Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geschenkcin,
kendini toparla, vede sende o inanc varken Alahin izniyle hersey olur, sadece sana tavsiyem, artik alternatif tipa agirlik ver, ve ben inaniyorum tüpe filan gerek kalmadan Allah sana dogal yoldan vericek. Zaten benim bu tüp filan olayina inancim kalmadi
.

geshenk canım bugün aklım hep sende idi ne yapalım canın sağolsun aycanın yazısından anladım olmadığını hiç üzülme demek şimdi zamanı değil

sağol bitanem. çok tatlısın. nasip kısmet işte. ümidimi kaybetmiyor asla isyanda etmiyorum. olacağı varsa olacak zaten yoksa da Allahın taktiri biz bunun üzerine bir şey yapoamayızki artık. elimizden geleni hepimiz yaptık. ne yapalım kaderimiz neyse onu yaşamaktan başka yolu yok. bakalım ileriki günler bizlere ne gösterecek. ben acık zırladım evde sonra kalktım bir sürü yasin kenzül-arş, meryem,feth surelerini ukdum işe gitmedim. sizleri de teke tek söyledim diğper topiclerdeki arkadaşlarımı adlarına göre nickelriyle söyledim öyle okudum yine. Allah kabul eder inşallah ben sizlerede çok sevinirim yeterki benim katkım olsun. nasıl mutlu olurum. sağolun destekleriniz için.

asla yitirmek yok asla... Allah büyük canım benim. olacağı varsa zamanı gelince bizlerinde olacak yoksa yine tevekkül edeceğiz. isyan yok. kime edeceğiz ki zaten. ne olur inancını yitirme olurmu.

geshenk canım bugün aklım hep sende idi ne yapalım canın sağolsun aycanın yazısından anladım olmadığını hiç üzülme demek şimdi zamanı değil

sağol canım. senin nasıl geçti sunumun? ben iyiyim çok şükür ölümle doğuma çare yok işte bunu bir kere daha gördük. ne giden geri geliyor ne geleceği getirebiliyoruz. aciziz işte. o yüzden daima Yradandan istemeye devam edeceğiz. sizleri seviyorum.

kizlar size danisayim dedim..simdi ben agustosta mecburi miyom amelyati olacagim o yüzden su bitki,mitki,adacayi yagi olayina ara verip,bolca vitamin depolayayim diyorum..amelyattan sonra zaten doktor ara vermelisin dedi 3-4 ay o arda icerim caylari..hem amelyata tüplerimide acmaya calisacaklar adacayi yaginida yapmiyim artik...ben binlenip.stres yapmamaya ve vucuduma iyi bakayim...gerisi allaha kalmis artik.

yarin pihtilasma test sonucum cikacak ama cuma arayacagim doktoru tam geldigine emin olmus olurum o zaman...kimsecikte yok öyle yaziyorum iste...umarim güzel günler bizi bekler..

Umut ordamisin canim...sunumun iyi gecmis cok sevindim...gesenkhe cok üzüdüm ama gelecek aylardan umudumuz var...

Aycanda bizi bulamamis cikmis.

zaten mesele buuu. kafadan atan pat hamile. örnekler saymakla bitmez.
onu diyorum artık ben cerrahi bir yöntemle alınıyorsa aldırmak istiyorum şu bebek fikrini kafamdan :) tek yolu bu anladım artık. gamsız kedersizlerin ha bre oluyor. biz böyle taktıkça elde var sıfır.

Adayagini bilmem ama o caylari niye kesiyorsun anlamadim, caylarin sadece hormon düzenleyici özelligi var. Neyse tabii senin kararin. kan pihtilasmasi icin vede coucuk özlemi olan annelere burada yani almanyada doktorlar ASS 100 almalarini söylüyor, (kan sulandirici), ben kullaniyorum, ama ameliyattan önce baslama, doktoruna sor öyle basla ameliyattan sonra. Laparoskopi cok basit bi ameliyat. Hastane istirahati de en fazla 3 gün. Ha bide 120€ bi fark ödersen lazerle yapiyorlar, cok fazla agrinda olmuyor. Ben oldum. Sakin ameliyattan önce ASS 100 alayim baslayayim deme lütfen.

Iste insaallah sende kafandan atarsin. Ama zor... Sana birkez daha söylüyorum. Sen incir esin keciboynuzu kürü yapsin, 3 ay sonunda sen hamile kalmazsan ben bisey bilmiyorum. Bu kadarda iddaliyim. :sinifsinif:

Ben herzaman söylüyorum bitkiler mucize.

Aycan ben son hamileligimde 100 mg bebe aspirini kullanmistim..sonrasinda biraktim zaten simdi icmiyorum...lazer bilgin icin cok sagol 120€ veririm tabiki iyiki söyledin yoksa bilgim olamzdi...aslinda haklisin icim caylari ben..

alinti yaparak yazmaya calistim ama yanlis oldu ..deneyecegim basaracagim

Aycan ben son hamileligimde 100 mg bebe aspirini kullanmistim..sonrasinda biraktim zaten simdi icmiyorum...lazer bilgin icin cok sagol 120€ veririm tabiki iyiki söyledin yoksa bilgim olamzdi...aslinda haklisin icim caylari ben..
Sevgili Feri,
Kinderwunschzentrumda (tüp bebek merkezinde) calisan doktorlarin %95 i, cocuk arzusu olan bayanlara tavsiye ederler. Ben hälä hergün kullaniyorum. Aspirin 100N kullanmisin anladim, bende onun muadili ayni etkiyi yapan ASS 100 kullandim, vede kullanmaktayim. Ama sen ameliyata gireceginden sakin kullanma. Ama ameliyattan sonra doktorunla konus. Tabii doktorun nekadar iyi bilemiyorum.

Bakin az önce baska bi topikte, hayit kullanan bi bayanin hamile haberini okudum. Yani bitkilerin pesini birakmayin.

Aycan zaten kadin doktorum beni niye kinderwunschzentruma gönderdi anlamadin valla...son düsükten sonra yolladi yani 3 ay evel sana yapacagim birsey yok oraya yönlendirim dedi...ama ben Kinderwunschzentrumda tüp,yada asilama yaptirmayacagimizi söyledik esim istemiyor ya

ordada zaten genetik ,tromboloz yaptirdi temiz cikti...kadin doktoruda beni Mannheim uni Gerinnungsambulanza yolladi...onun sonucunuda cuma arayip ögrenecegim...

Kinderwunschzentrumda dana muyane yapildi miyom amelyati icin sevk yazip,amelyatan sonra gel dediler,sonrasinda ne yapacaklarsa bilmiyorum...tabi ben önce kadin doktoruma danisacagim hatta bir baska doktora daha ama 6 cm büyük,zaten idrar torbamada baski yapip beni rahatsiz ediyor..

caylarada devam ediyorum...haklisin neticede ottur bir günahi yoktur a.s.

canım benim eşim keçi boynuzu kürünü içti az değil bayağı içti ben incir kürü yapmadım ama incirin kendini her gün yedim günde iki tane aç karnına sabahları 12-13 gün gibi. artık başka bişi yapmak istemiyorum açıkçası. olacağı varsa olsun yoksa uğraşmayacağım onunla kafamdan atamamki başka türlü yine ümitlenip dururum yoksa.

Ohooooo Hemso,
ne is hemen havlu attin ?, Dondurulmus embriyolarini yerlestirdiginde ümit etmicenmi?. Cok cabuk pes ettin. Menopoza girmedigi sürece hicbi kadin ümidini yitirmiyor.
Bu ise baslarken doktorlar zaten hamilelik sansi %30 diyor, Bunu bilerek basliyoruz bu ise, Senin gibi olumlu, pzitif biri bu tepkiyi veriyorsa, Umut 3 deneme, ben 5 denemeyle yatip ölelim ozaman.
Umuda ümidini yitirme pozitif ol diyen Geschenke ne oldu?
Günde 8 incirin suyundan bahsediliyo, 2 incir yemekten degil Tabii tercih meselesi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Son düzenleme:

CANIM SÖYLEMEK İSTEDİĞİMİ ya ben anlatamamışım ya sen yanlış anlamışsın o zaman. ben pes ettim demiyorum. kafamda olmasını istemiyorum sadece. sonuçta bu tür şeylerle ilgiendiğim sürece kafamdan atmamış olmuyormuyum. eşimle yazın keyfini çıkartayım mesela. hayatım çocuktan ibaretmi evlenirken çocuk olsun diyemi evleniyoruz hayır. hiç olmayadabilir ayrıca bunu takıntı yapmak istemiyorum. olacağı varsa hayıt bal, polen civanperçemi hikaye. bu ümidimi kaybettiğim anlamına gelmiyor. inan bana canlı örnekler gödüm son iki günde neler dinledim çevremden hepside hiç bişi yapmayan hatta hiç çocuk düşünmeyenler çok rahat hamile kalıyor hiç dikkat etmiyor üstüne.
o dediğin bayan eskiden bizim topicteydi sonra hemşehrisi olan başka bayanla kapris yapıp bizden gittiler. daha öncede hamilleiği var zaten bakma sen hayıt değil sadece onların yaptığı. ben böyle düşünüyorum hemşo. sen anladın inşallah beni..

Aman hemsom sen tatilini yap, insaallah tatilden sonra bakarsin. Ben hayatin cocuktan ibaret olduguna inanlardan degilim, ha bi ara öyle oldugunu saniyordum o baska.
Ha hic olmayabilir onuda kabul ettim, ki bilimsel olarakda doktorlar olmaz dedi.(ICSI haric). Ama sen bunu sadece dilinlemi söylüüyorsun yoksa yüreginde böylemi hissediyor.

Sen hayit bal civanpercemi hikaye diyebilirsin. Ben inaniyorum. Inanclisin sen ya....
Allahin verdigi her derde, dogadada caresini verdigini biliyor olmalisin. Ozaman bircok insan hikaye anlatiyo.
Ben sana bisey söyleyeyimmi asil tüp veya gaz bebek hikaye.
Ha eger hikaye olmasaydi benim su anda 6 yasinda bi cocugum olurdu.

Ben zaten teslim olmus vaziyetteyim. Ha kadinlar kulübü sayesinde, ben birileriyle biseyler paylasiyorum, Vede bircok mucize haberler okuyorum.
2 milyondan 76 milyona diye bi topik daha var, o kizcagiz hamile oldugunu yazdiginda ben kendim hamileymisim gibi agladim. Onada tüp demisler, ki haklilar; o pes etmemis vede bitkisel kürle saglikli beslenmeyle halletmis.
keske 6 sene önce tanisaydim bu kulübü, gec kalmisim, ama benim nasibimde böyleymis. Kafani sisirdim H E M S O M

aycan kesinlikle sana katılıyorum keşkş ben de burayla daha önce tanışsaydım bitkilere çok çok inanıyorum tüp bebek bana görede zor ama bitkiler esas mucize bitkide buna yürekten inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…