Hayırlısıysa geri döner mi?

Sizce?

• Evet döner

• Hayır dönmez

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
Evet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
Yani hayırlısı o kişiyse döner mi?

Çok kötü kavga ettiğim biri dönsün istemem ki.
Kavgasız ilişki severim ben.

her ilişkide kavgalar oluyor zeynoli düşünüyorum günlerdir gelir mi diye
Bende kesin hüküm verdim biraz sert oldu belki ama insan ilişkilerine artık hiç birşekilde inancım kalmadığı için. Dönse bile hakkında hayırlı olup olmadıgını bilemezsin. Umarım hayırlısı olur

Hayırlısı ıle doner tabi ki. Bdv bölümü geri dönüp evlenen vefakar kocaların mutlu evlılılerın topiği okuyorsanız:)) donen herkes hayırlı olsaydı bu konular acılır mıydı kuzum
bilmiyorum hayırlı mı değil mi ama çok mutluyduk,güzel günlerimiz olmuştu mutlu ediyordu beni düşünüyordu ve bir gün sorunlar büyüdü ve ayrılmak istedim o da çabalamadı ama hâlâ özlüyorum Gelsin diye bekliyorum

Esimle gorucu usulu tanistik evlendik
Bizim buralara cok gelmis gitmis ama ne ben onu ne o beni hic gormemis
Hatta ayni lisede okuyacakmisiz nerdeyse
Ama 24 yasina gelince tanisabildik ancak herseyin hayirlisini versin rabbim
Belki daha once tanismis olsaydik surekli kavga ederdik evlenene kadar
Gerci nisanli iken hic kavga etmedik

Eee o zaman senin dönmen gerekmez mi?
haklı bir sebepten terk ettim,ilgisi azalmıştı ben de bıraktım isterdim ki benim için savaşsın kaybetmemek uğruna çabalasın ama işte sadece bekliyorum belki size göre aptalca gelebilir bekliyor olmam ama seviyorum işte

Estağfurullah aptalca değil de senin için çaba göstermediyse sevmiyor demektir.
Maalesef...

çok da korkunç bitmeyen bir flörtüm oldu. ona farklı zamanlarda 2 kez rest çektiğim ve ona göre ben haksız olduğum için anlaşmazlık yaşadık ve bizden olmayacağını düşünüyoruz ikimiz de. hayatlarımızdan çıkmadık yani numara silme, engelleme, sosyal medyada takipten çıkma gibi şeylerimiz olmadı. kavga da etmedik hatta. sonradan ılımlı yaklaşan ben oldum diyebilirim. ve onunla olmasını çok çok istedim yukarıda allah var, yalan yok. kendisi de biliyor bunu. ama şu an için olumsuz. hislerim devam ediyor, onu bilmiyorum. hayırlı ise olur değilse zaten olmaz kafasına girdim, o kafada kalmaya da devam edeceğim. hadi kader gayrete aşıktır dedim bir iki adım da attım ama şu an için bana gelen giden yok. bıraktım yani.

kavga, anlaşmazlık illa ki olur bunlar tamamen hislerle alakalı. eğer his varsa dönmek isteyen bir şekilde dönüyor. hiçbir şey olmasa dayanamayıp dönüyor insan yani. hepimiz insanız. kaderinde varsa olur. ha olması mantıklı mıdır onu bilemem.

Hayırlısıyla döner. 10 yıl sonra evlenen çiftler var yani biliyorum. Ama bunca sene zaman sonra eskisi gibi olmak koca bir çaba gerektirebilir. Eski şeylerin tekrar yaşanmayacağı ve tekrar yaşanan seylerin eski tadı getiremeyeceği bir gerçek var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…