Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak ben anladim, sen aslinda tedaviden vede yine sonuctan korkuyorsun, simdi bana kizican ama bence psikolojik destek almalisin, yada akapuntur filan, sen bu stresle hic baslama. yagada bu aksam basla, yarin ama esinle birlikte ol. Anladigim kadariyla yumurtlama günlerindesin

Ferfecir nerlerde? Aloooo kiz yazsana.........

Umut öyle doktor var, nasil yok, doktorla görüstügün zaman zaten anliyon. AAAAAAAAAAAA bak kiziyom

Aycan kiz öyle deme ben 39´´um 2 ablamda 42 yasinda menepoza girdiler o yüzden cok korkuyorum..Almanyaya geldimde yalnizliktan cocuk düsünür oldum,onlari kaybedincede pisikolojim cok bozuldu takinti oldu bende pisikologada gittim ilk bebegimi kaybedince hem o hemde buraya adapte olamamaktan kaynakli 6 ay tedavi gördüm..toparlandim...sonrasinda 10 ayda 2 kayip daha yasayinca umutsuzluga kapilmak ve yipranmak kacinilmaz oldu,.son kaybim daha 3 ay odu iyi degilim yani...ama zaman,zaman,zaman

su miyom amelyatinida olsam bitse rahatlayacagim..zaman alehime isliyor

Esimde massalah odunlarin efendisi kivaminda cocuk konusunda..

bana sorarsan miyom ameliyatı olma ben miyom ameliyatı yüzünden bu haldeyim soğan suyu iç çok faydalı imiş

benim miyom hamile kalinca 4 cm idi..ama hamileleikte 6 oldu düsük oluncada doktor mecbur alinacak ondan sonra gebelik olmali dedi

Umut evet öyle diyorum, sadece ilk seans konusma biliyorsun.

Fericim bende 4 ay depreyon tedavisi gördüm. Seni cok iyi anliyorum. Ama buda bizim imtihanimiz. Allah sabrimizi siniyo.

bende taraftar degilim,ama miyomun yeri ve konumu nedeniyle sart dedi yoksa 3-4 cm iken doktorda almayalim demisti zaten..sonrada bir süre gebelik yasak dedi sen olduysan ne kadar yasak bu süre..

esimin 1 oglu var 12 yasinda..allah bagislasin...biz evlenirken zaten bnede cocuk istemiyordum oda..ama ilk hamileleigim kazara oldu ve 3 ay sürdü..o annelik duygusunu yasayincada artik ihla olmadim...

aycan yok ön görüşmeyi değil adaçayıyağını kullanmaya ve yarın ilişkiye öylemi dedim ya ne olur dra gitmeden mucizem gelsin tabii hepimizin

Feri bende sana umutun dedigini söylüyorum, 3 ay yapmalisin sogan kürünü, 15 gün aralarla, sonra incir kürüne baslamalisin, incir kürünün ikinci 21 gününe baslarken, clomifen yazdirmalisin doktoruna, kocana da bu arada cocuk konusunda bisey deme, kivamina gelir.
Sen Almanyada cocuk demek, para demek nafaka demek, bunu ögrenmedinmi? Esinin derdini ben anliyorum,

Evet umut bugün o yagi kullan, yarinda sütlü maydonoz yokmu onu yap, esinle birlikte ol. Hemen de kalkma, Allahim affetsin, sabah kalkinca yikanirsin, sen yarindan itibiraen gün asiri birlikte olmaya bak hayatim

bende anladim zati...esim ilk esinden ayrildigindan beri calismiyor...yani resmi olarak,ben nedenini sonradan anladim buraya gelince...saftaroz gibi asik oldum diyip 6 aydir tanidigim adamin pesinden geldim buralar..5 yildir her ay ise girecek güya..sonradan anladim cocuk parasi ,nafaka,avukat parasi ödeyecek diye calismiyorf.....Temmuzda is randevusu var bakalim artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…