Hayırlısı

Bir de diyor ki bana dua et de mutlu bir yuvam olsun, ben sana edeceğim.

Hala diyor ki yazın evleneceğim. Ben ne yaparım benimle kurduğu hayalleri başkasında gerçekleştirdiğini duyarsam. Nasıl dayanırım ki şimdi duymak bile içimi acıttı...

Bir de akıl hocaların diye bahsettiğin kim demiştim, sizlermişsiniz akıl hocalarım. Ahirette de sizlere hesap soracakmış dedikodularını yapmışız çünkü.

Yav he heee enişte....Sınava tek hazırlanan sensin,stres yaşayan tek sensin.Neyin tribi bu ? Binlerce insan aynı çileyi çekiyor,ben de dahil.Sürekli başkasını bulup evlenecem diyon da o işler öyle olmuyor be...Benim eski sevgilim de öyle derdi,1.5 senedir bırak evlenmeyi,dişi sinekle bile münasebeti olmamış.Yani para var diye her kadın bakacak zannetme sana.Önce kişiliktir aslolan.Para her şey değildir.Sen önce kız kardeşine söz geçirmeyi öğren tamam mı ? Kendi kararlarını alabildiğin zaman evlenirsin.

Kim kime neyin hesabını soracak ya ? Sen kıza milyon tane iftira attın,hiç mi hocaları dinlemiyon tvde ?

Aynen canım daha yeni olduğu için , zaman herşeyin ilacı derler ya doğru , sen bekle doğru zamanı , o zaman gelince sağlam bir şekilde hamleni yap , dediğim gibi böyleleri anam ne derse o olur diyen erkeklerden hayır gelmiyor ve çoğu şiddete başvuruyor , sen anama bunu demişsin çat falan filan yanii.... ayy allah kurtarmış seniii boşver hayatını yaşa

eminim herşeyi okumasına üzülmüşsündür ama burda gerçek samimi duygularını dile getirdin, birşeylerin farkına varmıştır inşallah alır başını ellerinin arasına biraz düşünür, herkesin farkına vardığı kibir ve egosunun kendisi de farkına varır.

Dün geceden beri hala 6 ziyaretçi. :18:

Mune ve Kazen'e siz de mesaj atar mısınız kızlar? Belki görür... Hala dönmemişler de bana...

Bu arada denedim googleda aratınca 3.sayfada falan çıkıyor. Yazdigin gibi zart diye önüne gelmiyor yani ilginç o kadar incelenmesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada denedim googleda aratınca 3.sayfada falan çıkıyor. Yazdigin gibi zart diye önüne gelmiyor yani ilginç o kadar incelenmesi

Öyle mi? Ben de şaşırmıştım zaten o kadar sayfa varken nasıl benim yazdığım çıkmış diye. Aradı belki de tek tek.

Dün geceden beri hala 6 ziyaretçi. :18:

Mune ve Kazen'e siz de mesaj atar mısınız kızlar? Belki görür... Hala dönmemişler de bana...

Fndk niye kendini sıkıyorsun bu kadar? Bak yine suçlu psikolojisine girmişsin. Buraya yazmakla da son derece haklısın. Zaten okusalar ne olacak feyiz mi alacaklar bu saatten sonra. Kızarlarsa da kızsınlar birilerinin gerçekleri söylemesi gerekiyordu. Sen inançlı birisin bu dünyada olan hiçbirşeyin tesadüfen olmadığını biliyorsundur. Rabbim görmesini istemiş o da görmüş. Senin anlatamayıp buraya yazdığın şeyleri okuması gerekiyormuş. Yazılanlardan acaba zerre kadar suçum varmı diye sorgulayacağına hala her işe burnunu sokan bacısını arka alma derdinde. Demek ki gerçek yüzlerini bu şekilde daha iyi görmüş olacaksın.

Yahu kendimi yedim bitirdim burada. Tüm sülale eski konularımı falan okumasını mı bekleyeceğim konumun kapatılması için? Bu kadar uzun süre girmezlik yaparlar mıydı siteye adminler?

ex enişte merhaba
okuyorsan eger 1. syf dan başlada
ne anlatmış ne anlatmamış gör
kendi ailesinin nişan da kovduğunu anlattı
senin ve pek değerli kardeşinin yaptığınız şeyleri de
ne çektirdiniz be kıza
verilmiş sadakası varmış

imza AKIL HOCALARINDAN BİRİ

Canım çünkü tarafsız anlatmadığıma inanıyor. Mesela nişanımda olan rezillikleri ben size anlatmıştım diye hatırlıyorum. Babamın bağırıp çağırmasını vs... Onları da anlatsaydın neden tek taraflı anlattın falan yazmış...

Aslında okusa sorun yok, belki bir umut anlar. Ama herkes yakışmadığımızı falan söylemişti ya. Ne olursa olsun bir insanın içini o kadar çok yakmak istemem. Kendimi onun yerine koydum da, fiziki yönden eleştiri çok farklı bir şey.

Bir de eski konularım da var. Onlardan da çekiniyorum. Özelim kalmayacak.

Onu görse bu sefer başka bir ayrıntıya takılır ki canım. Gözünde cidden bir şeytan olmalıyım ki bir suçum olmadığı ihtimalini düşünmek dahi istemiyor.

Yani ne diye aramiş o kadar o düşündürücü :what:

Buraya yazdığımı biliyor, onu aramıştır diyeceğim ama buraya o şiiri yazdığımı tahmin edemez. Ne alaka yani. Ben de bilemedim ya niye aradı acaba...

Onu görse bu sefer başka bir ayrıntıya takılır ki canım. Gözünde cidden bir şeytan olmalıyım ki bir suçum olmadığı ihtimalini düşünmek dahi istemiyor.

BOŞVER CANIM SEN ÜZME KENDİNİ
o zaman ne baştan okusun belki o zaman anlar
ama yok hep o ve ailesi haklı sen haksızsın ya
doğru söylüyorsun yine kabullenmez gerçeği
bizlerde senin akıl hocanız unutma ha
senin aklın yok sanki
görünen köy kılavuz ister mi

Buraya yazdığımı biliyor, onu aramıştır diyeceğim ama buraya o şiiri yazdığımı tahmin edemez. Ne alaka yani. Ben de bilemedim ya niye aradı acaba...

Buraya yazdığını biliyorsa belki yine ayni seyi imzana,profiline vb bi yere yazdığını düşünüp burda yazdiklarini bulmak maksatli site adıyla beraber aratmış olabilir ...

kimin şiiri diye aramıştır ben de baktım bu şarkı Ahmet kayanın onu biliyorum da şiir kimin diye.

Buraya yazdığını biliyorsa belki yine ayni seyi imzana,profiline vb bi yere yazdığını düşünüp burda yazdiklarini bulmak maksatli site adıyla beraber aratmış olabilir ...

Olabilir evet. Biliyordu buraya yazdığımı hatta çoğu kez sinir oluyordu onlardan akıl alıyorsun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…