Hayırsız Komşularım

İyiki gitmemişsiniz boşverin, başsağlığına gidip çay keyfisi yapan arkadaşlarınızla da arkadaşlığınızı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Öyle insanlarla benim de işim olmaz 🙅‍♀️ geçen bana da aynısı yapıldı hiiiiç umursamadım bile ne değer vereceğim öyle hadsiz insanlara . Bende o arkadaşlarla hiç görüşmüyorum , görüşmeyi de düşünmüyorum , mahalle karılarından farkı yok , yok o onu yapmış bu bunu yapmış o şunu almış , bu bunu almış . Boşver hiç takılma , cool takıl . şahsen ben artık hayatıma öyle her geleni almıyorum , insanlara artık hep mesafeli duruyorum .1 tane annem yaşında ablam var o bana yetiyor

İyi akşamlar hanımlar;

Hergün mutlaka yarım saat kapı önü sohbeti yaptığımız, beraber yiyip içtiğimiz komşularım haberleşip arkadaşıma başsağlığına gitmişler ama beni aramaya gerek duymamışlar.
Ben paylaştıkları "komşularımla çay keyfi" fotoğrafını görünce öğrendim. Güya beraber gidecektik baş sağlığına.

Gücendim.

Başsağlıgına gidip çay keyfimi yapmışlar. Enteresan :KK43:

Valla ortada bir ayip var da en buyugu göçup gidene.
Bu sekilde bir bassagligi ritueli yapıyorlarsa vallahi tümden küsün. Daha baska kaliteli insanlarla ömrünüzü gecirin.
Normal ölüm de değil. Vefat eden kişi intihar etmiş.

Size farkinda olmadan buyuk iyilik yapmislar, o saçma fotoğrafin içinde siz yoksunuz.

Ben olsam belki o kisilere arkadaslar hani beraber gidecektik bana neden söylemediniz derdim, sonra da cevap beklemeden gerçi çok iyi oldu böyle bir kötülüğün içinde ben yer almadım, neydi o fotoğraf ve çay keyfi yazısı öyle? Bana ayıp ettiniz neyse de arkadaşımıza ve vefat edene yaptığınız ayıbın yanında lafı olmaz derdim.

Allah başka dert vermesin kardeş...
zor bir durum içim yandı :( offf nasıl dayanacaksın bundan sonra Allah sabırlar versin

İyi akşamlar hanımlar;

Hergün mutlaka yarım saat kapı önü sohbeti yaptığımız, beraber yiyip içtiğimiz komşularım haberleşip arkadaşıma başsağlığına gitmişler ama beni aramaya gerek duymamışlar.
Ben paylaştıkları "komşularımla çay keyfi" fotoğrafını görünce öğrendim. Güya beraber gidecektik baş sağlığına.

Gücendim.
Başsağlığında nasıl keyif yapıyorlar yahu.

Hic sevmem su samimiyetsiz komşu muhabbetini.

Normal ölüm de değil. Vefat eden kişi intihar etmiş.

yakınlarına Rabbim sabır versin. şok etkisi yaratır.
her şerde bir hayır vardır. iyi ki onlarla gitme durumunuz olmamış. ben utanç duyardım.
gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor. şu durumda keyif sözcüğü zikretmek ve bunu paylaşmak, akıllara ziyan.
Allah akıl fikir versin, gerçekten hayırsız komşularmış.

yakınlarına Rabbim sabır versin. şok etkisi yaratır.
her şerde bir hayır vardır. iyi ki onlarla gitme durumunuz olmamış. ben utanç duyardım.
gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor. şu durumda keyif sözcüğü zikretmek ve bunu paylaşmak, akıllara ziyan.
Allah akıl fikir versin, gerçekten hayırsız komşularmış.
Başta ilk gördüğümde çok kırılmıştım ama yorumlarla beraber düşündükçe gerçekten olanlar hiç hoş değil.

Back
X