Merhabalar, ben son Zamanlarda çok ağrı çektim. 3 aydır yatıyorum kireçleme sorunum var, bel fıtığı var. Baya kötü oldum. Bu 3 ay içerisinde yanımda kimsenin olmadığını anladım. Ne çocuklarım yanımda oldu ne de ablam. Eşim de işte çalışmaktan zaten beni görmiyor. Bir tek en küçük kızım düşündü etti. Diğer herkes beni yalnız bıraktı. Benim sağlığım yerindeyken, ben onlara yedirip içiriyordum yemek hazırlarken herşey çok iyiydi. Ama şimdi böyle olunca yanında kimse kalmıyor. Oğlumun birisi zaten eşinden boşandı torunuma da ben bakıyorum. İşte bu boşanan oğlum bana Dedi ki yakın Zamanfa Allah seni benim elime düşürsün bacak bacak üstüne atıp izlicem Dedi. Bu diğer oğlumla bu birbirini kıskanıyor. Birbiriyle yarışıyorlar. İkisi de birbirine hırslanıp elini benden çekiyor. Burada benim suçum ne ? Ben İkisine de hep iyi davrandım, yanlarında oldum eşit davrandım. Herşeylerine koşturdum. Ama böyle yapıyorlar bana. Yine diğer oğlum beni hastenelere götürdü getirdi tabi. Ama peşimden ablama demişler ki diğer oğlu niye getiri götürmüyor demişler. O kadar çok üzgünüm ki. Bir tek kızıma anlatabiliyorum iyi ki o var. Ama tabi herşeyi de anlatamıyorum o da bana çok üzülüyor. Abilerine kızıyor. Çok kafayı takıyor o da . Ablamın da çocuğu olmadı maalesef ona da bunları anlatmaya çalışıyorum anlamıyor sanki. Hatta dün büyük oğlum onu aramış orada uyuyabilmek içinD normalde büyük oğlumun ve diğerinin kendilerine ait evleri var. Aynı dairede oturuyoruz hepimiz. Büyük oğlum yine şu aralar evlenme derdinde, evi yıktı etti inşaat hep ama aylardır aynı duruyor ev birşey yaptığı yok işte. Anlamıyorum hen bu çocuğu 2 defa evlendirdim daha ne yapayım. Daha durumum kalmadı ki yardım etmeye. Hem maddi hem manevi. Güzel arkadaşlarım, kızlarım ben ne yapacağım? Kime Nasıl davranacağımı şaşırdım? Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Yorumlarını bekliyor olucam. Sevgiler