Kızlar az evvel size yazdığım şiiri durumuma da yazmıştım. Google ile aratınca burası çıkmış. Tüm sayfaları okumuş
Offfff çok utanıyorum
Kızlar az evvel size yazdığım şiiri durumuma da yazmıştım. Google ile aratınca burası çıkmış. Tüm sayfaları okumuş
İsabet olmuş, belki ona göre normal olan davranışları dışarıdan nasıl görünüyor görmüş olur.
Birkaç gündür buraya yazı yazmak riskli diye düşünüyordum demek ki gerçekten riskli olabiliyormuş.
Öyle düşünmüyor ki. Tam aksine benim burada sizlerle dedikodu yaptığımı, sizi ailesine karşı doldurduğumu vs düşünüyor. Bahsetmiştim ya bir ara, görümcemin iyilikleri de çok olmuştu zamanında, bu yüzden seni o çok seven kız şimdi neden kötülüğünü istesin diyor diye... Şimdi de onları diyor işte. O kız senin için neler yaptı onları anlatmamışsın da kavganızı anlatıp şeytan gibi göstermişsin kardeşini diyor
Öyle düşünmüyor ki. Tam aksine benim burada sizlerle dedikodu yaptığımı, sizi ailesine karşı doldurduğumu vs düşünüyor. Bahsetmiştim ya bir ara, görümcemin iyilikleri de çok olmuştu zamanında, bu yüzden seni o çok seven kız şimdi neden kötülüğünü istesin diyor diye... Şimdi de onları diyor işte. O kız senin için neler yaptı onları anlatmamışsın da kavganızı anlatıp şeytan gibi göstermişsin kardeşini diyor
Ben bekliyordum seni suçlamasını,hiç şaşırmadım açıkçası.
Hala ne diyor ya! Alsın kardeşini de paşa paşa yol alsın o vakit! Niye zırvalıyor hala.
Biz o aileyi tanımıyoruz ki onlara karşı dolalım? İyiliklerinden bahsetmiştin bize hatta o nedenle de hayal kırıklığın büyük oldu, çok üzüldün.
Okusun boşver aslında ne olduğunun farkına varır belki(hiç sanmıyorum tabiAyy sinirlerim bozuldu gülesim geldi ya. Onlarca sayfa yazdık görümcek bilmemne diye. Burhan altıntop falan.. Okuyacak şimdi hepsini.
İşte tüm sayfaları tek tek okuması gerekiyor iyiliklerini de anlattığımı görmesi için. Onu da yapar mı, yapsa da kızgınlığı geçer mi hiç? İnsanın doğası gereği kötüler kalır işte aklında. En çok onlara takılır.
Ailesine karşı dolarsak nolcak, yolda görünce ayıp deyip yuhalayımıcaz.. Yada kolundan tutup anlat noldumu dicez.. TANIMIYORUZ... Onlarda sahte isimle kimsenin ismini vermeden anlatsın derdini.. Watsapp tan yada face den durum olarak yazınca herkez biliyor kimden bahsedildiğini.. Ama biz bilmiyoruz senin ex in kimdir adını şanını..iyi okusunlar işte , hep anan baban kafanı yıkıyo diolardı ya, onlar la alakası olmadığını şu kadar insanın bu yapılanlara karşı olduklarını öğrenirler
Aşağıdaki 14 ziyaretçiden birisi o muhtemelen. El sallayın akıl hocalarım. Bizi izleyen var. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?