- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
Yumurtlama akıntısıdır büyük ihtimal.Kızlar merhaba, adetin 18. Gunundeyim iki gündür şiddetli Kasık ağrısı ve yumurtalıklarda bı şeyler hissediyorum bununla beraber yumurta akı gibi şeffaf akıntım var. Hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi içiyorum. Sizce ne demek bu akıntı? Normalde adetlerim düzensiz yumurtalama olmuyor
İnşallah öyledir. Hayıt içmeye devam edeceğimYumurtlama akıntısıdır büyük ihtimal.
Bende aynı geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum sonra olmadı hasta oldum ve hayıt aslanpençesi civan percemi içtim bugün adet günüm 3,gün önce test yapmıştım ama tek çizgi .adetim düzensiz olduğu için ümidimi yitirdim inşallah hamile kalirizmerhaba ben de bu ay hayıt ekstresi aldım içinde hayıt tohumu civan perçemi var. Adetim biteli 3 gün oldu. sabah akşam içiyorum bu ekstreyi inşallah fayda görürüm geçen ay klomen ve iğne tedavisi gördüm tutmadı malesef. bu ay doktor dinlendirme verdi ben de böyle birşey deniyeyim dedim
inşallah hamilesindir canımBende aynı geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum sonra olmadı hasta oldum ve hayıt aslanpençesi civan percemi içtim bugün adet günüm 3,gün önce test yapmıştım ama tek çizgi .adetim düzensiz olduğu için ümidimi yitirdim inşallah hamile kaliriz
Hiç ümidim yok ya 3 aydır 30 günde oldum şuan 2gun geçti normelde 1bucuk 2ayda 1 duzensiz ondan heveslenmek istemiyoruminşallah hamilesindir canım
Problemin neBenim de bugün 27. Gün bugün yarın olurum sanırım. Her ay bekleyip adet olmak yorucu gerçekten. Ben bu ay bir de dr kontrolünde yumurta takip yatırmak istiyorum bakalım. Anlamadığım yumurta oluyor çatlıuor ama hamilelik olmuyor.
Amh rezervim düşük. Yumurtam az yani. Adet oldum zaten şimdi. Eşime söylemesi bile çok üzücüProblemin ne
Ne zamandır istiyor sun
Ben klomen kullandım ilk kullanimda çok yumurtan var en az 4 5 tane olur dedi ve iğne vurmadı ikinci ve üçüncü kullanista kiste dönüştü 4.de tek doz kullandım ve iğne oldum fakat olmadı adet oldum bende kendi haline bıraktım Şubat'ta gitmeyi düşünüyorum .yaşım 26 bu arada 2bucuk sene olcak evleneli ama 1senedir flan istiyoruzBir kere kullandım klomen 3 tane yumurta olgunlaşmıştı 3 üz bile olabilir demişti ama hiç birşey olmadı. Sonra tüp bebek denedim onda da dr iyi değildi ilgisizdi tek yumurta oldu erken çatladı toplanmadı. Ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum aslında ama yaşım da gidiyor. 35olcam yakında. Peki ya sen?
Evet çok zor ilkten istemediğim için takmadım ama şimdi etrafındakiler de hamile kalınca psikolojikmen cokuseny uğradım resmen sende yumurta takibi flan yaptirnddne ümidini yitirme ben isteyen herkes için dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok kötü bı durum .Anladım canım.Hayırlısı artık inş olur diye ümit ediyorum. İsteyen herkes sahip olur inş.Çok zormuş meğer beklemek.
Şuan demlenmek üzere bende dün aldım içicem dün aktardan 35tl ye Hayıt meyveli bi macun aldım o daha etkiliymiş ama en iyisi Ekstresi tabikiKızlar aranızda hayıt otu tohumu ,suyu yada hapı kullananlarınız var mı acaba ? Hamilelik yaşayanlarınız ?
Hayırlı olsunnn çok sevindimmHayit tohumunu ezdim ben kaynamis bir bardak suya bi cay kadigi ezdigim hayit tohumunu ekleyip 10 dk falan demledim. Ilik bi sekilde tukettim.. cok duzenli yapmadm yqni aldgimda basladm ben. Cok once pko denilmisti bana. Hayit kullanip 32 gunde regl oldum oncesinde 45 gunu bulmustu. (39-45 arasi oluyodum) 32.gunde regl olunce hormon tahlili yaptirmak istedim normal ckmisti sonuc. Sonrasi muayenede cok kucuk kistler var ama 1 yil icinde gebelik olmazsa goruselim dedi ilac vs vermedi. Ben yeniden hayit kullandim bi 7 8 gun kadar yine 32 gunde regl olcak gibi agrilar hissettim ama olmadi gecikti bende yine gecikme yasiyorum sandim hamileymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?