Canim ya, dilerim hersey yolunda gider. Yarin sana duy edicem, lütfen sende pozitif ol, yani böylle kal. Allahim merhamet etsin. Emeklerini bosa ckarmasin.
kızlar nerdesiniz geshenk nasıl geçti canım aycan sana özele mjs attım
Canim hadi hayirlisi, kabizligini önlemek icin kuru kayisi ye sabahlari, sakin kendini zorlama haaa... Sakin sakin dinlen. Bide kac embriyo koydular ?, kalanini dondurdunmu Geschekcimsorun yok. şu an karnım çok şişti kabız oldum idrar sorunu beni mahvetti bunun dışında transferde sorun yok kızlar..
Canim hadi hayirlisi, kabizligini önlemek icin kuru kayisi ye sabahlari, sakin kendini zorlama haaa... Sakin sakin dinlen. Bide kac embriyo koydular ?, kalanini dondurdunmu Geschekcim
aşkolsun geshenk biz seni o kadar merak edelim. sen başka topiclerde anlat ama biz sorunca cevap verme. çok üzüldümsorun yok. şu an karnım çok şişti kabız oldum idrar sorunu beni mahvetti bunun dışında transferde sorun yok kızlar..
YİORUM AYCAN YAAA. HEM KURU HEM TAZE. inan banamısın demiyor başım dertte bu kabızla şurup verdiler dün onuda içiyorum ama yok anacım taş oldu karnım sanki... iki tane koydular iki de dondurdular. şimdilik kabız dışında bir sorunum yok. yatıyorum oturuyorum. harektlerime çok dikkat ediyorum. sende bana çook dua et hemşo.. :))) bwnde sizlerin duacınızım Rabbim hemen ardıma dizsin sizide koca göbeklerinizle zorla yazın burada inşallah..sırnaşık şey
geshenk iki tane koydular demişsin senin kaçıncı tüpbebek canım yeni kanun varya ondan merak ettim bide ben kayısının hoşafını içmiştim dene istersen tahlil günün nezaman rabbim yüzünü güldürsün hayırlı haberler canım.:CüvCüv:
Geldim umutaycan canım biz neden karşılaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?