Çok kötü kavga ettiğim biri dönsün istemem ki.Evet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
her ilişkide kavgalar oluyor zeynoli düşünüyorum günlerdir gelir mi diyeHakkında hayırlı olsaydı kavga etmezdiniz bence, o senin imtihanındır
Bende kesin hüküm verdim biraz sert oldu belki ama insan ilişkilerine artık hiç birşekilde inancım kalmadığı için. Dönse bile hakkında hayırlı olup olmadıgını bilemezsin. Umarım hayırlısı olurher ilişkide kavgalar oluyor zeynoli düşünüyorum günlerdir gelir mi diye
ben terk ettimterk eden kişi dönmesin bence. sürekli diken üstünde hissedebilirsiniz.
bilmiyorum hayırlı mı değil mi ama çok mutluyduk,güzel günlerimiz olmuştu mutlu ediyordu beni düşünüyordu ve bir gün sorunlar büyüdü ve ayrılmak istedim o da çabalamadı ama hâlâ özlüyorumHayırlısı ıle doner tabi ki. Bdv bölümü geri dönüp evlenen vefakar kocaların mutlu evlılılerın topiği okuyorsanız:)) donen herkes hayırlı olsaydı bu konular acılır mıydı kuzum
Eee o zaman senin dönmen gerekmez mi?ben terk ettim
haklı bir sebepten terk ettim,ilgisi azalmıştı ben de bıraktım isterdim ki benim için savaşsın kaybetmemek uğruna çabalasın ama işte sadece bekliyorum belki size göre aptalca gelebilir bekliyor olmam ama seviyorum işteEee o zaman senin dönmen gerekmez mi?
Estağfurullah aptalca değil de senin için çaba göstermediyse sevmiyor demektir.haklı bir sebepten terk ettim,ilgisi azalmıştı ben de bıraktım isterdim ki benim için savaşsın kaybetmemek uğruna çabalasın ama işte sadece bekliyorum belki size göre aptalca gelebilir bekliyor olmam ama seviyorum işte
Açıkçası sizin ilişkinizde ne sevgi ne de saygı göremiyorum.her ilişkide kavgalar oluyor zeynoli düşünüyorum günlerdir gelir mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?