Gebeliğe Hazırlık HAYIT OTU TOHUMU İLE HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de adetle beraber başladım hayıt tohumu kaynatıp içmeye. Suyunu da internetten sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak?

Ben hayit kullandim ama hamiligim ona mi bagli inan bilmiyorum. Ama cok duzensiz olan adetim 32 gunde geldi hayit kullaninca hormon degerlerim normal cikti.. ertesi ay da ilk zaman bi kac defa ictim biraktim hamileymisim
Kac aydır istiyorsunuz ve probleminiz neydi acaba

Hamile kalırsanız kullanmayın kızlar ben kullanmaya devam ettim diye. Ben de bırakacağım zaten.

Slm kızlar.nsl gidiyor.var mı bir gelişme.benim adetim bitti.yumurtlama geçene kadar kullanmaya devam.sonra adete yakın bırakıp bekleyeceğim.adetim ocağın ilk günleri.

Slm kızlar.nsl gidiyor.var mı bir gelişme.benim adetim bitti.yumurtlama geçene kadar kullanmaya devam.sonra adete yakın bırakıp bekleyeceğim.adetim ocağın ilk günleri.
merhaba ben de bu ay hayıt ekstresi aldım içinde hayıt tohumu civan perçemi var. Adetim biteli 3 gün oldu. sabah akşam içiyorum bu ekstreyi inşallah fayda görürüm geçen ay klomen ve iğne tedavisi gördüm tutmadı malesef. bu ay doktor dinlendirme verdi ben de böyle birşey deniyeyim dedim

İnş.faydalı olur canım

Kızlar merhaba, adetin 18. Gunundeyim iki gündür şiddetli Kasık ağrısı ve yumurtalıklarda bı şeyler hissediyorum bununla beraber yumurta akı gibi şeffaf akıntım var. Hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi içiyorum. Sizce ne demek bu akıntı? Normalde adetlerim düzensiz yumurtalama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…