Hayırlısıysa geri döner mi?

Sizce?

• Evet döner

• Hayır dönmez

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen sihirli küreme bakıyorum ve söylüyorum. döner. Bi tedavi olun da gelin
tedavi olmak? bunu siz ne hakla söyleyebiliyorsunuz? ortada tedavi olunacak bir durum mu var siz hiç mi ayrılmadınız sevgilinizden ??

Çok ilahi bi soru değil mi bu?
Gerçekten bunun cevabı sizce bizde mi?
hayır o manada sormadım,kavga ettikten sonra hayırlısı ise döner mi demek istiyorum hani bazı insanlar boşanır ayrılır ya

hayır o manada sormadım,kavga ettikten sonra hayırlısı ise döner mi demek istiyorum hani bazı insanlar boşanır ayrılır ya
Ayrıldığımız sevgiliniz dönebilir de dönmeyebilir de
Mutlaka dönüp barışam vardır
Ama barışmayanlar da vardır
Net bi cevabı olduğunu sanmıyorum
Hatta bence bunun net bi cevabı olmadığını siz de biliyorsunuzdur

Hayırlısıysa nasıl olur kısmının cevabı bizde değil demek istemiştim ben de

Bütün soruların cevabını tabii ki Allah biliyor
Ben üzgünüm ve bu kafayla hayırlısıysa döner mi diye konu açtım

İyi diyorsunuz çok doğru ama şu yazdığınız tarz nasıl desem biraz tuhaf değil mi? Yani bir tek bana mı tuhaf geldi bilmiyorum. Yabancı falanmısınız sonradan mı öğrendiniz türkçeyi?

Ben kadere inandığım için oyum evet dönerden yana olacak. Kaderimizde yazan kişiyle illaki evleniriz kurtuluşu yok

1-Kader bizim toplumumuzda cok yanlis algilaniyor. Kader, bizim yasayacaklarimizin önceden belirlenmis olmasi degil, yasayacaklarimizi Allah'in önceden biliyor olmasidir. Yani biz kendi irademizle secimler yapiyoruz.
2-Biten iliskiden hayir gelmez. Cok iyi anilar olsa da 2.si ilki gibi olmaz. Kaldi ki kötü ayrilmissiniz.
Sonuc olarak geleceginiz icin gecmisi unutup yolunuza bakin. Gecmiste takili kalirsaniz bir geleceginiz de olamiyor maalesef..

Dönebilirde ama imtihan olur ..

Beklemek yaralar , beklemek ruhunu kemirir. Zor çok zor ama inatla önüne bakmaya çalışmalı.

Karakterden karaktere değişir.. Kinci değilse dönebilir kinci bir insansa dönmeye bilir.. Biz bilemeyiz neyin ne olacağını tanımıyoruz çünkü

Allah'im tövbe estağfurullah ya

Dönerse de ne kadar hayırlı olur bilemeyeceğim. Bende 2 senelik ilişkimi bitirip onu terk etmiştim. Çünki kendimi mutlu hissetmiyordum artik, bunuda çokça belirtmiştim ona karsi. Aslında hiç cok büyük kavgalarımız olmadi, ama tatminde etmiyordu artik. Herneyse, kendisi ayrılığı kabullenemedi ağladı yalvardi araya birini soktu tekrar denedik fakat eskisi gibi olmadi. Zaten bazı şeyler tükenmiş oluyor. Çare ayrılıktı. Öylede oldu zaten. Ayrılık insanı da ilişkiyi de çok yıpratıyor. Siz Allah'tan hayirlisini dileyin.

Tabikide ama bu belki 1 ay belki 10 yıldır bunu bilemeyiz . Nasibin seni bulur

İyi diyorsunuz çok doğru ama şu yazdığınız tarz nasıl desem biraz tuhaf değil mi? Yani bir tek bana mı tuhaf geldi bilmiyorum. Yabancı falanmısınız sonradan mı öğrendiniz türkçeyi?
Azerbaycanliyim. Konuşurken sorun yok ama yazarken işte gramatik yalnişlarim çok oluyor) ama guzel şekilde soylediniz fesekkjr ederim. Genelde anlamadan dinlemeden linçlenirimde

Ha bi de telefon tuşlarim ingiliz harfleri. Yani ş, ç, ü, ğ gibi harfleri değişerek yazmam gerekli ki üşeniyorum. Çoğu zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…