Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim ya, dilerim hersey yolunda gider. Yarin sana duy edicem, lütfen sende pozitif ol, yani böylle kal. Allahim merhamet etsin. Emeklerini bosa ckarmasin.

amiiiin toprağım amiiin.. duanı eksik etme canım benim. inşallah her şey yolunda gidecek ben buna inanıyorum sonuç ne olursa olsun kendimi Rabbime teslim ettim o her şeyin en iyisini doğrusunu bilir. ki olumsuzda olsa bileceğimki o da Allahtan ve benim bunun üzerine edecek lafım bile olamaz. bakalım yarın bize ne getirecek.. hadi kal sağlıcakla. uykundan olma sende erken gidiyorsun işe umut da gitmiş hem.. hayırlı geceler canım..Allahım senin muradıınıda tez zamanda versi.n amin.

kızlar ben iyi geceler demeden ayrılırmıyım birden internet kesildi bu arada neresi karıştı.ben 10 dakika yoktum neyi kaçırdım neyse biraz diğer topiklere gireyim geshenk kalbimiz seninle

Sevgili Geschenk,
insaallah hersey yolundadir. Bugün hep aklimdasin, dilerim hersey cok güzel olur. Dua ediyom sabahtan beri, Allahim gönlündekini versin.:CüvCüv:

sorun yok. şu an karnım çok şişti kabız oldum idrar sorunu beni mahvetti bunun dışında transferde sorun yok kızlar..
Canim hadi hayirlisi, kabizligini önlemek icin kuru kayisi ye sabahlari, sakin kendini zorlama haaa... Sakin sakin dinlen. Bide kac embriyo koydular ?, kalanini dondurdunmu Geschekcim

Canim hadi hayirlisi, kabizligini önlemek icin kuru kayisi ye sabahlari, sakin kendini zorlama haaa... Sakin sakin dinlen. Bide kac embriyo koydular ?, kalanini dondurdunmu Geschekcim

YİORUM AYCAN YAAA. HEM KURU HEM TAZE. inan banamısın demiyor başım dertte bu kabızla şurup verdiler dün onuda içiyorum ama yok anacım taş oldu karnım sanki... iki tane koydular iki de dondurdular. şimdilik kabız dışında bir sorunum yok. yatıyorum oturuyorum. harektlerime çok dikkat ediyorum. sende bana çook dua et hemşo.. :))) bwnde sizlerin duacınızım Rabbim hemen ardıma dizsin sizide koca göbeklerinizle zorla yazın burada inşallah..sırnaşık şey

sorun yok. şu an karnım çok şişti kabız oldum idrar sorunu beni mahvetti bunun dışında transferde sorun yok kızlar..
aşkolsun geshenk biz seni o kadar merak edelim. sen başka topiclerde anlat ama biz sorunca cevap verme. çok üzüldüm

geshenk iki tane koydular demişsin senin kaçıncı tüpbebek canım yeni kanun varya ondan merak ettim bide ben kayısının hoşafını içmiştim dene istersen tahlil günün nezaman rabbim yüzünü güldürsün hayırlı haberler canım.:CüvCüv:

çok sağol hayatım.. ilk denemem... 12 gün sonra test olacak bakalım artık hayırlısı. hoşafmı içeyim bide onu deneyim be güzelim kayısı hoşafı deneyim tamam... inşallah Allah hepimizin yüzünün güldürsün ben yolu açayım siz arkamdan dizilin inşallah. opuyorumnanaktan

Güzel yürekli Geschenk,
kendine iyi bak. Dinlen, hep aklimdasin, bu cuma yine dua ettim.
Bizim yasadigimiz hayal kirikligini Rabbim sana yasatmasin diye.
Ama sende bu enerji varken, Allahin izniyle bakalim..... Bak diger forumdan arkadaslar da merak etmis seni. Buralarda ariyorlar.
Helal sana pozitif, aranilan arkadasimiz "topiklerin güzeli" Geschenk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…