- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
Yeni öğrendim, az önce attıkları fotoyla.
Başsağlığına gittikleri yerde fotoğraf mı çekmişler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni öğrendim, az önce attıkları fotoyla.
Ben de en cok buna sasirdim.Başsağlığına gittikleri yerde fotoğraf mı çekmişler.
Başsağlığına gittikleri yerde fotoğraf mı çekmişler.
Evet. Donatılmış masayla foto çekip koymuşlar.Ben de en cok buna sasirdim.
Bildigin ayip etmisler. Güne gitmisler sanki. Bence kesinlikle sor bana niye haber vermediniz sizden haber bekliyordum de.Evet. Donatılmış masayla foto çekip koymuşlar.
Sormayı düşünmüyorum şimdilik.Bildigin ayip etmisler. Güne gitmisler sanki. Bence kesinlikle sor bana niye haber vermediniz sizden haber bekliyordum de.
Yirmili otuzlu yaslarimda cekinir sormazdim ben de. Ama yasla gelen tecrübe iste. Simdi bir güzel hesap sorar, sonra da isime gücüme bakardim.Sormayı düşünmüyorum şimdilik.
İyi akşamlar hanımlar;
Hergün mutlaka yarım saat kapı önü sohbeti yaptığımız, beraber yiyip içtiğimiz komşularım haberleşip arkadaşıma başsağlığına gitmişler ama beni aramaya gerek duymamışlar.
Ben paylaştıkları "komşularımla çay keyfi" fotoğrafını görünce öğrendim. Güya beraber gidecektik baş sağlığına.
Gücendim.
Normal ölüm de değil. Vefat eden kişi intihar etmiş.Valla ortada bir ayip var da en buyugu göçup gidene.
Bu sekilde bir bassagligi ritueli yapıyorlarsa vallahi tümden küsün. Daha baska kaliteli insanlarla ömrünüzü gecirin.
Başsağlığında nasıl keyif yapıyorlar yahu.İyi akşamlar hanımlar;
Hergün mutlaka yarım saat kapı önü sohbeti yaptığımız, beraber yiyip içtiğimiz komşularım haberleşip arkadaşıma başsağlığına gitmişler ama beni aramaya gerek duymamışlar.
Ben paylaştıkları "komşularımla çay keyfi" fotoğrafını görünce öğrendim. Güya beraber gidecektik baş sağlığına.
Gücendim.
BilemiyorumBaşsağlığında nasıl keyif yapıyorlar yahu.
Hic sevmem su samimiyetsiz komşu muhabbetini.
Normal ölüm de değil. Vefat eden kişi intihar etmiş.
Başta ilk gördüğümde çok kırılmıştım ama yorumlarla beraber düşündükçe gerçekten olanlar hiç hoş değil.yakınlarına Rabbim sabır versin. şok etkisi yaratır.
her şerde bir hayır vardır. iyi ki onlarla gitme durumunuz olmamış. ben utanç duyardım.
gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor. şu durumda keyif sözcüğü zikretmek ve bunu paylaşmak, akıllara ziyan.
Allah akıl fikir versin, gerçekten hayırsız komşularmış.
Baş sağlığına gidip de çay keyfi fotosu paylaşanlar komşunuz olmasın zaten.Az önce yas evinde attıkları çay keyfi fotosuyla öğrendim.
Evet önemli değilmişim.fotoğrafın altına " kendimi göremedim orda" yazın