmam gerekirken bunlarla uğraştım...
Sana olan kızgınlığımı kırgınlığımı başkasıyla atmaya çalışacağım aksi halde bu boşlukta aklımı kaçırmaktan korkuyorum diyor...
fikrini değiştirmek için bir şey yapmadım mı? son yürüğüdümüzde dedim, ondan sonra da mesaj attım yeni bir hayat, gelirsen senle gelmezsen sensiz diye. sen ne yaptın hep sustun. gel konuşalım dedim gelmedin. savaşmak için sen azıcık çabalayıp babanın tavırlarına dur diyemedin. neyi ne kadar istediğimi hiç gizlemedim, tekrar etmeme grek yoktu. çabalamadın diyorsun ama kaç kez her şey kötüye gidiyor özür dile dedim, tutturdun onlar benden küçük diye dönüp bakmadın kendine. insanlar ne yaptı ben ne yapıyorum demedin. her tartışmada her zaman sadece ben haklıyım dedin
Bunu yazdı.
Bana diyor ki vebale girdin, en önemli sınavımla uğraşmam gerekirken bunlarla uğraştım...
Sana olan kızgınlığımı kırgınlığımı başkasıyla atmaya çalışacağım aksi halde bu boşlukta aklımı kaçırmaktan korkuyorum diyor...
Blof yapiyor ha diye birini bulmak kolaydi sanki kanma bunlara sakin.
Ben olsam "ikide bir bana yeni bir iliskiye baslamaktan bahsediyosun bir deil iki deil.belki de coktan ayarlanmisti sana da sen simdi yolunu yapiyosun.belki de bu yuzden hicbir sucum olmadigi halde bana iftira atildi.bu yuzden sen de gonlumu almaya calismadin cunku zaten sana yeni birini dusunmuslerdi.yoksa neden bir genc kiz en guzel zamanlarinda yapmadigi seylerle suclansin ? neden nisanlisi onu dinleyip anlamak bile istemesin neden herkese karsi evlenecegi kizin arkasinda durmasin.belli ki bu isin bitmesi istenmis belli ki coktan birileri ayarlanmis"derdim.Bana diyor ki vebale girdin, en önemli sınavımla uğraşmam gerekirken bunlarla uğraştım...
Bir mühlet daha verdi... Gülsem mi ağlasam mı...
Yarın öğlen ailesiyle konuşacakmışım, ben her şeye varım diyecekmişim de Ağustos'ta evlenecekmişiz...
Kabul etmiyorsan cevap da yazma dedi. Yazmadım.
Biliyorum ki seviyosun en ufak bir ilimli adim atsa findik bosver seviorsan arkasinda dur diyecektim. Bu ne curret bu ne terbiyesizlik. Senin incinen gururun butun aileyle yuzgoz olmak durumunda kalisin kendi ailene rezil olusun bunlar hic ortada yok. Bu adamin egosu cok yuksek sen hicbir konuda kndini anlatamazsin cunku at gozlukleriyle bakiyor hayata ve acayip gaza geliyor. Canim cok sabirlisin ben olsam simdiye arkamdan kostugun gunleri ne cabuk unuttun kendini kafdaginin tepesinde goruyorsun galiba bulunmaz hint kumasimisin benim vicdanim rahat kimseye bir sey yapmadim bir daha beni rahatsiz etme derdim. Ben biras fevriyimdir sinirle yaziveririm sen benim yaptigimi yapma ama.Bir mühlet daha verdi... Gülsem mi ağlasam mı...
Yarın öğlen ailesiyle konuşacakmışım, ben her şeye varım diyecekmişim de Ağustos'ta evlenecekmişiz...
Bir de diyor ki bana dua et de mutlu bir yuvam olsun, ben sana edeceğim.
Bir mühlet daha verdi... Gülsem mi ağlasam mı...
"İnsanin esini yeri gelince annesine babasina karsi bile savunur,cunku o es sana Allahin hediyesi emanetidir.ben kim olursa olsun esime laf soyletmem.kim olursa olsun sustururum.ona yapilan haksizlik bana yapilmistir cunku.ama ben senin icin o kadar kiymetsizmisim ki birak savunmayi suclayan sen oldun.belki de aklinda surekli bahsettigin benden sonra gidecegin su kiz oldugu icindir.besbelli sen coktan planini yapmissin"gibi bir msj atardimBen olsam "ikide bir bana yeni bir iliskiye baslamaktan bahsediyosun bir deil iki deil.belki de coktan ayarlanmisti sana da sen simdi yolunu yapiyosun.belki de bu yuzden hicbir sucum olmadigi halde bana iftira atildi.bu yuzden sen de gonlumu almaya calismadin cunku zaten sana yeni birini dusunmuslerdi.yoksa neden bir genc kiz en guzel zamanlarinda yapmadigi seylerle suclansin ? neden nisanlisi onu dinleyip anlamak bile istemesin neden herkese karsi evlenecegi kizin arkasinda durmasin.belli ki bu isin bitmesi istenmis belli ki coktan birileri ayarlanmis"derdim.
Onu bunu bilmiyorum da bu defa yazdıklarınız bile beni kendime getirmiyor.
Sanki ağlamaklı bir aşk filminin başrollerindeyiz de o filmi izliyorum gibi. Hep böyle yaşadığımız güzel şeyler, bana o yazdığı şiirler geçiyor gözümün önünden.
Hepiniz bana sabırlı diyorsunuz ama ben sabırlı falan değilim. Ben dayanamıyorum ki katlanamıyorum bu kadar acıya..
Bence kesinlikle bir baskasi yok. Tek derdi ailesine kendini kanitlamak. Bakim bir baska yenge vakasi olusmayacak bu kiz ben ne dersem onu yapar size sirt ceviremez korkmayin havasi vermek."İnsanin esini yeri gelince annesine babasina karsi bile savunur,cunku o es sana Allahin hediyesi emanetidir.ben kim olursa olsun esime laf soyletmem.kim olursa olsun sustururum.ona yapilan haksizlik bana yapilmistir cunku.ama ben senin icin o kadar kiymetsizmisim ki birak savunmayi suclayan sen oldun.belki de aklinda surekli bahsettigin benden sonra gidecegin su kiz oldugu icindir.besbelli sen coktan planini yapmissin"gibi bir msj atardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?