• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırsız evlatlar, hastalık, çaresizlik. Yardım edin!

Evli misiniz esiniz var mi? Eger varsa birbirinize destek olup hayatiniza bakacaksiniz. Paranizi iyi kullanin. Bakimevleri var cok guzel. Zamani gelince gider onlardan birine maasinizi birikiminizi bagislayip kaljrsiniz keyfinize bakarsiniz kimseye ihtiyaciniz olmaz

Merhabalar, ben son Zamanlarda çok ağrı çektim. 3 aydır yatıyorum kireçleme sorunum var, bel fıtığı var. Baya kötü oldum. Bu 3 ay içerisinde yanımda kimsenin olmadığını anladım. Ne çocuklarım yanımda oldu ne de ablam. Eşim de işte çalışmaktan zaten beni görmiyor. Bir tek en küçük kızım düşündü etti. Diğer herkes beni yalnız bıraktı. Benim sağlığım yerindeyken, ben onlara yedirip içiriyordum yemek hazırlarken herşey çok iyiydi. Ama şimdi böyle olunca yanında kimse kalmıyor. Oğlumun birisi zaten eşinden boşandı torunuma da ben bakıyorum. İşte bu boşanan oğlum bana Dedi ki yakın Zamanfa Allah seni benim elime düşürsün bacak bacak üstüne atıp izlicem Dedi. Bu diğer oğlumla bu birbirini kıskanıyor. Birbiriyle yarışıyorlar. İkisi de birbirine hırslanıp elini benden çekiyor. Burada benim suçum ne ? Ben İkisine de hep iyi davrandım, yanlarında oldum eşit davrandım. Herşeylerine koşturdum. Ama böyle yapıyorlar bana. Yine diğer oğlum beni hastenelere götürdü getirdi tabi. Ama peşimden ablama demişler ki diğer oğlu niye getiri götürmüyor demişler. O kadar çok üzgünüm ki. Bir tek kızıma anlatabiliyorum iyi ki o var. Ama tabi herşeyi de anlatamıyorum o da bana çok üzülüyor. Abilerine kızıyor. Çok kafayı takıyor o da . Ablamın da çocuğu olmadı maalesef ona da bunları anlatmaya çalışıyorum anlamıyor sanki. Hatta dün büyük oğlum onu aramış orada uyuyabilmek içinD normalde büyük oğlumun ve diğerinin kendilerine ait evleri var. Aynı dairede oturuyoruz hepimiz. Büyük oğlum yine şu aralar evlenme derdinde, evi yıktı etti inşaat hep ama aylardır aynı duruyor ev birşey yaptığı yok işte. Anlamıyorum hen bu çocuğu 2 defa evlendirdim daha ne yapayım. Daha durumum kalmadı ki yardım etmeye. Hem maddi hem manevi. Güzel arkadaşlarım, kızlarım ben ne yapacağım? Kime Nasıl davranacağımı şaşırdım? Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Yorumlarını bekliyor olucam. Sevgiler
Canım benim boşuna dememişler Alllah cc hayırlı evlat versin diye çok doğru valla.
Neyseki küçük kızın yanında oluyor Allah ondan razı olsun.
Bence oğluna kadın dayanmıyor evlenmek istiyorsa kendi imkanlarıyla evlenecek senden hiçbirşey istemeye hakkı yok artık.
İki kez evlenen biri sonuçta.
Geçmiş olsun.
Kiraçlenme ve bel fıtığı için fizik tedavi veriyorlar iyi gelir.
bir fizik doktoruna muayene olun.
Tekrar geçmiş olsun ablacığım.

Hep zaten bu üzüntüler insanı hasta ediyor ablacıgım, Allah yardımcın olsun,.. Bu saatten sonrada kimseye iyilik yapma kendin için yaşa, hayırsız olunca evladında olsa agzınla kuş tutsan yaranamazsın ablacıgım..

Merhabalar. Bence sağlık sorunlarınız asilamayacak çapta değil hepsinin çaresi var. Güzel bir tedaviyle inşallah iyileşecek sorunlar. Oğlunuz neden size beddua etmiş buna siz neden olmuş olabilir misiniz acaba? Benim de annem 1.5 yıldır yatalak ablamla ben bakıyorum.her türlü tedavisi hastane süreçleri takip ediliyor. İşte olduğumuz zamanlar için bakıcı tuttuk memnunuz çok şükür. Bakın elinizde internetiniz var güzel bir araştırma yapın hastaliginizla ilgili derneklerin sayfalarına üye olun. Öbür hastalar neler yapıyorlar hangi doktor iyi gelmiş hepsini öğrenin. Çocuklardan fayda yok hele erkekler hep bencil. İyileşince de artık onlar için fedakarlık falan yapmayın. Allah bana da hayırlı bir kız evlat verir inşallah çevremde de görüyorum maalesef oglanlardan pek hayır yok

Merhabalar, ben son Zamanlarda çok ağrı çektim. 3 aydır yatıyorum kireçleme sorunum var, bel fıtığı var. Baya kötü oldum. Bu 3 ay içerisinde yanımda kimsenin olmadığını anladım. Ne çocuklarım yanımda oldu ne de ablam. Eşim de işte çalışmaktan zaten beni görmiyor. Bir tek en küçük kızım düşündü etti. Diğer herkes beni yalnız bıraktı. Benim sağlığım yerindeyken, ben onlara yedirip içiriyordum yemek hazırlarken herşey çok iyiydi. Ama şimdi böyle olunca yanında kimse kalmıyor. Oğlumun birisi zaten eşinden boşandı torunuma da ben bakıyorum. İşte bu boşanan oğlum bana Dedi ki yakın Zamanfa Allah seni benim elime düşürsün bacak bacak üstüne atıp izlicem Dedi. Bu diğer oğlumla bu birbirini kıskanıyor. Birbiriyle yarışıyorlar. İkisi de birbirine hırslanıp elini benden çekiyor. Burada benim suçum ne ? Ben İkisine de hep iyi davrandım, yanlarında oldum eşit davrandım. Herşeylerine koşturdum. Ama böyle yapıyorlar bana. Yine diğer oğlum beni hastenelere götürdü getirdi tabi. Ama peşimden ablama demişler ki diğer oğlu niye getiri götürmüyor demişler. O kadar çok üzgünüm ki. Bir tek kızıma anlatabiliyorum iyi ki o var. Ama tabi herşeyi de anlatamıyorum o da bana çok üzülüyor. Abilerine kızıyor. Çok kafayı takıyor o da . Ablamın da çocuğu olmadı maalesef ona da bunları anlatmaya çalışıyorum anlamıyor sanki. Hatta dün büyük oğlum onu aramış orada uyuyabilmek içinD normalde büyük oğlumun ve diğerinin kendilerine ait evleri var. Aynı dairede oturuyoruz hepimiz. Büyük oğlum yine şu aralar evlenme derdinde, evi yıktı etti inşaat hep ama aylardır aynı duruyor ev birşey yaptığı yok işte. Anlamıyorum hen bu çocuğu 2 defa evlendirdim daha ne yapayım. Daha durumum kalmadı ki yardım etmeye. Hem maddi hem manevi. Güzel arkadaşlarım, kızlarım ben ne yapacağım? Kime Nasıl davranacağımı şaşırdım? Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Yorumlarını bekliyor olucam. Sevgiler
Hepsinden elini eteğini çekeceksin evlada bak allah seni benim eline düşürsün diyor abla allah yardımcın olsun sen iyi oldukça kafanı yoracak çocukların belli ki

abimde annem hastalansa al gotur anneni der ...işin tuhaf kismi annem abimin 1 dedigini 2 etmez ... birseey olsa gelip anneme bakmaz...annemde gelir ona etmedigi lafi bana eder... lutfen kizinizin yanindaysa ogullarinizi tutmayin ...ben olsam ogullarima 5 kurus vermem paramla taksi cagirir giderim ...allah yardim etsin sana

abimde annem hastalansa al gotur anneni der ...işin tuhaf kismi annem abimin 1 dedigini 2 etmez ... birseey olsa gelip anneme bakmaz...annemde gelir ona etmedigi lafi bana eder... lutfen kizinizin yanindaysa ogullarinizi tutmayin ...ben olsam ogullarima 5 kurus vermem paramla taksi cagirir giderim ...allah yardim etsin sana
Ben annesi düşkün yada hasta oldugunda ona çok bir destek olan erkek evlat görmedim çevremde genelde hep ayırdıkları kız evlatları bakıyor..niye böyle oluyor bende bilmiyorum, Allah hayırlı evlat versin inşallah

İnsanın kötü günü olmasa vefasızları göremeyeceğiz siz görmüşsünüz ona göre sizde ayağınızı denk alın kim yanınızdaysa ona değer verin ama nedense erkek evladı olanlar kızın değerini anlamakta zorlanıyor
2 erkek evladınızdan beklentimiz olmasın artık paralarımızda onlara kaptırmayın
Kıymet vefa bilmemişler

Geçmiş olsun...
Hala ders almamışsınız.
Erkekte erkek...
Yanınızda kızınız var hala erkek çocuklarınıza takıksınız.

Allah şifasız dert vermesin, haketmeyene evlat da olsa yapmayacaksınız demek ki. İşin sonunda hep siz kötü oluyorsanız burda bir gariplik var. Ya siz fazla yumuşak yüzlüsünüz yada anlatmadığınız bir kötülüğünüzü görmüşler. Belli ki ilki. Çok yumuşak davranmissiniz. Evlat hayırsız çıkmış yapacak birşey yok, anasının babasının altındaki evi satıp sokakta bırakan evlatlar duyuyoruz, o noktaya gelene kadar beklemeyin tavrınızı koyun. Ne güzel eşiniz kızınız var yanınızda. Diğer oğlunuzu da kardeşi tahrik ediyor, karşınıza alıp konuşun hepsiyle. Geçmiş olsun

Annem geldi aklima ((( ALLAH tum annelere can sagligi, uzun omurler versin. Anneler candir...
ALLAH sizin de yardimciniz olsun, iyi ki, kiziniz var ...

Oyyy kurban olam sana yaaa
Nasil da icten anlatmissin
:(
Alalh yardimcin olsun

Büyük oğlumun problemini biliyorum. 2 defa evlendirdin ben oğlumu cebinden iki kuruş çıkmadı. Ama yine boşandı şimdi 3.ye evlenmeye kalkıyor ben de daha para kalmadı yardım edemem dedim. Eşim zaten emekli . Bu yüzden bana tavır aldı. Küçük oğlum da abisi niye yapmıyor diyip duruyor. Biraz da o yapsın derdinde
oldu 10 kez evlensın boşanaın hep ben ödiyeyim... ne ala

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
kız evlat bambaşka değil mı? Erkeklerin nankör olduğunu zaten adım gibi biliyordum.
Anneye karşı da öyleler demek ki.. elinizden geleni yapmışsınız. Umarım aranızdaki sorun çözülür en kısa zamanda...
Olmayan parayı çıkarıl evlendirenezsiniz sonucta kaldı ki rahatsızsınız. 3 üncüye de kendisi elinden geleni yapıp evlensin.

Bir annem bir babam iki erkek kardeşim var. Ben 31 yaşımdayım ve evliyim. Kardeşlerimden biri 30 yaşında diğeri ise 28. Evlendikten 6 ay sonra babam inme geçirdi. Travmatik etkileri hala devam ediyor. Sonrasında iki ameliyat bir sürü tedavi vs gördü.
Annemin ise babamın rahatsızlığından 4 ay sonra kanser olduğunu öğrendim. Şu an kanser sıçramış heryanına ölümünü bekliyoruz.
Gariban iki insan. Kocaman üç tane evlat. Sahip çıkan bir kız.
İki erkek napıyo derseniz yiyip,içip,s.çıyorlar.
Evet aynen öyle.
Ev aldılar. Son zamanlarını düzgün bir evde geçirsinler diye 40bin kredi çektim.
Babamın ameliyatını sgk da bir türlü yaptıramadık ki sgk doktorları "masada kalır" deyince 30bin kredi daha çekip ameliyatlarını özelde yaptırdım. Her ay iki kişinin emekli maaşı 4 kişiye yetmediği için üstüne para yollarım. Maddi külfeti bir yana manevi olarak o kadar tükendim ki!
Canım anneme çare bulamıyorum. Dua ediyorum ama ümitsizlik kasıp kavuruyor bedenimi.
Twk başıma yükü sırtlandım gidiyorum. Sırtlanmayın deseniz onu da yapamam.
İki tane adam diyeceğiniz insan salmış çayıra mevlam kayıra misali. Annem babam perişan olacak. Başka da bir şey olmayacak bilirim. İki senede o kadar yoruldum ki!

Erkeklerden bu sebeple tiksindim nefret ettim. Neden hep kızlar sorumluluk alır ki!

Bir hikaye var;

Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.

İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.

Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.

Kız çocukları her zaman çok özeldir.

Kapıyı hep kız çocukları mı açmalı. Diğerleri o ana babanın evlatları değil mi?

O kadar üzgünüm ki anlatması güç.

Çok geçmiş olsun, kız çocuklarından fayda var anladığım kadarıyla ; erkekler babada ne gördüyse o , duyarsız geneli duygusal değiller , çok takmamaya çalışın

İyi ki kızınız varmış. Boşuna demiyorlar kız evlat daha hayırlı diye.

Kendinizi üzmeyin sağlığınızdan olmayın ogullarinizin dedikleri bi kulaginizdan girsin oburunden çıksın takmamaya çalışın. Caninizin değerini bilin anne olarak siz yapacağınızı yapmışsınız ogullariniza bir de toruna bakıyorsunuz zaten daha fazlasını istemeye yüzü olmaması lazim ama nerdeee.
Size kötü bişey olsa Allah korusun yine kızınız olacak en çok üzülen oğullarınizda miras peşine düşer eminim.
Allah size ömür versin ablacim.1 kere geliyoruz dünyaya kendinizi mutlu edin birazda..

kızınızın olduğuna dua edin.. o olmasaydı çok yalnızdınız. diğer çocuklarınız için de üzülmeyin boşverin onlarıvicdanları ile baş başa bırakın. siz annelik görevinizi sonuna kadar yapmışsınız.

çok geçmiş olsun allah vicdan versin oğullarınıza. inşallah sağlığınıza tez vakitte ulaşırsınız. sağlığınıza kavuştuğunuzda da kızınız adına yatırımlar yapın bence çünkü birgün size birşey olsa bu annesine acımayan vefasızlar kardeşine hiç daha acımadan onu ortada rahatlıkla bırakabilirler

ALLAHTAN başka kimseye ne sizi ne bizleri muhtaç etmesin Rabbim.
Üzülmeyin bol dua edin şifanız için.
Bakın kızınız yanınızda ne mutlu size.

Back
X