- Konu Sahibi janseray
-
- #1.401
Sevgili Geschenk,
diger sayfada sonucunu okudum, maallesef gözlerim doldu. Senin gibi buadar olumlu bi insan. Inanamiyorum... Sebepsiz kisirlikta tüp bebek basari orani aslinda yüksek,
Ama üzülme desemde bos. Olsun be Geschenk kader kismet. Dondurulmuslarin var Allahin izniyle onlari yerlestirtirsin biraz kendine gelde.
Aycan yoksa sonuc olumsuzmu? bende baktim Geschenkin yazdiklarina ama birsey bulamadim...eger olumsuz sonuc varsa cok ama cok üzüldüm..
Geschenk canim benim ne desek biliyorumki yüregindeki yangin bir süre dinmeyecek..Allahim herseyin iyisini versin,hayirlisi olsun diyoruz ama inanki bazen o kadar isyan ediyorumki bizlerinde bir cocugu olsa ne olacakki..bazen diyorlar bana ,esin istemiyor zaten,dilin yok,yasin ileri ,demek ki hayirlisi olmamasi ama neler var neler kimin yarina cikacagi bellimi,kimin evliligi hep sürecek bellimi ..Bu belirsizlik icinde bir cocuk bizemi kismet degil..cok ama cok kötü oldum inancimi bile bazen yitirecek duruma geliyorum...
Yinede umudumuzu yitirmemeliyiz,umudumuz olmazsa olmaz cünkü...
geshenk canım bugün aklım hep sende idi ne yapalım canın sağolsun aycanın yazısından anladım olmadığını hiç üzülme demek şimdi zamanı değil
hayıt tohumu adet düzenlermii fikri olan varmııııııııı
kizlar size danisayim dedim..simdi ben agustosta mecburi miyom amelyati olacagim o yüzden su bitki,mitki,adacayi yagi olayina ara verip,bolca vitamin depolayayim diyorum..amelyattan sonra zaten doktor ara vermelisin dedi 3-4 ay o arda icerim caylari..hem amelyata tüplerimide acmaya calisacaklar adacayi yaginida yapmiyim artik...ben binlenip.stres yapmamaya ve vucuduma iyi bakayim...gerisi allaha kalmis artik.
yarin pihtilasma test sonucum cikacak ama cuma arayacagim doktoru tam geldigine emin olmus olurum o zaman...kimsecikte yok öyle yaziyorum iste...umarim güzel günler bizi bekler..
kizlar size danisayim dedim..simdi ben agustosta mecburi miyom amelyati olacagim o yüzden su bitki,mitki,adacayi yagi olayina ara verip,bolca vitamin depolayayim diyorum..amelyattan sonra zaten doktor ara vermelisin dedi 3-4 ay o arda icerim caylari..hem amelyata tüplerimide acmaya calisacaklar adacayi yaginida yapmiyim artik...ben binlenip.stres yapmamaya ve vucuduma iyi bakayim...gerisi allaha kalmis artik.
yarin pihtilasma test sonucum cikacak ama cuma arayacagim doktoru tam geldigine emin olmus olurum o zaman...kimsecikte yok öyle yaziyorum iste...umarim güzel günler bizi bekler..
zaten mesele buuu. kafadan atan pat hamile. örnekler saymakla bitmez.
onu diyorum artık ben cerrahi bir yöntemle alınıyorsa aldırmak istiyorum şu bebek fikrini kafamdan :) tek yolu bu anladım artık. gamsız kedersizlerin ha bre oluyor. biz böyle taktıkça elde var sıfır.
Aycan ben son hamileligimde 100 mg bebe aspirini kullanmistim..sonrasinda biraktim zaten simdi icmiyorum...lazer bilgin icin cok sagol 120€ veririm tabiki iyiki söyledin yoksa bilgim olamzdi...aslinda haklisin icim caylari ben..zaten mesele buuu. kafadan atan pat hamile. örnekler saymakla bitmez.
onu diyorum artık ben cerrahi bir yöntemle alınıyorsa aldırmak istiyorum şu bebek fikrini kafamdan :) tek yolu bu anladım artık. gamsız kedersizlerin ha bre oluyor. biz böyle taktıkça elde var sıfır.
Sevgili Feri,Aycan ben son hamileligimde 100 mg bebe aspirini kullanmistim..sonrasinda biraktim zaten simdi icmiyorum...lazer bilgin icin cok sagol 120€ veririm tabiki iyiki söyledin yoksa bilgim olamzdi...aslinda haklisin icim caylari ben..
Sevgili Feri,
(tüp bebek merkezinde) calisan doktorlarin %95 i, cocuk arzusu olan bayanlara tavsiye ederler. Ben hälä hergün kullaniyorum. Aspirin 100N kullanmisin anladim, bende onun muadili ayni etkiyi yapan ASS 100 kullandim, vede kullanmaktayim. Ama sen ameliyata gireceginden sakin kullanma. Ama ameliyattan sonra doktorunla konus. Tabii doktorun nekadar iyi bilemiyorum.
Bakin az önce baska bi topikte, hayit kullanan bi bayanin hamile haberini okudum. Yani bitkilerin pesini birakmayin.
Adayagini bilmem ama o caylari niye kesiyorsun anlamadim, caylarin sadece hormon düzenleyici özelligi var. Neyse tabii senin kararin. kan pihtilasmasi icin vede coucuk özlemi olan annelere burada yani almanyada doktorlar ASS 100 almalarini söylüyor, (kan sulandirici), ben kullaniyorum, ama ameliyattan önce baslama, doktoruna sor öyle basla ameliyattan sonra. Laparoskopi cok basit bi ameliyat. Hastane istirahati de en fazla 3 gün. Ha bide 120€ bi fark ödersen lazerle yapiyorlar, cok fazla agrinda olmuyor. Ben oldum. Sakin ameliyattan önce ASS 100 alayim baslayayim deme lütfen.
Iste insaallah sende kafandan atarsin. Ama zor... Sana birkez daha söylüyorum. Sen incir esin keciboynuzu kürü yapsin, 3 ay sonunda sen hamile kalmazsan ben bisey bilmiyorum. Bu kadarda iddaliyim. :sinifsinif:
Ben herzaman söylüyorum bitkiler mucize.
Ohooooo Hemso,
ne is hemen havlu attin ?, Dondurulmus embriyolarini yerlestirdiginde ümit etmicenmi?. Cok cabuk pes ettin. Menopoza girmedigi sürece hicbi kadin ümidini yitirmiyor.
Bu ise baslarken doktorlar zaten hamilelik sansi %30 diyor, Bunu bilerek basliyoruz bu ise, Senin gibi olumlu, pzitif biri bu tepkiyi veriyorsa, Umut 3 deneme, ben 5 denemeyle yatip ölelim ozaman.
Umuda ümidini yitirme pozitif ol diyen Geschenke ne oldu?
Günde 8 incirin suyundan bahsediliyo, 2 incir yemekten degil Tabii tercih meselesi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bak diger topikte MISRA hamileymis. Düzensiz kullandigim hayit tohumu diyor. Dilerim bi gün sende hamileyim diye müjdelersin.
CANIM SÖYLEMEK İSTEDİĞİMİ ya ben anlatamamışım ya sen yanlış anlamışsın o zaman. ben pes ettim demiyorum. kafamda olmasını istemiyorum sadece. sonuçta bu tür şeylerle ilgiendiğim sürece kafamdan atmamış olmuyormuyum. eşimle yazın keyfini çıkartayım mesela. hayatım çocuktan ibaretmi evlenirken çocuk olsun diyemi evleniyoruz hayır. hiç olmayadabilir ayrıca bunu takıntı yapmak istemiyorum. olacağı varsa hayıt bal, polen civanperçemi hikaye. bu ümidimi kaybettiğim anlamına gelmiyor. inan bana canlı örnekler gödüm son iki günde neler dinledim çevremden hepside hiç bişi yapmayan hatta hiç çocuk düşünmeyenler çok rahat hamile kalıyor hiç dikkat etmiyor üstüne.
o dediğin bayan eskiden bizim topicteydi sonra hemşehrisi olan başka bayanla kapris yapıp bizden gittiler. daha öncede hamilleiği var zaten bakma sen hayıt değil sadece onların yaptığı. ben böyle düşünüyorum hemşo. sen anladın inşallah beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?