Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yat sende hadi Geshenk...
Yorma kendini 2 günün kaldı bak şurda sonuç ögrenmeye...
Uykusuzluk, yorgunluk hiç iyi gelmez bebeişine....
Bıliyorum kopamıyorsun güzel muhabbeten ama uyuman gerek....

sana diyorum bende cıkamadım bak hala... boshayallersmile
Hoşcakalın kızlar..
Selametle... :a015:

Yat sende hadi Geshenk...
Yorma kendini 2 günün kaldı bak şurda sonuç ögrenmeye...
Uykusuzluk, yorgunluk hiç iyi gelmez bebeişine....
Bİliyorum kopamıyorsun güzel muhabbeten ama uyuman gerek....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

[ Aksan bayagi dagitmisiniz bakiyorumda..umarim hepiniz iyisinizdir..

Geshenk sen nasilsin canim..bizim icin sen önemlisin hayellerimize en yakin sensin..Yarin güzel haberler alacaksin hepimiz cok mutlu olacagiz..

Artik aksama banada ögretirsiniz gerci dediklerinizi yaptim ama olmadi NQ ya basiyorum birsey degismiyor..öptüm sizleri..

merhaba ferfecir gittinmi... yarın inşllah iyi haberle gelir size de ümit olurum..

merhaba kizlar...umut.geshenk,aycann...

geshenk canim benim yarin sana kan testi yapilacak degilmi...

ben bugün akşama kadar yarın okulda yapacağım sunum için hazırlandım kızlar önce geshenke hep beraber dua edeceğiz sonra bana dua edin yarın sunumum güzel geçsin sabah dualarınızı gönderin

Umutcugum insallah sunumunda bülbül gibi sakayacaksin..

ben bugün akşama kadar yarın okulda yapacağım sunum için hazırlandım kızlar önce geshenke hep beraber dua edeceğiz sonra bana dua edin yarın sunumum güzel geçsin sabah dualarınızı gönderin

canım güzel güzel heyecanlanmadan yap sunumunu.. dualarım seninle.
umut bu akşam bende bir üşüme krizi çıktı ne diyorsunuz ne demek sizce bu heyecandanmı hııı

umutcum yat dinlen uykunu al. hadi yarın güzel geçsin. hayırlı geceler.mükemmel olacak sen merak etme. başaracağına eminim.

Sevgili Geschenk,
diger sayfada sonucunu okudum, maallesef gözlerim doldu. Senin gibi buadar olumlu bi insan. Inanamiyorum... Sebepsiz kisirlikta tüp bebek basari orani aslinda yüksek,
Ama üzülme desemde bos. Olsun be Geschenk kader kismet. Dondurulmuslarin var Allahin izniyle onlari yerlestirtirsin biraz kendine gelde.

Aycan yoksa sonuc olumsuzmu? bende baktim Geschenkin yazdiklarina ama birsey bulamadim...eger olumsuz sonuc varsa cok ama cok üzüldüm..

Geschenk canim benim ne desek biliyorumki yüregindeki yangin bir süre dinmeyecek..Allahim herseyin iyisini versin,hayirlisi olsun diyoruz ama inanki bazen o kadar isyan ediyorumki bizlerinde bir cocugu olsa ne olacakki..bazen diyorlar bana ,esin istemiyor zaten,dilin yok,yasin ileri ,demek ki hayirlisi olmamasi ama neler var neler kimin yarina cikacagi bellimi,kimin evliligi hep sürecek bellimi ..Bu belirsizlik icinde bir cocuk bizemi kismet degil..cok ama cok kötü oldum inancimi bile bazen yitirecek duruma geliyorum...

Yinede umudumuzu yitirmemeliyiz,umudumuz olmazsa olmaz cünkü...

Baktim yine Geschenkin mesajlarina ama bulamadim en son dün gece yazmis..insallah yanlis görmüssündür Aycan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…