Hayırsız evlatlar, hastalık, çaresizlik. Yardım edin!

Sabirtasi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
18
16
3
66
Merhabalar, ben son Zamanlarda çok ağrı çektim. 3 aydır yatıyorum kireçleme sorunum var, bel fıtığı var. Baya kötü oldum. Bu 3 ay içerisinde yanımda kimsenin olmadığını anladım. Ne çocuklarım yanımda oldu ne de ablam. Eşim de işte çalışmaktan zaten beni görmiyor. Bir tek en küçük kızım düşündü etti. Diğer herkes beni yalnız bıraktı. Benim sağlığım yerindeyken, ben onlara yedirip içiriyordum yemek hazırlarken herşey çok iyiydi. Ama şimdi böyle olunca yanında kimse kalmıyor. Oğlumun birisi zaten eşinden boşandı torunuma da ben bakıyorum. İşte bu boşanan oğlum bana Dedi ki yakın Zamanfa Allah seni benim elime düşürsün bacak bacak üstüne atıp izlicem Dedi. Bu diğer oğlumla bu birbirini kıskanıyor. Birbiriyle yarışıyorlar. İkisi de birbirine hırslanıp elini benden çekiyor. Burada benim suçum ne ? Ben İkisine de hep iyi davrandım, yanlarında oldum eşit davrandım. Herşeylerine koşturdum. Ama böyle yapıyorlar bana. Yine diğer oğlum beni hastenelere götürdü getirdi tabi. Ama peşimden ablama demişler ki diğer oğlu niye getiri götürmüyor demişler. O kadar çok üzgünüm ki. Bir tek kızıma anlatabiliyorum iyi ki o var. Ama tabi herşeyi de anlatamıyorum o da bana çok üzülüyor. Abilerine kızıyor. Çok kafayı takıyor o da . Ablamın da çocuğu olmadı maalesef ona da bunları anlatmaya çalışıyorum anlamıyor sanki. Hatta dün büyük oğlum onu aramış orada uyuyabilmek içinD normalde büyük oğlumun ve diğerinin kendilerine ait evleri var. Aynı dairede oturuyoruz hepimiz. Büyük oğlum yine şu aralar evlenme derdinde, evi yıktı etti inşaat hep ama aylardır aynı duruyor ev birşey yaptığı yok işte. Anlamıyorum hen bu çocuğu 2 defa evlendirdim daha ne yapayım. Daha durumum kalmadı ki yardım etmeye. Hem maddi hem manevi. Güzel arkadaşlarım, kızlarım ben ne yapacağım? Kime Nasıl davranacağımı şaşırdım? Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Yorumlarını bekliyor olucam. Sevgiler

Canım ablam. Rabbime şükürler olsun sana bir kız evlat vermiş. Benim 3 tane oğlum var. Allah düşürmesin. Sen de etrafindakilerden kimler gerçek kimler numaracı ogrenmissin bu vesileyle. Allah sabır ve sağlık versin. Öpüyorum ellerinden.

Allah yardımcınız olsun.Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.Gayret edin tedaviniz için üzülmeyin... Kıymetinizi anlayacaklardır mutlaka üzmeyin kendinizi .

Bir de oğullara sormak lazım esas meseleleri, sizinle problemleri meymiş. Geçmiş olsun.
Büyük oğlumun problemini biliyorum. 2 defa evlendirdin ben oğlumu cebinden iki kuruş çıkmadı. Ama yine boşandı şimdi 3.ye evlenmeye kalkıyor ben de daha para kalmadı yardım edemem dedim. Eşim zaten emekli . Bu yüzden bana tavır aldı. Küçük oğlum da abisi niye yapmıyor diyip duruyor. Biraz da o yapsın derdinde

Çok teşekkürler güzel kızım. Allahım büyük inşallah herşey yoluna girer. Çok yoruldum ben artık

Kızınıza ve eşinize tutunun. İleriyi düşünerek birikim yapın, onlara beş kuruş koklatmayın. Sonra zor durumda kalırsanız evladınız karşınıza geçip sizi izlemesin. Münasebetsizler.
Öyle yapmaya çalışıyorum. Ama anne yüreği ayıramıyor yürek işte çok üzülüyor

Torunu gönderin babası bakmıyo siz niye bu halinizle çocuğuna bakıyosunuz?
Çok üzüldüm anne için o niye yapmıyo o niye götürmüyo denilmez.
İstanbuldaysanız ben sizi heryere götürürüm

Allah yardımcınız olsun.Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.Gayret edin tedaviniz için üzülmeyin... Kıymetinizi anlayacaklardır mutlaka üzmeyin kendinizi .
İnşallah iyi olurum çok sağol kızım. İnşallah beni anlarlar artık yanımda olurlar

Torunu gönderin babası bakmıyo siz niye bu halinizle çocuğuna bakıyosunuz?
Çok üzüldüm anne için o niye yapmıyo o niye götürmüyo denilmez.
İstanbuldaysanız ben sizi heryere götürürüm
Torunum 13 yaşında ona zaten hep ben baktım annesinden de babasında da hayır yok doğurup bıraktılar işte. Ne güzel yüreğin var senin Çok sağolasın kızım

Bundan sonra bencil olun ve sadece kendinizi dusunun. Maalesef fedakarlikta bir yere kadar hep ver ver nereye kadar. Karsinizdakinden bi takdir veya bir sey gormedikten sonra. Evlatta bir yere kadar oda evladina gore degisiyor tabi.

Bundan sonra bencil olun ve sadece kendinizi dusunun. Maalesef fedakarlikta bir yere kadar hep ver ver nereye kadar. Karsinizdakinden bi takdir veya bir sey gormedikten sonra. Evlatra bir yere kadar oda evladina gorr degisiyor tabi.
Galiba tek çare o kaldı kızım artık biraz kendimi geri çektim zaten. Anlasınlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…