kimin şiiri diye aramıştır ben de baktım bu şarkı Ahmet kayanın onu biliyorum da şiir kimin diye.
Olabilir evet. Biliyordu buraya yazdığımı hatta çoğu kez sinir oluyordu onlardan akıl alıyorsun diye :)
Dün geceden beri hala 6 ziyaretçi. :18:
Mune ve Kazen'e siz de mesaj atar mısınız kızlar? Belki görür... Hala dönmemişler de bana...
Canım bu insanların gözünde sen terbiyeni takındıkça suçlu gibi görünüyorsun. Bu konu kapanırsa eski nişanlının "Bak bak nasıl da anladı hatasını hemen konuyu kapattırdı. İşte ben adamı böyle utandırırım" gibi anlamsız bir düşünceye bürüneceğinden eminim. Kendisi de okuyorsa burayı fındık hiç bir şeyi eksik anlatmadı. Evden kovulduğunuzu da anlattı bir zamanlar kız kardeşinizle arasının iyi olduğu zamanları da. Peki siz kendinize şu soruyu sorar mısınız? Burda yanlış söylediği bir şey var mı? Sorunun cevabı kocaman bir hayır. O zaman bence bir iç hesaplaşma yapsanız iyi edersiniz. Çünkü burda anlatılanların yarısı bile ayrılma sebebi. Aile ve nişanlı arasında dengeyi kuramayan erkek zaten başlı başına ayrılık sebebi. Okuyorsanız sadece şunu söyliyim bir daha asla ama asla Fındık gibisini bulamayacaksınız. Tabiki evlenirsiniz. Hatta isteseniz hemen bu yaz evlenirsiniz. Valideniz bir kız buluverir hemen size. Ama o kız asla Fındık gibi olamaz. Her küçük anıda Fındık aklınıza gelecek. Çiftler arasında her zaman ufak tefek sıkıntılar olur. Siz her sıkıntınızda "Fındık olsaydı şimdi böyle yapardı" diyeceksiniz. Aileniz kiminle evlenirseniz evlenin sıkıntı çıkaracak ve o zaman Fındıkı daha iyi anlayacaksınız. Ama çoooook geçmiş olacak. Size de Fındık'a da tek duam Allah size kalbinizin güzelliği kadar hayırlı bir eş versin. Allah sizin ailenizin hakettiği bir eş versin size. Ailenizi çok haklı görüyorsunuz ya bu size dua gibi gelecektir.
Canım bu insanların gözünde sen terbiyeni takındıkça suçlu gibi görünüyorsun. Bu konu kapanırsa eski nişanlının "Bak bak nasıl da anladı hatasını hemen konuyu kapattırdı. İşte ben adamı böyle utandırırım" gibi anlamsız bir düşünceye bürüneceğinden eminim. Kendisi de okuyorsa burayı fındık hiç bir şeyi eksik anlatmadı. Evden kovulduğunuzu da anlattı bir zamanlar kız kardeşinizle arasının iyi olduğu zamanları da. Peki siz kendinize şu soruyu sorar mısınız? Burda yanlış söylediği bir şey var mı? Sorunun cevabı kocaman bir hayır. O zaman bence bir iç hesaplaşma yapsanız iyi edersiniz. Çünkü burda anlatılanların yarısı bile ayrılma sebebi. Aile ve nişanlı arasında dengeyi kuramayan erkek zaten başlı başına ayrılık sebebi. Okuyorsanız sadece şunu söyliyim bir daha asla ama asla Fındık gibisini bulamayacaksınız. Tabiki evlenirsiniz. Hatta isteseniz hemen bu yaz evlenirsiniz. Valideniz bir kız buluverir hemen size. Ama o kız asla Fındık gibi olamaz. Her küçük anıda Fındık aklınıza gelecek. Çiftler arasında her zaman ufak tefek sıkıntılar olur. Siz her sıkıntınızda "Fındık olsaydı şimdi böyle yapardı" diyeceksiniz. Aileniz kiminle evlenirseniz evlenin sıkıntı çıkaracak ve o zaman Fındıkı daha iyi anlayacaksınız. Ama çoooook geçmiş olacak. Size de Fındık'a da tek duam Allah size kalbinizin güzelliği kadar hayırlı bir eş versin. Allah sizin ailenizin hakettiği bir eş versin size. Ailenizi çok haklı görüyorsunuz ya bu size dua gibi gelecektir.
Eneee konu hala duruyor.
Bu arada sayfan cok ilerledigi icin insanlar okumaya daldikca sure asimindan uye cikisi olabilir. Varsa ziyaretcin 1-2tanedir, hem bilmedikleri seyi okumuyorlar ki, yasadiklarin iyisiyle kotusuyle taptaze anilarinda duruyor da burda yazili olsa ne olacak
Aynen ya kural ihlali yapsam belki de çoktan kapanmıştı konu.
Yaşadıklarımı ve anlatışımı okusun zaten sorun etmiyorum. Biliyorum yine suçlayacak beni ama belki sakin kafayla düşününce aslında haklıydı der.
Benim utandığım nokta fiziki yönde yapılan yorumlar. Ne olursa olsun bir yaşanmışlığımız oldu ve herkes eleştirirken mutlu olmamalıydım. Her şey iyiyken zaten yanıma yakışmıyor demiyordum değil mi? Yine dememem lazımdı sanki. Bir de yüz güzelliği bir anda tersine dönecek bir şeydir. Umarım Allah ceza vermez bana.
nickini değiştir canım
Canım çünkü tarafsız anlatmadığıma inanıyor. Mesela nişanımda olan rezillikleri ben size anlatmıştım diye hatırlıyorum. Babamın bağırıp çağırmasını vs... Onları da anlatsaydın neden tek taraflı anlattın falan yazmış...
Aslında okusa sorun yok, belki bir umut anlar. Ama herkes yakışmadığımızı falan söylemişti ya. Ne olursa olsun bir insanın içini o kadar çok yakmak istemem. Kendimi onun yerine koydum da, fiziki yönden eleştiri çok farklı bir şey.
Bir de eski konularım da var. Onlardan da çekiniyorum. Özelim kalmayacak.
Yaşadıklarımı ve anlatışımı okusun zaten sorun etmiyorum. Biliyorum yine suçlayacak beni ama belki sakin kafayla düşününce aslında haklıydı der.
Benim utandığım nokta fiziki yönde yapılan yorumlar. Ne olursa olsun bir yaşanmışlığımız oldu ve herkes eleştirirken mutlu olmamalıydım. Her şey iyiyken zaten yanıma yakışmıyor demiyordum değil mi? Yine dememem lazımdı sanki. Bir de yüz güzelliği bir anda tersine dönecek bir şeydir. Umarım Allah ceza vermez bana.
Bu konu hala açıkken yeni nickimi de öğrenir ama.
Burayı okumasa da haklı görmeyecekti ki zaten.
Findik sor bakalim kadinlara,
hergun yemegini utusunu yaptiklari ayrilmak icin bir nedenleri dahi olmayan, gururunu incitmek ne kelime aksine hergun tatli dille gururlarini oksayan esleri icin kavga edince ne dusunuyorlar ne kadar yakisikli buluyorlar?
o beyaz atletli hali bile mutluyken semapatik, kizginken orman kackini gibi geliyor,
Kasini gozunu bilemem ama gonlu guzel olsun... o da olmayinca en yakisıkli adami getir insanin tiksinesi geliyor.
konuyu kapatırsan ben söyledim suçlu
suçlu old. için kapattı diyebilir
kapatmazsan okur
gerçi ben okuması taraftarıyım belki anlar bunca insanın boşuna konuşmadığını
ama yook yok onunda kendine çevirir
O da doğru ya...
Evet öyle bence de ama işte arada burada eleştirdik, ben de katıldım falan. Ne bileyim kimsenin fiziki özelliğiyle alakalı yorum yapacak insan değildim aslında. Cidden çok üzüldüm şimdi düşününce.
Canım tamam okusun ama arada çirkin şekillerde falan bahsettim ya. :)) Onları düşününce utanıyorum. Yoksa evet bence de okuması sanki daha hayırlı gibi.
insan sinirlenince bazen öyle anlatabilir
sen yine iyi dayandın bence
başkası olsa çoktan çatlardı ya
kendisi sana hiç çirkin bi şey söylemedi mi
Konu kapansın bence.
Yine bu kızın başı yanacak.
Bi fırsat arıyordu buldu işte kızın üzerine gitmek için.
Hiç kusura bakma ex gerçekten haksızsın ve emin ol gözlerinin içi bu kadar gülen,terbiyeli,saygılı bir insanı bulamayacaksın.
Bu da sana ders olur.
Ahirette hesap soracağım demişsin buyur hesaplaşalım.
Sapına kadar haksızsın.
Biz babasının kovduğunu da biliyorduk taraflı bir şey yok.
Ben ne seni ne fındığı tanırım.
Anlatılan kadar yorum yaparım/yaparız.
Burası haksıza haksız diyen bir yer.
Hiç boş durma evlen bence sen bu kızı sevsen bu lafı etmezdin zaten.
Fındık ne olursa olsun üzülme.
Konunu tamamen sildir rica edip.Sonra istersen nickini değiştir.
LG-P710 Tapatalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?