Kal geldi bana. Ağlıyordum şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Artık bir boşvermişlik hakim bende.
Kazen ve Mune'ye mesaj attım konuma müdahale etmeleri için ama uyudular sanırım.
Kazen ve Mune'ye mesaj attım konuma müdahale etmeleri için ama uyudular sanırım.
Bizde mi atsak:44::44:
Kal geldi bana. Ağlıyordum şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Artık bir boşvermişlik hakim bende.
Gereği neyse yapicaklardir o konuda içini ferah tut canım ve bu okunma konusunu çok büyütme
Konun silinmezki anca kapatılır yorum yapamayız.. Ama yinede okunabilir.. Hem rahatsız olan vars üye olmak bedava onuda dinleriz( görümceni)
Hayır da utandım gelip burda dedikodu yapan biri durumuna düştüğüm için.
En ihtiyacımız olduğu anda yok.
Hahaha okumasi cok hosuma gitti :)))
Belki okudukca biz ona ayna oluruz da insana deger vermeyi saygiyi ogrenir biraz.
Bir de senin paylastigin siiri nasil nerden okuyor kuzum ya, utanmadan yaziyor mu bir de. Hala kendine toz konduramiyor, kardesim iyilik yapti anlatmadinin derdinde:) neyse, kardestir candir cigerdir anlarim fakat bir de canan vardir... onun lugatinda senle veya sensiz diyerek evlilik arifesindeki yeni hayatinda onemsizlestirerek tanimladigi canan.
Burda ağız dalaşı mı yapalım ondan sonra. :)
Silinsin demiyorum zaten ama başka bir yere falan kaldırılabilir belki.
Ağız dalaşı küfürle, edepsizlikle olur.. Yaptınmı öyle bişi? Yok
Oda gelir düzgünce yazar, yazmazsa ağzının payını alır.. Bir konuda olmuştu bu sabah, birbirini tanımayan bir sürü insan kıza bir güzel ağzının payını verdi.. Kavga yerimi cnm burası..
Onu da soleseydin bunu da soleseydin çok üzgünüm ama takıntılı bu adam yahu.Erkek mantığı daha farklı çalışır normalde :)Neyse şimdi yorumumu da içerler :):)çok pardon ya sinirlerim bozuldu benimBu arada demiş ki bizle alakalı şeyler anlatmışsın ama nişanda olanları anlatmamışsın. Babanın bizi evden kovduğunu da söyleseydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?