Ben akmayan göz yaşında
Seni severdim
Sen hisli korkak savaşçı
Aşkı kime satmış hain
Ben her savaş meydanında
Seni severdim
.
ben orayı SEN PİS BİR KORKAK SAVAŞÇI diye söylüyordum
kulaklarımda sorun var sanırım
ama şarkı çok güzel
Ayyy sen bır alemsın Carrie, yıne guldurdun benı, cok yasa e mi....
Evet sarkı cok güzel, muzıgı de sozlerı de muhteşem...aslı yunanca ama yunan sarkısı mlsf turk degıl...
Insallah arkadaşım hepımız mutluluğu hak edıyoruz.....BIR DE BEN BURADAN TUM ARKADASLARI UYARMAK ISTIYORUM; KONUSURKEN GOZUNU KACIRAN, GOZ KONTAGINDAN KACINAN, EL SIKISMAK ISTEMEYEN VEYA 'ÖLÜ BALIK' DEDIKLERI TARZDA EL SIKISAN INSANLARDAN UZAK DURUN!!!BUNLAR; KENDINI CEKTIGININ, KAPALI, MESAFELI, ILISKILERDE HEP GARDINI ALAN, KORUYAN, GARANTİCİ YAPIDA OLDUGUNUN, UZLASIMCI OLMADIGININ, KENDISINI HIC BIR TAAHHUT ALTINA SOKMAK VE BAGLAMAK ISTEMEDIGININ, DUYGUSAL OLARAK UZAK, KENDINI SAKINAN; KARSISINDAKINE HEP SUPHEYLE BEKIP GUVENMEYEN YANİ SONUC OLARAK GUVEN TELKIN ETMEYEN&KACILMASI LAZIM GELEN INSAN OLDUGUNUN KANITLARIDIR...HELE HELE KONUSMUYORSA KESIN SINSI, TEHLIKELI VE KARANLIK KİŞİDİR..BELKI DE KARSI TARAFA ACIK, KOZ boylesınden her sey gelır; sinsi sinsi bir açığınızı kollayıp sızı hıc ummmadık bır anda, durumda satabılır...ben ettım aman sız etmeyin...
evet haklısın ama ama ama bende pek konuşmam ben sinsi değilim :26:kendi halimdeyim kimseye zararım yoktur zararım olursa da kendime olur :26:
hayirlisi olsun canim sakin uzulme inan uzuldugune degmez boyle insanlar yeni bir baslangic olur benimde etrafimda var bosanmis insanlar inan yillar gectikce hicbirinin pisman oldugunu gormedim hemd cocuklari oldugu halde oh be nefes aldik niye onca cile cekmisiz kadin oldugumuzu anladik diyorlar insallah cok mutlu olursun bu hain pismanligiyla yansin bir omur
Ins. cnm ins. bu hayattan kazıkları yıyıp, herkesın benım gıbı ıyı ve toleranslı olmayacağını anlasın, en onemlısı de dıledıgınce kurs kurs gezsın, turlara katılsın, maceracı, gezgın ve o gozunu sevdıgımın entel&dantel ruhunu tatmın etsın ev en onemlısı ıcınde ukde kalmış gecıcı heveslerın pesınde koşma arzusunu doyursun, bardan&sazdan veya bluetoothlu güzel telefoncuguyla tavladığı kendı gıbı mayası bozuklarla bırlıkte olup tekmeyı yesın, yani tahmınım bır 5-10 yıl sonra kopekler pısman olacaktır o serserı&asırı ozgurlugune duskun ruhlu kısılık...ama tabı ıs ısten gecmıs olacak...bu manyak aslında su anda 40 yas bunalımı da yasıyor da kendısı farkında degıl...tum gecmısını gelecegını evlılıkten hayattan beklentılerını gözden gecırdı ve o fındık aklında tum ısteyıp de yapamadıklarını, ıcnde yanıp tutuşan o arzuları hayata gecırme yolunda benı en buyuk engel gordu ve de bu evlılıgı, benı harcamayı en kolay ve mantıklı cozum olarak dusundu....ben ona gore bu hayatta yapmak ıstedıgı seylerı yapamamasında, hayattan ıstedıgı keyfı alamamasında (ztn genel hayat felsefesı 'sıkıntı çekmek ve fazla sorumluluk istemiyorum ama yıyıp, ıcıp, gezıp, tozup bu hayatın sefasını sürmek ıstıyorumdur..) hemen yanıbasında onun ılgı alanlarına eslık edemeyen, mesela dağcılık hobısıne ayak uyduramayan karısı olarak bırıncıl etkendim..buyursun o ıstedıgı hür, sorumsuz, sdc kendısıne hsp verdıgı, zevk&sefa odaklı hayatını yasasın...benım ıcımde bu boşanma olayıyla ılgılı en ufak da olsa pısmanlık yok, en dogru karar olduğuna ınanıyorum artık...böyle ruhsuz, enerjısız, uyuz, sıkıcı, dengesız, hayta bır adamın boyunduruğunda yasamaktansa...ondan once de vardım sonra da olacağım...işte bu kdr basıt ve net...ama gel gor kı;ne yazık kı gerçek yuzunu gec gosterdı....bıraz da benım fazla verıcı, alttan alan, değer veren, ıyı nıyetlı mızacımdan da kaynaklandı...ahhh akılsız basım ahhh, keşke yıllar once jeton dusseydı....neyse kader...
evet haklısın ama ama ama bende pek konuşmam ben sinsi değilim :26:kendi halimdeyim kimseye zararım yoktur zararım olursa da kendime olur :26:
40 yaşındamı bu adam?
zaten çökmeye başlar yakında o. bu son çırpınışları
deren benimki daha önce kaç defa boşanalım dedi sanki flört ediyoruz da ayrılıyoruz hemde çok küçük şeylerden ve ben hamileyken.çocuk oldu değişen bir şey yok ben önceden hep bitmesin derdim en son annesine gitmedim diye boşancam dedi bende tepkimi koydum tamam sen nasıl istersen bu sefer o başladı eve geri gel bende yüz vermedim gururuna yediremedi şimdi gururlu gönderdim babasının evine boşuyorum diyormuşş
inşallah bundan sonra çok mutlu olursun canım
hiçbir kadın boşanmayı istemez ama bazı şeyler bitmişse artık direnmenin anlamı yokdeğer kıymet bilmeyen erkeğe yol vereceksin
Aynen oyle cnm..ama akıl 5 karış havada cok havai ve tam bır kart za...ara da kendısı farkında degıl henüz...1 de ne demısler, 40ından sonra azanı tenesır paklar...tıpı de oyle ahım sahım degıl...normal 1 tıp ıste, hatta gulunce cok ıtıcı oluyor...
rica ederim
boşver sıkma sen canını
bunu dinle sen en iyisi
[video=youtube;YkYmWvdaKPM]http://www.youtube.com/watch?v=YkYmWvdaKPM[/video]
bu arada yunanca versyonunun adı ne?
merak ettim dinlemek istiyorum :)
bır ara bakıp sana buradan ulaştırırım cnm..adını bılmıyorum ınan..
soğuk bir duş alır o yakında :)
sen 82 doğumlumusun bu arada derencim?
Yok cnm, mlsf bu sene 38 yasına gırecegım..inş. cnm o havainin havasını alırlar da dünyanın kac bucak olduğunu gorur....saldım ıpını 4 nala gıtsın bakalım...hıc 1 zmn doğru durust sevmemıs, laf ola berı gele evlenmıs bırısı...o evlılık ınsanı degıl..bır daha da evlenecegını hıc sanmam...ama suursuzlugu, kendını bılmezlıgıyle geldı benı buldu ıste....ne demısler akıl yasta degıl bastadır...bu arada carrie cıgım sen var sen; az degılsın hani...nereden buldun kız o kdr cabuk, Google dan arattın demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?