Hayırlısı

artık akıl hocaları bizlermişiz

yalnız konuyu kapattırırsa da suçlu ki kapattırdı diyebilir

Bir şey değişmedi ki hep suçluydu fındık zaten.
Yahu bir kere de ki ben nerede hata yaptım?
Yok yok yani.
Bir şey söyleyeyim mi benim de kardeşim var ben kalkıpta evleneceği kızla ya da kardeşimle ilişkileri hakkında muhabbet etmem.
Kardeşi hep bir şeylerin içinde.
Ya bu kız 18 yaşında değil mi?
Ne işi var sürekli bu ilişkinin içinde?
Bir gün olsun sordu mu bunu kendine?
Ben seven adam göremiyorum burda.
Sürekli özür dayatıyor sürekli.
O da bir insan evladı.
Ben fındıgın yerinde olsam bu kadar sabretmezdim.
Bulun saygılı kızı ez babam ez.
Ayıptır günahtır ya.
Ben gerçekten üzüldüm bu sabah okuyunca.

LG-P710 Tapatalk

Konu uzun olunca hepisini okuyamadım biraz ordan biraz burdan ,birazda eski konularınıza baktım...Abinizle aynı kadari paylaşmışınız. Müstakbel yengeniz sizi görümce olarak suçlamış ayrılmış, sizde kendi görümcenizi suçlayıp ayırlmışsınız gibi olmuş,Acaba eski yengenizin ahımı tuttu diye düşünmeden edemedim.
Bence sakin kafayla düşünüp acaba kendi hatalarınızda olabilirmi diye muhasebesini yapın.Barışırmışsınız gibi geldi..Aradan geçen zamana karşın olay soğumadığına göre sizde eski nişanlınızda bir ihtimal var gibi düşünüyor sanırım .Sanırım ikinizde çok seviyorsunuz.ve fedakarlığı bir taraf yapmalalı her ikinizde gerekirse fedakarlıklar yapmalısınız.....

Süpersiniz yaa beyaz atletin iki farklı ruh haline yansımaları diye tablo yapılmalı.hatta bn yapmalıyım.(yağlı boyaya gidiyorum)..gerçekten benimde sinirliyken gözüme böyle geliyor...

Sakın siz ex ve kardeşi olmayasiniz birden öyle bir izlenim edindim😈 kız zaten Üzgün yengesi ile ayni kefeye koymak ne demek o olay çok farklı bence her ayrıntıyı iyi okuyun

Şu ah olayi bana da mantikli geldi aslında
Fındık alinma ama belki seninde abinin iliskisinde hatan olmustur gorumcelik yapmissindir farkinda olmadan
Simdi cekiyorsundur
Belki bizimde bilemedigimiz olaylar var
Herzaman karsi tarafi da dinlemek lazim aslında
Keske ex eniste de gelse yazsa anlatsa

Bana da mantikli geldi yorumunuz
Kirmak degil amacimiz sadece olaya farkli sekilde bakabilmek

Ben de çok düşündüm onu. Hatta annemi o kadar sıkboğaz ettim ki. İyi düşün dedim bir hatan vardı da benden mi çıkıyor.

Benim bu olaylar olduğunda da ne yalan söyleyeyim aklıma ilk o konu geldi. Ama abimi aldım karşıma konuştum. Dedim benim bu ayrılıkta payım nedir. (O seni suçlayacak değil, tabi öyle demiştir falan demeyin. Bir suçum olduğunu düşünse bana karşı tavırlı olurdu zaten. )

Seninle alakası yok dedi ama abim. İçini ferah tut. Asıl o senin arkandan çok konuştu, sonradan yalan olduğunu öğrendiğim bir sürü şey söyledi hakkında dedi.

Bir de onlar ayrıldığı sırada biz nişanlısıyla görüşmüyorduk zaten. Aramız buz gibi soğuktu. Ben sadece tepkisiz kalmayı tercih ediyordum. Bir de benim nişanım ve nişanımda babamın olay çıkarması henüz tazeydi. Kendi derdimle ilgileniyordum.

Zaten ayrılıkları benimle alakalı değil. Annelerimiz tartıştı, annesi anneme yalancı dedi, kız da abimin de gözünün önünde anneme ağır şeyler söyledi. Ona rağmen yüzük atma konusu yoktu ama zaten kendisi attı gitti.

Ha ama neticede ne olursa olmuş canı yanmış bir insan o da. Belki ağlarken bir dua etti, belki aynılarını onlar da yaşasın ve beni anlasınlar dedi ve kabul oldu. Belki de alakası bile yok, tesadüf. Bilemeyeceğim artık. Ama içim çok rahat. Çünkü masum değildi o da.

Sakın siz ex ve kardeşi olmayasiniz birden öyle bir izlenim edindim😈 kız zaten Üzgün yengesi ile ayni kefeye koymak ne demek o olay çok farklı bence her ayrıntıyı iyi okuyun

Canım bakış açısı farkı. Sonuçta beni tanımıyorsunuz. Size bunları uyduruyor olma ihtimalim bile var düşünsene. :) Onun da aklına farklı şeyler gelmiş işte. Ama cidden insanın aklına gelmiyor değil. Ben bile düşündüm hatta. Ama benim başıma gelen şey bence bir felaket değil, aksine güzel bir şey. Böyle giderse mutsuz bir evliliğim olacaktı. Allah ikimizi de korumuş oldu.

Süpersiniz yaa beyaz atletin iki farklı ruh haline yansımaları diye tablo yapılmalı.hatta bn yapmalıyım.(yağlı boyaya gidiyorum)..gerçekten benimde sinirliyken gözüme böyle geliyor...

Asil sizin bunun tablosunu yapacak olmaniz super! :) eger sakincasi yoksa bitince gormek isterim...
erkeklerde sempati ya da odunluk vs cok kullaniyoruz da estetik kaygilar tasiyan bir beyaz atlet yorumu... simdiden meraklardayim)

Icin rahatsa sorun yok fındık
Ama dedigin gibi de olabilir. Sonucta eminim ki onunda cok canı yandi.... senin gibi.. o caninin yandigi bi an belki Bi dua etmistir belki dua kapılarının acik oldugu bi ana denk gelmisti bilemeyiz
Bu arada maliye mufettisiydi dimi ex?
Manisa daysa sanirim ortak tanıdığımız var :)))))

Konu hala kaldırılmamış. Burada tarafsız gözle yorumlar yapılıyor, konu açmaya bile çekiniliyor çünkü gayette haksıza haksızsın deniyor.
Okunmasında da bir hayır vardır elbet.

Bana da mantikli geldi yorumunuz
Kirmak degil amacimiz sadece olaya farkli sekilde bakabilmek

yapmayın allahaşkına, 10 bilezik diye tutturan, tüm aileyi birbirine düşüren çirkefin önde gideni ile olayın başından beri sakinliğini koruyan, karşı tarafın tüm hakaret ve suçlamalarına rağmen hala en ufak kötü laf etmemiş kızı bir mi tutuyorsunuz?

bilmediğimiz şeyler olabilir elbet ama burada bildiğimiz kadarıyla konuşuyoruz ve daha dün nişanlısından ayrılmış, üzgün bir kıza da bilinmeyen şeyler üzerinden tahminde bulunarak 'ah mı aldın acaba bi düşün' demek çok acımasızca.

fındık ben yine de senin adına üzüldüm.
bir konunda hatırlıyorum istemeye geldiklerinden bahsetmiştin.
nasılda güzel anlatmıştın,anlatım tarzına hayranım zaten.
ama şimdi böyle bir konuyla gelmen çok üzücü.

çok emek verilmiş bir ilişki...
inşallah her iki tarafta hatalarından ders çıkarır,
ve gençlerin işine karışılmaz.düğün öncesi bu tarz yanlış anlaşılmalar
olabilir.Birçok kişininde başına geliyor zaten.
baştan sona okumadım ama ben sadece eski nişanlınızın, ailesine karşı
sizi savunamamış olması,yanlış anlamalara meydan vermesine,fındık böyle
demek istememiştir dememesine üzüldüm.
ayrıca inşallah konun kapanır ve bu konu fazla kurcalanmaz.

kızlar bence daha fazla deşifre etmeseniz iyi olmaz mı?

Acimasizlik degil bu. Hic bir zaman kimse yüzde yüz hakli degildir bunu unutmayin. Sadece olabilir dedik. Neyapmaliyiz gerçek dusuncemiz farkli olsa bile burada yalandan rol yapip gaz verip durmali miyiz?
Gaz vermedik diye acimasiz mi olduk simdi????
Bi konu anlatilmis . Herkes fikrini belirtiyor bizde burada fikrimizi belirttik. Ama Acimasiz olduk aninda.. size gore oyledir bize gore boyle. O bilezikler konusunda hatali olmus bu baska bi konuda. Size de abisuyle ayni kaderi paylasiyor olmasi tuhaf gelmiyomu

Orası öyle tabi ama ben senin yalan soyleyecegini düşünmüyorum yazdıkların bana güven verdi sana karşı. ..tabiki senin için güzel bir şey her serde bir hayır vardır daha az hasar ile bu günleri atlatirsin inş.

fikrine saygı duydum, olabilir düşünebilirsin, belki öyledir de dedim.. ama Funda'nın dün gece mesaj geldikten sonraki mesajlarına bakılırsa halet-i ruhiyesinin iyi olmadığı aşikar. çok normal, 2 yıllık ilişkisi daha dün kesin olarak bitti.. eminim sen de ayrılık yaşamışsındır, gaz vermek olarak adlandırıyorsan gaz vermek, ama benim tanımımla destek olmak şu an için en güzeli, tabi bence.. zaten kendisi normale döndüğünde muhasebesini yapacaktır..

neyse. bende nişanlıdan ayrılan biri olduğum için belki de hassas davrandım, normalde konu sahibi dışında birinin düşüncesine karşı çıkan biri değilim. kusura bakmayın..

fndk konunun taşınması ile ilgili talebine dönüş olmadı mı?
bence senin daha fazla üzülmemen için konuya erişimin engellenmesi lazım.
tamam kötü ve de yanlış birşey yapmadın.
gayette aklı başında hanım hanımcık bir genç kızssın.
çoğu yerde hakkaniyetli davranmak adına kendinde de ailende de suç aradın.
ama daha fazla yüzgöz olmamak adına konu kapatılsa iyi olur senin için.

konuyu şimdi gördüm. bende görümceyim ama şu görümcelerin herşeye burnununu sokmaları çok yanlış.. ona ne. takıya ne karışıyor. birde eleştirme falan.
ayıp yapmış. yakışmamış. bence herkes nerede konuşacağını nerede susacağını bilmeli. bir kişi bütün herşeyi böyle bozar işte. etraftakileride etkiler. yazık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…