Hayırsız haine son veda...

canım benımya eskıye göre iyisin iyii

böyle adamları çuvala koyup bogazdan atmak lazım ....dicemde anam bogazıda kırletir by pislikler

ohhhh senın önünü açtı ne güzel .bu adamla yaşlaandıgını düşünemıyorum bile :)

en kısa zamanda karşına şöleee yakışıklı,kadın ruhundan anlayan beyefendi çıkar umarım tatlım

bencede önünü açtı
böylesi daha hayırlısı
sen daha iyilerine layıksın eminim

Hıc bellı olmuyor dermısım, cın kız, bılıyorum ama bır daha dınlerım tabıı seve seve...ıns. dılegın gerceklesırde burnu sürter...vatandasın parası cook kıymetlıdır; o mala mülke, toplum ıcındekı statüye, kendı rahatına, emnıyetıne cooook dıkkat eden ayrıca muthıs ınatcı 1 ınsan...kendı ağzıyla da bır daha mı tövbe dıyor evlılıge ztn.... ölünceye kdrda hıc kimseden çocuk fln da ıstemıyor, parası da var...eee sonuçta bence de kesınkes evlenmez...aman sankı dıgerlerı de onunla evlenmeyince cok sey kaçırıp 1 guzellıkten mahrum kalacaklar...

bu kafayla giderse zaten evlenmez.çocuğuda olmaz.. yaşlılığı çok kötü olacak onun.
aynı ferhat göçerin - unutmuş çoktan klibindeki gibi olacaksınız, ordaki adam gibi olacak benden söylemesi.

Son düzenleme:

Hımm mesajını sımdı gordum cnm...eveeet daha ıyıyım hatta bomba gıbıyım dıyebılırım...savaş baltalarımı bıleylıyorum dermısım..:)))saka 1 yana bu tabansız, cıbıllıyetsız, kalıpsızın elınden daha cok cekerım gıbı geliyor mahkemede...bır de acayıp yalancı, mükemmel yalan soyler...neyse Allah gucunu verecek ınş..aynen dedıgın gıbı guzelım ya aslında verılmıs sadakam varmış,uzerımden yuk kalktı valla...yemın edıyorum sımdı cok daha ıyıyım, yanında uzerıme ölü toprağı serpılmıs gıbıydım... ne geregı var çınsın bırının hıc uğruna ortada sarılacagım, avunacağım çocuk yok 1 sey yok, kahrını çekmeye....kadınlar evlılıgı cok buyuk ekserıyetle çocuk ıcın ısteyıp cekıyorlar....yoksa hıc bır manası kalmıyor bu kdr cılenın...tez zamanda kurtulurum ve de kendıme geldıkten, bıraz zmn gectıkten sonra inş. dedıgın gıbı ınsan evladı bırı çıkar...amın hepımız ıcın güzel arkadaşım benım....hayırlısı Allahtan...

bu kafayla giderse zaten evlenmez.çocuğuda olmaz.. yaşlılığı çok kötü olacak onun.
aynı ferhat göçerin - unutmuş çoktan klibindeki gibi olacaksınız, ordaki adam gibi olacak benden söylemesi.

Ayy ne güzel dedın hayatım ya inş. aynen oyle olur....inş...

Ayy ne güzel dedın hayatım ya inş. aynen oyle olur....inş...

o klibi açtım şimdi moralim bozuldu ağladım.
eşimde neden ağlıyosun az önce gülüyodun dedi.
klip yüzünden dedim. niye hayırdır dedi ne var klipte, orda dedim kadınla erkek ayrıldılar adam kağıt toplayıcısı oldu. eee niye ağlıyosun dedi, bizde ayrılsak sende öyle olacan sana üzüldüm dedim.

Son düzenleme:

Ins. guzelım ya hepımız en ıyılerıne layığız...onun kafası hıc 1 zmn degısmez, kendı dusuncelerıne, ısteklerıne zamkla yapışıktır,asla kımse ıcın egılıp bükülmez...bünye kaldırmaz... o yüzden fıkrının degısecegını hıc sanmam...

canım ya sen cok esprılı sen hakıkaten, seker kız Candy...Yok guzelım o hıc 1 zmn çocuk ıstemıyor ztn... ama Allahtan o adamdan cocugum olmamış yıne de kazara fln, ondan bazı ozellıkler gördükçe hatırlayıp rahatsız olurdum h.halde...bır de tabı devamlı kontak kurmak gerekırdı..ayyyy

Son düzenleme:
canım ya sen cok esprılı sen hakıkaten, seker kız Candy...

ama gerçekten 2 damla yaş geldi gözümden

yazık ya...eşinede yazık, üzüldüm ona şimdi.
allah bilir nerelerde nasıl bir hayat sürecek, acınacak duruma düşecek.

facebookta bi yazı görmüştüm bi ara, şöyle yazıyordu :
yazık ya...sanada yazık, hiç kimse seni benim kadar sevmeyecek, sanada üzülüyorum..

onda oyle bır seylere fazla uzulup, kafaya takacak, sevecek yapı ne gezer...korkunç egosıt 1 ınsan o, oylesı hıc 1 oaly ıcın kendını cok sıkıp harap etmez kendını, sıkıntıya zerre gelemez ztn..o anca yer,ıcer,gezer laylaylom, okur bol bol, uyur, bu saatten sonra arada kendı gıbı kadınlarla beraber olur, uzatıp caz yapmasınlar, basına dert olmasınlar dıye onları da tek kullanımlık urunler gıbı 3 günde postalar, kullanır kullanır atar...dünya yansa umuru olmaz onun...coook genişşşş....bır kere bu hayatı ne oyle aşırı cıddıye almak lazım ne de onun gıbı bu denlı dalga geçmek...hayat herkese yanlışlarının bedelını gunu gelır mutlaka odetır, o hesap gününde herkesın defterlerı dürülür.. bu dünyanın 1 kapısından gırmış dıgerınden aynı sekılde çıkıp dıyarı terk eyleyecek bır zat'ı muhterem...2 cıhan 1 araya gelse ıflah olmaz ve de degısmez...onun derslerını almasına, durulmasına daha coook var..

Son düzenleme:

bu gezmeler, laylaylomlarda belirli bir zamana kadar.
hep böyle genç kalmayacak.
bugünün birde yarını var.
kendisi anlamazsa, anlatırlaaarrrr...

bu gezmeler, laylaylomlarda belirli bir zamana kadar.
hep böyle genç kalmayacak.
bugünün birde yarını var.
kendisi anlamazsa, anlatırlaaarrrr...

öyle cnm tabıkı, anlacakkkk ztn, anlatılacakkkk...zıbıdılıgın yaramaz 1 sey olduğunu kendı de görecek, ama heveslerını alması ıcın daha yıllar var....akıl olmayınca başta ne kuruda biter ne yaşta...

yılları yok....az kaldı..
ben gördüm çevremde.
aniden öyle bir çökerki, neye uğradığını şaşırır.
düzeli aile hayatı yaşayan erkekler bile çöküyor, omu çökmeyecek. o daha çok çöker.

Tabı tabı aynen dedıgın gıbı ztn yapılan araştırmalara gore bekar erkeklerın bilhassa hasta olma, erken ölüm rıskı cok daha yuksekmıs...cunku erkeklere yalnızlık gecen zmn ıcınde daha cok koyarmış, cok dagılırlarmıs...sen sıkı gozlemcısın anladığım kadarıyla arkadaşım...evet ınsanlar bır yastan sonra bırden cokuverıyor...kendılerı bıle sasa kalıyor...hıc şakası yok yani..ztn kendı de yaşını gosterıyor, bır de alkol cok alınca tabii haliyle...şu saatten sonra usenıp Allah'ın tembelı bır de yemegı hep dışarıda yıyınce ee nolcak tabı kı bır sure sonra halıyle sağlıksız beslenmeden çökecek...olmadı az yesın usak tutsun pıntı, kendıne musluman eleman...ne demelı gıden gıtmıstır, kalan sağlar bızımdır...amaaan Allah onu ve onun gıbılerı bıldıgı gıbı yapsın ya...buyuk soylemeyımde benım bu saatten sonra sorunlu ınsanlarla işim olmaz...aman aman sakın ha yalnız ölürüm daha ıyı, hıııc bulaşmasınlar bana...dertten nasıbımı yeterince aldım ben, ustu kalsın...

Son düzenleme:

sağlıksız beslenme, düzensiz dinlenme, düzensiz cinsel hayat, yalızlık, hastalık. işi zor onun.
bekar erkeklerin ömrü evli erkeklere göre daha kısaymış zaten, bunu okumuştum evet.

hmm evet haklısın canım gerçi bazen insanın bakışlarından bile anlıyosun nasıl biri olduğunu buna da hareketleri eklenince nasıl biri olduğu ortaya çıkar bi kadın bi erkekten yıkıcı darbeler alınca daha dikkatli davranmaya çalışır hareketlerini daha fazla inceler biri daha sonra biri bizi gerçekten sevse bile ona bi türlü inanamayız sevdiğini kabullenemeyiz

ah canim cikarir rabbim acisini ondan merak etme alma mazlumun ahini cikar aheste aheste bak ben cok ornegini gordum burda parka gide gele rast geldik boyle citir bir kadincagiz daha 19 yasinda 1 cocugu var neyse biraz karanlik olunca 40 yaslarinda biri geldi biz esimle abisi sandik sonra tel al ver ben davet ettim abisi sandigimiz adam esi cikti adam 2 cocugunu birakmis ilk karisini defalarca aldatmis zavalli kadin cocuklarinin hatrina hep affetmis en sonunda adam bu benim tanidigim kizi hamile birakmis buda kizda dunden razi adamda su gibi para kadincagiz yavrularini almis yanina terk etmis evi bu kopek ne aramis ne sormus yillarca kadincagiz universiteye baslamis orda bekar ogretmenlik okuyan biri asik olmus oyle boyle evlenmisler simdi ondandan 2 cocugu var ya bu adam ne oldu dersin 19 luk onu kac kez aldatti adam yakaladi hep affetdi neyse 2 cocuklari oldu kadin memleketine tek gider gelir ve bana anlatir sevgilimle soyle boyle yaptik cocuklarini bile goturmez bu okuz onceki evlatlarina birgun bakmamis yetmemis nafaka vermemis yetmez gibi pazar gunleri bile almamis simdi essek gibi kullaniyor suanda karisi 24 yasinda oda artik yaslanmis omuzlar cokmus parklarda cocuk bakiyor gunduz calisiyor aksam cocuk goturuyor parklara kadinda sinemalarda yada arkadaslariyla partilerde kadin zerre yemek yapmaz ev kokar diye hep disardan yerler azicik kilo alinca liposuction yaptirir adam igrenc pis gezer cocuklarda oyle kadin 2 cekirdek bir dirhem gezinir adam artik babasi gibi duruyor disarda erkekler laf atiormus Kadina gecen esime demiski artik kopekler gibi pisman demekki ah kardes ilk esinin kiymetini bil birgun sana kizip cekip gitmeye kalkarsa sakin on verme gururu bir kenara birak ayaklarina kapan gitmesine sakin izin verme gencken anlamiyorsun ama yas kemale erince uzakdan izliorsun elinle kaybettigin mutlulugu diyormus cunku eski karisi cok mutlu ve kizlari buna baba demiyor digger adama baba diyorlar bos ver tatlim sonlari boyle olacak emin ol o dusunsun sakin sende evlenmem deme hayat bu allah oyle hediyeler gonderirki sana hic ummadigin bir anda karsina cikar elin dilin baglanir dilerimki oyle mutluluklar yasarsin sans senden yana olsun

Ibretlik bir durummus gercekten. Keyfi olarak evliliğini bitiren insanlara Allah böyle tokatlarla akillarini başlarına getiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…