Hayırlısı

Kızlar az evvel size yazdığım şiiri durumuma da yazmıştım. Google ile aratınca burası çıkmış. Tüm sayfaları okumuş

Kızlar az evvel size yazdığım şiiri durumuma da yazmıştım. Google ile aratınca burası çıkmış. Tüm sayfaları okumuş

oha canım nolacak şimdi ?
Yazamıyorum kusura bakma Allah senin gönlüne göre verecek inşallah..

Utanma canım senin son yapacağın şey utanmak hepimizin zor zamanları var insanız biz herşeyden önce onemli olan bunları atlatıp dimdik ayakta durmak.Daha çok yeni acin şimdi herşey saçma gelice k sana yaptiklarin,dusunduklerin kendine yüklenme sen elinden gelini yaptın.İçin rahat vicdanın rahat.Sevdirememe meselesine gelince çok net söylüyorum bole olması gerekiyormuş ki bole oldu.Her şer gördüğümüzde bir hayır var ben buna çok inanıyorum artık.Allah bizi koruyor kötü şeylerden.Belli ki seni korumuş.

İsabet olmuş, belki ona göre normal olan davranışları dışarıdan nasıl görünüyor görmüş olur. Bunda da vardır bir hayır.

Birkaç gündür buraya yazı yazmak riskli diye düşünüyordum demek ki gerçekten riskli olabiliyormuş.

Son düzenleme:

Öyle düşünmüyor ki. Tam aksine benim burada sizlerle dedikodu yaptığımı, sizi ailesine karşı doldurduğumu vs düşünüyor. Bahsetmiştim ya bir ara, görümcemin iyilikleri de çok olmuştu zamanında, bu yüzden seni o çok seven kız şimdi neden kötülüğünü istesin diyor diye... Şimdi de onları diyor işte. O kız senin için neler yaptı onları anlatmamışsın da kavganızı anlatıp şeytan gibi göstermişsin kardeşini diyor

Ben bekliyordum seni suçlamasını,hiç şaşırmadım açıkçası.

Hala ne diyor ya! Alsın kardeşini de paşa paşa yol alsın o vakit! Niye zırvalıyor hala.

Son düzenleme:

Biz o aileyi tanımıyoruz ki onlara karşı dolalım? İyiliklerinden bahsetmiştin bize hatta o nedenle de hayal kırıklığın büyük oldu, çok üzüldün.

Biz o aileyi tanımıyoruz ki onlara karşı dolalım? İyiliklerinden bahsetmiştin bize hatta o nedenle de hayal kırıklığın büyük oldu, çok üzüldün.

İşte tüm sayfaları tek tek okuması gerekiyor iyiliklerini de anlattığımı görmesi için. Onu da yapar mı, yapsa da kızgınlığı geçer mi hiç? İnsanın doğası gereği kötüler kalır işte aklında. En çok onlara takılır.

Bir de akıl hocaların diye bahsettiğin kim demiştim, sizlermişsiniz akıl hocalarım. Ahirette de sizlere hesap soracakmış dedikodularını yapmışız çünkü.

Canım insan neyi nasıl görmek isterse ole görür buna emin ol.İyi niyetliyse kişi olayları saptırmadan herşeyi görür ama illa kendini haklı çıkarmak isterse de ne sol esen ne etsen artık boştur.Karsi tarafın durumu da tamamen bu

Ailesine karşı dolarsak nolcak, yolda görünce ayıp deyip yuhalayımıcaz.. Yada kolundan tutup anlat noldumu dicez.. TANIMIYORUZ... Onlarda sahte isimle kimsenin ismini vermeden anlatsın derdini.. Watsapp tan yada face den durum olarak yazınca herkez biliyor kimden bahsedildiğini.. Ama biz bilmiyoruz senin ex in kimdir adını şanını..iyi okusunlar işte , hep anan baban kafanı yıkıyo diolardı ya, onlar la alakası olmadığını şu kadar insanın bu yapılanlara karşı olduklarını öğrenirler

Allahım çıldıracam, elindeki gsm kartını çıkarıp yak bence o kendi kendine mesaj atıp dursun

Canım ona sorsan böyle mi anlatır? Ona göre uyduruyorum, abartıyorum işte.
Diyor ki şimdiye kadar bir sürü iyiliği dokundu sana kardeşimin ama onları anlatmamışsın gitmişsin şeytan gibi anlatmışsın herkese. Onlar da bir sürü laf saymış dökmüş.

Mesela az önce mutlu bir yuvam olması için dua et dediğini söylemiştim size. Ben ona dua et dediğim için cevaben öyle yazmış aslında. Ama ben size kendi yazdığımı söylememiştim ya, onu çarpıtmak olarak görüyor.

Aşağıdaki 14 ziyaretçiden birisi o muhtemelen. El sallayın akıl hocalarım. Bizi izleyen var. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…