Hayırlısı

yok canım yok yanlış anlaşılma olmadı ben kimseye herhangi bir şey atma anlamında söyledim :18: yanii yinede sen bilirsin ama ne biliyim umursamıyormuş gibi olmak en güzeli bence hiç muhattap olma yüz göz olmaya gerek yok canım bırak ne halleri varsa görsünler :41:

Aminnn ne halleri varsa görsünler. :)

onu arıyor o görümcek fındıkçığım sen mesaj kutuna bakabilir misin sana mesaj attım bir de arkadaşlık talebi gönderdimm gel konuşalım azıcık :) çok sevimlisin rabbim ömür boyu mutlu etsin seni

Ayy pek seviyorum böyle mesajları. Mutlu oldum hemencik :)

Atın o görümcenim memelerini köpeklere :) o ne diye karışıyo ayrıca nişanlına söyle bu sebepden ayrılmaz o görümce sana laflarını sokar sokar seni verem eder sonra kocaya gider olan sana olur canım ufak detaylarda takılmayın hemen allah kolaylık versin;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlamadım desem :17: Bu sebepten ayrılık olmaz mı diyorsun yani

Funda arkadaşım şu kadarını söyliyim senin yazacağın bir lafın o kızın içine oturması için onun belli bir karakterde olması lazım, o karakterde olmuş olsaydı zaten baştan bunlar yaşanmazdı. Senin seviyeli bir üslupla yazacağın cümleler onun için bir şey ifade etmeyecek ve o daha da çirkinleşip üste bile çıkacak. Bu tip insanları bozmak mümkün değildir. Senin her lafını bak işte kuduruyor son çırpınışları falan diye de değerlendirebilir. Bu tarz insanların sağı solu belli olmaz sana daha kırıcı bir cevap da verebilir.

Edebim el vermez edepsizlik edene...
Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene..''

Bir lafa bakarım lafmı diye birde aöyleyene bakarım adammı diye..

Öyle çirkefleşebiliorki bazıları.. Miğdemi bulandırıyolar.. Asla onlar kadar edepsiz olamayacaksan ve alçaklaşamıyacaksan cvp verme.. Baş edemezsin.. Onlar ürsün kervan yürüsünnn

canım sakince düşündümde sakın görümcene veya eski nişanlına mesaj atma. Seni suçlu çıkarır. Elinde yazılı kanıt oldumu daha sarpa sarar. Sen oraya saygıyla güzel şeyler yazarsın o gider bire bin katarak ailesini şişirir sonrada mesajı okutur. Sen usturuplu yazsan bile önyargıyla okudukları için senin hakkında bak edepsizmiş iyiki bitmiş derler. O görümcen seni çok üzer. Herşeye karışıp karışıp sonrada ben hiçbirşey yapmadım modunda dolanan bir insan kesinlikle eline yazılı belge verme. Zaten eden bulur unutma ilahi adalet var. O kızda ele karışınca anlar ne kadar yanlış yaptığını şimdi sen ne desen anlamaz.

Eski nişanlınlada mesajlaşma bence. Mesaj hem duygudan yoksun zayıf hemde yanlış anlaşılmaya çok elverişli. Sana kararın ne diye mesaj atarsa ara arayamıyorsan söyle o arasın konuşmak istiyorum de. Ordada onun her seferinde sana yaptığı gibi konuş onu suçlu çıkar. Sana çok güvenmiştim ama beni koruyamadın ben senin için ailemi arkama aldım senin için şehir değiştirmeye razı oldum sen bana sebeplerim var ailemin yaşadığı yere tayin istiyeceğim diyorsun ama artık benimde orada yaşamamak için sebeplerim var. Senin adaletli olduğuna inanmıştım ama öyle değilmişsin. Adaletli olsan bana şeytan vs. hakaret edemezdin üstelikte suçsuzken. Sana olan güvenimi sarstın hayallerimi yıktın. Birşeyler yapması gereken senken hala benden birşeyler bekliyorsun. Bu güne kadar hep senden bir özür adım bekledim ama yapmadın. Vs. de gerçekten duygusala bağla. kendini tutamıyorsanda ağla ayıp birşey değil. Seni ne kadar üzdüğünü anlar belki. Mesajla vs. hiç anlamıyacak seni. konuşuncada anlamıyacak. Ve konuşmaya başlarken tüm konuşmalarım bitene kadar bana cevap verme sadece dinle zaten senden bir cevap bir savunma beklemiyorum de sözünü bitirdikten sonrada ben çok kötü oldum daha fazla konuşamayacağım kusurabakma de kapat. Konuşamasın kendi kendine kudursun sana cevap veremedi diye. Sonra zaten mesaj falan atar cevap veremedi diye onlara ya cevap verme yada daha fazla birbirimizi üzmeyelim bu konuları konuşmak istemiyorum diye yaz.

Sen bu aileden başka türlü edebinle kibarca kurtulamazsın. Değişik insanlar haksızken kendilerini çok güzel aklamayı beceriyorlar. Lütfen dikkatli ol konuşurken onlara malzeme verme. Kardeşine veya kendisine yazılı birşey verirsen malzemede vermiş olucaksın yine seni üzücekler üstüne sıçrıyacaklar.

Burada çok önceden bir konu okumuştum "her masal mutlu sonla bitmezmiş." diye. Düğüne çok kısa bir zaman kala nişan attığını anlatıyordu konu sahibi.

O zaman hayatımda kimse yoktu ama konu sahibinin hislerini tüm benliğimde yaşamıştım. O kadar etkilenmiştim ki...

Zaman geçti benim de hayatıma biri girdi, nişanlandım. Ve malesef şu an onunla aynı şeyi yaşıyorum.

Dua bölümüne konu açmıştım, bu ara sıkıntılıyım bilen bilir. Cevapsız sorular, büyük bir belirsizlik vardı ortada.

Ve az önce nişanlımdan uzunca bir mesaj geldi. Ben düşünüyorum hala ama yüzde 99 ihtimalle bu ilişki bitti diye.

O mesajı okuduğumda hissettiklerimin tarifi yok ki yapayım size şimdi...
Bir saniye içinde beynime sayısız düşünce üşüştü. Bir yanım olayları düşünüyor, suçum var mıydı acaba diye kendimi sorguluyor. Bir yanım çok dua ediyorum günlerdir hayırlısı olsun diye, demek ki olması gereken bu diyor.

Ama emin olduğum bir şey varsa o da şu an canımın çok acıdığı...

Ama merak ediyorum ben. Geçer mi bu acı? Var mı aranızda yaşayan yada biraz olsun teselli edecek sözü olan?

canım ben olaylarını bilmiyorum bende çok önceden sözden dönmüştüm ama şuan çok mutluyum iyiki olmamış zaten diyorum herşeyin hayırlısı allahtan eğer seviyosan sende ona cevap yaz konuşusun medenice halledin eğer sevgin kalmadıysa hayırlısı buymuş deyip bittiğini onada kabul ettir

Ne yazmış sadrazamın oğlu

Can Dündar'ın bir yazısını okumuş ve bir kısmını beğendiğim için durumuma yazmıştım.

"Hayatın matematiği farklı. İki yarımı toplayınca bir etmiyor. İnsan tek başına mutsuzsa başka biriyle de mutlu olamıyor."

Amacın ne bilmiyorum, durumuna yazdıkların anlamsız. Tam manasıyla bir sevgi olsaydı benim en başta dediğim şeyleri hayatımın en kritik zamanında, sınavlarım varken sorun edip işi bu noktaya getirmezdin. Bir mühlet tanıdım, istihare etmedim dedin. (İstihare namazı mı kılsam acaba demiştim olaylar ilk olduğunda. Ama ne ara etmekten vazgeçtim dedim onu anlamadım, hiç hatırlamıyorum) Buluştuğumuz gün gara doğru yürürken iki önemli şey söyledin. Birincisi; ailenin yanında olursak mutlu olamayacağımıza inanıyorum artık dedin. İkincisi; (Bunu özetleyeyim. Bu set alınacağı zaman kız bana demişti ki: "sen ne alırsan ben de değişik bir şey alırım arada seninkileri de takarım arkadaşlarıma hava atarım hepsi benim diye." Ben de biri bir şeyimi beğense anında hediye edebilirim ama hoşlanmam öyle değiş tokuş işlerinden pek. Hoşlanıyor olsam dahi ortada bile olmayan bir takı için şimdiden konuşmak, izin bile istemeye tenezzül etmeden böyle yaparım diye bahsetmek nahoş gelmişti bana. Ama o zaman kendisine de nişanlıma da bir şey dememiştim. Yüzükleri verdiği gün konu nereden açıldı hatırlamıyorum ama bunu örnek verdim. Kardeşin böyle demişti mesela hiç hoşlanmadım. Sormaya dahi tenezzül etmiyor, bir sor bakalım ben seninle takılarımı ortaklaşa kullanmak istiyor muyum, demiştim. )
Bu olayı söylemiş ikinci söylediğin önemli şey de bu diyerek. ve demiş ki: bu kıskançlığa ve aileme ettiğin o lafa rağmen yeniden düşün dedim. Bu Perşembe günü Cumaya döndüğünde yeni bir hayat istiyorum. Kendime o güne kadar verdiğin yahut vermediğin cevapla yeni bir hayat kuracağım. Whatsapp durumuyla dünya dönmüyor malesef. (Ha şunu bileydin demek geldi içimden. :47:) Allah tüm insanlığa hayr versin.

Böyle yazmış.

Son düzenleme:
Can Dündar'ın bir yazısını okumuş ve bir kısmını beğendiğim için durumuma yazmıştım.

"Hayatın matematiği farklı. İki yarımı toplayınca bir etmiyor. İnsan tek başına mutsuzsa başka biriyle de mutlu olamıyor."

Amacın ne bilmiyorum, durumuna yazdıkların anlamsız. Tam manasıyla bir sevgi olsaydı benim en başta dediğim şeyleri hayatımın en kritik zamanında, sınavlarım varken sorun edip işi bu noktaya getirmezdin. Bir mühlet tanıdım, istihare etmedim dedin. (İstihare namazı mı kılsam acaba demiştim olaylar ilk olduğunda. Ama ne ara etmekten vazgeçtim dedim onu anlamadım, hiç hatırlamıyorum) Buluştuğumuz gün gara doğru yürürken iki önemli şey söyledin. Birincisi; ailenin yanında olursak mutlu olamayacağımıza inanıyorum artık dedin. İkincisi; (Bunu özetleyeyim. Bu set alınacağı zaman kız bana demişti ki sen ne alırsan ben de değişik bir şey alırım arada seninkileri de takarım arkadaşlarıma hava atarım hepsi benim diye. Ben de biri bir şeyimi beğense anında hediye edebilirim ama hoşlanmam öyle değiş tokuş işlerinden pek. Hoşlanıyor olsam dahi ortada bile olmayan bir takı için şimdiden konuşmak, izin bile istemeye tenezzül etmeden böyle yaparım diye bahsetmek nahoş gelmişti bana. Ama o zaman kendisine de nişanlıma da bir şey dememiştim. Yüzükleri verdiği gün konu nereden açıldı hatırlamıyorum ama bunu örnek verdim. Kardeşin böyle demişti mesela hiç hoşlanmadım. Sormaya dahi tenezzül etmiyor, bir sor bakalım ben seninle takılarımı ortaklaşa kullanmak istiyor muyum, demiştim. ) Bu olayı söylemiş ikinci söylediğin önemli şey de bu diyerek. ve demiş ki: bu kıskançlığa ve aileme ettiğin o lafa rağmen yeniden düşün dedim. Bu Perşembe günü Cumaya döndüğünde yeni bir hayat istiyorum. Kendime o güne kadar verdiğin yahut vermediğin cevapla yeni bir hayat kuracağım. Whatsapp durumuyla dünya dönmüyor malesef. (Ha şunu bileydin demek geldi içimden. :47:) Allah tüm insanlığa hayr versin.

Böyle yazmış.

sorunları var bunun heralde :47::47::47: kendi her haltı durumlara yazınca iyi hoş lafıda sana atıyor ya :47: bir kez daha sevinmelisin bence:31:

sorunları var bunun heralde :47::47::47: kendi her haltı durumlara yazınca iyi hoş lafıda sana atıyor ya :47: bir kez daha sevinmelisin bence:31:

Bu kadar lüzumsuzluk olur mu cidden pes diyorum ben artık ama sinirlerim boşalıyor ya. :43:
Ne demek bunu söyledim, fikrimi belirttim diye kıskançlık ediyorsun demek...
Takı yahu bu. Özeldir, insana düğününde hediye edilir manevi değeri her şeyden üstündür. Mecbur değilim ki... Ki zaten vermem hayır falan da demedim. Kıza itiraz etmedim bunu söylediğinde. Kendisine de kardeşin böyle dedi hoşlanmadım demedim o zaman. Çok sonra konusu açıldığında söyledim ve hoşlanmadığım kısım bunu söylemesi değil izin istemeye dahi tenezzül etmeden bir şeylere kendi kendine karar verişiydi.

Amacın ne bilmiyorum, durumuna yazdıkların anlamsız. Tam manasıyla bir sevgi olsaydı benim en başta dediğim şeyleri hayatımın en kritik zamanında, sınavlarım varken sorun edip işi bu noktaya getirmezdin. Bir mühlet tanıdım, istihare etmedim dedin. (İstihare namazı mı kılsam acaba demiştim olaylar ilk olduğunda. Ama ne ara etmekten vazgeçtim dedim onu anlamadım, hiç hatırlamıyorum) Buluştuğumuz gün gara doğru yürürken iki önemli şey söyledin. Birincisi; ailenin yanında olursak mutlu olamayacağımıza inanıyorum artık dedin. İkincisi; (Bunu özetleyeyim. Bu set alınacağı zaman kız bana demişti ki: "sen ne alırsan ben de değişik bir şey alırım arada seninkileri de takarım arkadaşlarıma hava atarım hepsi benim diye." Ben de biri bir şeyimi beğense anında hediye edebilirim ama hoşlanmam öyle değiş tokuş işlerinden pek. Hoşlanıyor olsam dahi ortada bile olmayan bir takı için şimdiden konuşmak, izin bile istemeye tenezzül etmeden böyle yaparım diye bahsetmek nahoş gelmişti bana. Ama o zaman kendisine de nişanlıma da bir şey dememiştim. Yüzükleri verdiği gün konu nereden açıldı hatırlamıyorum ama bunu örnek verdim. Kardeşin böyle demişti mesela hiç hoşlanmadım. Sormaya dahi tenezzül etmiyor, bir sor bakalım ben seninle takılarımı ortaklaşa kullanmak istiyor muyum, demiştim. )
Bu olayı söylemiş ikinci söylediğin önemli şey de bu diyerek. ve demiş ki: bu kıskançlığa ve aileme ettiğin o lafa rağmen yeniden düşün dedim. Bu Perşembe günü Cumaya döndüğünde yeni bir hayat istiyorum. Kendime o güne kadar verdiğin yahut vermediğin cevapla yeni bir hayat kuracağım. Whatsapp durumuyla dünya dönmüyor malesef. (Ha şunu bileydin demek geldi içimden. :47:) Allah tüm insanlığa hayr versin.

Böyle yazmış.

Anam adam haklı.. Onların hayatı bu.. Bacısı deilmi her b.k u durumuna yazan.. Kişi kendinden bilir işi.. Alınıvermişler üstlerine.. Ay fındık sende cvp ını ver hem tam ver ğzüldüğünü göstermeden.. Hepimizin hakkında hayırlısı ben yüzükleri verdiğimde çwvirdim sayfayı, geri dönüşü yok.. Yazılarımdanda yarası olan gocunsun de.. Bu arada onlarıda engelle ne sen onların yazılarını gör ne onlar seninkini.. Yoksa moral bozmak için hepsinin elinde telefon durum bildirimi yapacaklar

Bu kadar lüzumsuzluk olur mu cidden pes diyorum ben artık ama sinirlerim boşalıyor ya. :43:
Takı yahu bu. Özeldir, insana düğününde hediye edilir manevi değeri her şeyden üstündür. Mecbur değilim ki... Ki zaten vermem hayır falan da demedim. Kıza itiraz etmedim bunu söylediğinde. Kendisine de kardeşin böyle dedi hoşlanmadım demedim o zaman. Çok sonra konusu açıldığında söyledim ve hoşlanmadığım kısım bunu söylemesi değil izin istemeye dahi tenezzül etmeden bir şeylere kendi kendine karar verişiydi.

Haklısın valla :47: yok fıtratında var demekki illa sana yıkacaklar sen suçlu olacaksın:47: ben öyle bir durum olsa senin gösterdiğin sabrı gösteremezdim canım:50: bi arkadaşın dediği gibi bence de onları her yerden engellemelisin artık, kendilerini iyice bişey sanmaya başlayacaklar yoksa:47:

akşam akşam sinirlerim bozuldu
hasta mıdır nedir yahu
funda sen hala ona cevap vermedin mi
1 hazirana kadar bekliyo mu yine
yine doldurmuşlar mı ne

Böyle yazmış.
Ayy hiç utanması yok ya salak herif:47: Whatsapp durumuyla hayat dönmüyormuş yazan benim sanki deseydin.
Çok sinirlendim ya ne utanmaz ne zeytinyağı bir şey bu.Bulmuş bunuyor bir de sen kimsin?
Bence tek kelime yazma 1 haziran günü de bitsin gitsin.
Kıskanç olan kardeşi
Terbiyesiz.

Ayy hiç utanması yok ya salak herif:47: Whatsapp durumuyla hayat dönmüyormuş yazan benim sanki deseydin.
Çok sinirlendim ya ne utanmaz ne zeytinyağı bir şey bu.Bulmuş bunuyor bir de sen kimsin?
Bence tek kelime yazma 1 haziran günü de bitsin gitsin.
Kıskanç olan kardeşi
Terbiyesiz.

kesinle sana katılıyorum
hem suçlu hemde güçlü
utanmaz kardeşine sahip olsaymış
hala neler diyo
yüzsüz şey

Back
X