Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 10. gün bu kadar gögüs ağrısı normalmi yumurta büyüncemi ağrıyordu daha önceleri 15-16. günden önce ağrımazdı

Umut, senin kafan niye daha cok karisiyo, paylas bizimle, belki fikir verebiliriz.

Fericim, esin cocuk istemiyorsa, cocuklu bi kadinla evlenseydi, sende ona cocuk cok istedigini belli etme.

istanbul da yaptırmaya karar verdim gibi.ama merkeze karar veremiyorum araştırdıkça işin içinden çıkamıyorum

umut belki erken yumurtlama oluyordur ondan erken baslamistir...

aycan haklisin valla ama ne yapalim iste biraz katlan bize inanki senin güclü hallerin bizede olumlu yansiyor.Ilk yazdigimda agliyarak yazdim buraya ama simdi iyiyim...

Aman umut bize katilan katilir, okuyan okusun, napalim, iki lafin belini kiriyoruz, yazdiklarimi okuyonmu kiiiiiiizzzzzzz? Su Geschenkin gittigi merkezemi gitcen yoksam

onu düşünüyorum çok kalabalıkolduğu için kafam karışıyor umut tüp bebeği düşünüyorum sadece reklam diye duydum memorial erkek infertilitesinde iyi imiş e bizim erkek sorunu yok istanbul tüp iyi denildi yani bunun gibi hem olumlu hem olumsuz birsürü şey duyuyorum ve nasıl karar vereceğimide bilmiyorum bu benim son olacak

Ask olsun Fericim,
ben umutsuz olmaniza kiziyorum. Ya ckmamis candan umut kesilmez.
Hälä menopza girmedik (sükür)
Hälä bir rahimimiz var (sükür),
eeeeeee arasira (her ay olmasada yumurtada üretiyoruz). Cocuk yapmak icin evliyizde, ozaman umutlu olmak lazim opuyorumnanaktan

aycan ben her tür bitkiye razıyım yeterki dr dan o çatala çıkmayım kimi insan sadece doğum anın da çıkıyor ben ise nerdeyse türkiyede görmeyen jinekolog kalmadı Ahhhhhh Ah

Bak Adanada merkezde hangi doktor iyiyse, git bi öngörüsme yap, Doktordan iyi bi enerji alrsan, tedaviye basla, bak en önemlisi tüccar bi doktor olmamali, ona cok dikkat et, seni nekadar dinliyo, iyi gözlemle

Umut, bak ben daha kötü durumdayim, o catal takindimdan, her kadina narkozsuz yapilan transfer, bana narkozla yapiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…