Amin canım inşallahDarısı başıma olsun
Kac aydır istiyorsunuz ve probleminiz neydi acabaBen hayit kullandim ama hamiligim ona mi bagli inan bilmiyorum. Ama cok duzensiz olan adetim 32 gunde geldi hayit kullaninca hormon degerlerim normal cikti.. ertesi ay da ilk zaman bi kac defa ictim biraktim hamileymisim
Hayırlı olsun hamileliginiz. Hayıt i yumurtalama gününe kadar mı kullandiniz?Bu ay kullandım ve cuma günü hamile olduğumu öğrendim.
Teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. Hala kullanıyorum hayıtı.Hayırlı olsun hamileliginiz. Hayıt i yumurtalama gününe kadar mı kullandiniz?
Hayırlı olsun canım.hayıt otunu hamileler kullanmasın diye okumuştum benTeşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. Hala kullanıyorum hayıtı.
Hamileyseniz neden hala kullanıyorsunuz ki?Teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. Hala kullanıyorum hayıtı.
Teşekkür ederim. Ben de hamilelikte sakıncası olmadığını okumuştum ama ilk haftalar daha iyi tutunmasını sağlar diye. Bu haftanın sonunda bırakırım herhalde artık.Hayırlı olsun canım.hayıt otunu hamileler kullanmasın diye okumuştum ben
Sakıncası olmadığını okumuştum. O yüzden.Hamileyseniz neden hala kullanıyorsunuz ki?
merhaba ben de bu ay hayıt ekstresi aldım içinde hayıt tohumu civan perçemi var. Adetim biteli 3 gün oldu. sabah akşam içiyorum bu ekstreyi inşallah fayda görürüm geçen ay klomen ve iğne tedavisi gördüm tutmadı malesef. bu ay doktor dinlendirme verdi ben de böyle birşey deniyeyim dedimSlm kızlar.nsl gidiyor.var mı bir gelişme.benim adetim bitti.yumurtlama geçene kadar kullanmaya devam.sonra adete yakın bırakıp bekleyeceğim.adetim ocağın ilk günleri.
İnş.faydalı olur canımmerhaba ben de bu ay hayıt ekstresi aldım içinde hayıt tohumu civan perçemi var. Adetim biteli 3 gün oldu. sabah akşam içiyorum bu ekstreyi inşallah fayda görürüm geçen ay klomen ve iğne tedavisi gördüm tutmadı malesef. bu ay doktor dinlendirme verdi ben de böyle birşey deniyeyim dedim
Ben hayıt otu civan perçemi ve aslan pençesi otlarını almıştım hergün birini demleyip içtim yumurtlamadan önce ve hamile kaldm o ayKızlar aranızda hayıt otu tohumu ,suyu yada hapı kullananlarınız var mı acaba ? Hamilelik yaşayanlarınız ?
Peki ne zamandır istiyordunuz bir sorununuz var mıydıBen hayıt otu civan perçemi ve aslan pençesi otlarını almıştım hergün birini demleyip içtim yumurtlamadan önce ve hamile kaldm o ay
Hormon değerlerim çok kötüydü benim sıkıntım oyduPeki ne zamandır istiyordunuz bir sorununuz var mıydı
Ben de ezdirip aldım aktardan çayını yapıp içtim sabahları aç karnına bir bardak, fsh yüksekti benim hayıttan sonra düştü ve şimdi hamileyim hormon düzenleyen bir şey kadınlar
ne güzel darısı başımıza benim fsh 15 ti en son. Yumurtam az ama büyüyor çatlıyor ama olmuyor 1 yıldır deniyoruz olmuyordu inş fsh düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?