Canım hayır da sonuçta görümcek diye bahsettim, geldim burada eteğimdeki tüm taşları döktüm. Onlardan artık soğuduğumu, sevemeyeceğimi falan söyledim. Kim bunları okuyup da hanımefendiliğini bozmadan münazara ortamı gibi tartışır ki
Onu da soleseydin bunu da soleseydin çok üzgünüm ama takıntılı bu adam yahu.Erkek mantığı daha farklı çalışır normalde :)Neyse şimdi yorumumu da içerler :):)çok pardon ya sinirlerim bozuldu benim
Aslında bahsettim o dediklerinden ama görmemiş olacak. Burada konumu takip eden herkes nişanımda olanları biliyor esasen.
Canım ama bakış farkı diye bir şey var. Zaten olanları benim anlattığım şekilde görüyor olsaydı bu durumda olmazdık ki.
Burada ben ayrılığımdan bahsediyorum, kimlerin sorumlu olduğunu anlatıyorum. Neden eski güzel günlerimizi yad edeyim değil mi? Ama öyle düşünemez ki işte.
Bilmiyorum ben çok utandım ya.
Sevgili findik sayfanin badindab beri okuyorum ve hala sona gelemedim ama cevap yazamafanda edemedim dur dur biraz soluklan azicik kendine merhamet et kardesimm benimmm
Senin utanman gereken bir ayibin yok fndk, onlar okuduklarindan utanmiyorlarsa sen ne yapabilirsin ki?
Keske erkek arkadasim nickimi bilse de okusa belki ona anlatip da anlamamakta israr ettigi seyleri gorur empati yapar diye dusunmuslugum var.
Sen dedikodu yapmak isteseydin olan biteni reelde herkese anlatir hem yaygara cikarir hem de onlari kotu duruma dusururdun fakat bunu yapnamak icin tum ofkeni derdini acini buraya akittin.
Her birimiz sana yesil dev olmak icin cabaladik, keske o olsaydi da yaninda kardesiyle seni yuzgoz etmeden bu konuyu kapatmayi becerebilseydi, ne kardesinin ne de senin kalbini kirmadan guzellikle sorunu cozebilseydi, sen de paylasma ihtiyaci duynasaydin. Aksine isi yokusa surdu, o da yetmezmis gibi herkese sınır koymak yerine guya had bildirdi.
Bugun sana o mesajlari atan ayni sahis degil mi? Baskasiyla evlenicem diye cumle kurabilen o degil mi? Birak ne okuyorsa okusun, takmana bile degmez.
Bosveeerrr....
Ailesiyle nisanlisi arasinda dengeyi kuramayan biriyle asla mutlu olamazdin.hep seni ezdirirdi bu adam.omrun ailesinden ozur dilemeklemi gececek birak allah askina.
Bence sem gercekten mutlulugu hak ediyosun ve gercekten semi mutlu edecek biri cikar karsina....
Amin çok teşekkür ederim. Gelen gideni aratmasın da.
Merak etme kk da aldatma konulari haric 100e askin sayfa yazdiran es pek yok, 10sayfa yazacak kadar ararsin geceeeer gider.
Baya derin bir cümle olmuş valla. Yada benim kafa iyice gitti ki 3. okumada anladım. :)))
Bana diyor ki vebale girdin, en önemli sınavımla uğraşmam gerekirken bunlarla uğraştım...
Sana olan kızgınlığımı kırgınlığımı başkasıyla atmaya çalışacağım aksi halde bu boşlukta aklımı kaçırmaktan korkuyorum diyor...
Hala diyor ki yazın evleneceğim. Ben ne yaparım benimle kurduğu hayalleri başkasında gerçekleştirdiğini duyarsam. Nasıl dayanırım ki şimdi duymak bile içimi acıttı...
Hala diyor ki yazın evleneceğim. Ben ne yaparım benimle kurduğu hayalleri başkasında gerçekleştirdiğini duyarsam. Nasıl dayanırım ki şimdi duymak bile içimi acıttı...
Bir de akıl hocaların diye bahsettiğin kim demiştim, sizlermişsiniz akıl hocalarım. Ahirette de sizlere hesap soracakmış dedikodularını yapmışız çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?