Gebeliğe Hazırlık HAYIT OTU TOHUMU İLE HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama akıntısıdır büyük ihtimal.

Bana aldığım aktar adet olduğunda ve hamilelik olunca bırak dedi. Siz sanırım yumurtlama olunca bırakıyorsunuz

Bende aynı geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum sonra olmadı hasta oldum ve hayıt aslanpençesi civan percemi içtim bugün adet günüm 3,gün önce test yapmıştım ama tek çizgi .adetim düzensiz olduğu için ümidimi yitirdim inşallah hamile kaliriz

Benim de 2 gün sonra adet olmam lazım. Geçen ay 15 gün sonra adet olmuştum tüp bebek denemesinden sonra. Hayıt kullanıyorum bakalım inş ile yarar.ama benim Amh düşük fsh de yüksek bide e 2 düşük. Yani herşey olması gerektiğinin tam zıttı. Belki bunda da vardır bir hayır.

inşallah hamilesindir canım

Benim de bugün 27. Gün bugün yarın olurum sanırım. Her ay bekleyip adet olmak yorucu gerçekten. Ben bu ay bir de dr kontrolünde yumurta takip yatırmak istiyorum bakalım. Anlamadığım yumurta oluyor çatlıuor ama hamilelik olmuyor.

Problemin ne
Ne zamandır istiyor sun

Kuru incir yumurtlamaya iyi diyorlar bı dene istersen.evet anlayabiliyorum bnm eşimde çok üzülüyor bnde adet olmayı bekliyorum geçti bnm de ama tabi ümidim yok çünkü adet düzensizliği var hayıt tokumu civan percemi aslan pençesi içmiştim geçen ay ama hala adet olamadm arada kramplar giriyor bnmde kist oluyor çatlamadigi için adetin düzenliyse olur ya klomen flan kullandın mi hic

Bir kere kullandım klomen 3 tane yumurta olgunlaşmıştı 3 üz bile olabilir demişti ama hiç birşey olmadı. Sonra tüp bebek denedim onda da dr iyi değildi ilgisizdi tek yumurta oldu erken çatladı toplanmadı. Ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum aslında ama yaşım da gidiyor. 35olcam yakında. Peki ya sen?

Ben klomen kullandım ilk kullanimda çok yumurtan var en az 4 5 tane olur dedi ve iğne vurmadı ikinci ve üçüncü kullanista kiste dönüştü 4.de tek doz kullandım ve iğne oldum fakat olmadı adet oldum bende kendi haline bıraktım Şubat'ta gitmeyi düşünüyorum .yaşım 26 bu arada 2bucuk sene olcak evleneli ama 1senedir flan istiyoruz

Bide macunlar var onlarida denemeyi düşünüyorum clife macun diye .doktora gidiyoruz o kdar para veriyoruz ama hiç birşey yok 5 6 aydır aynı doktra gidiyorum ilk kez çatlatma derecesine Ekim de gelebildim psikolojim bozulmaya başladı artık

Anladım canım.Hayırlısı artık inş olur diye ümit ediyorum. İsteyen herkes sahip olur inş.Çok zormuş meğer beklemek.

Anladım canım.Hayırlısı artık inş olur diye ümit ediyorum. İsteyen herkes sahip olur inş.Çok zormuş meğer beklemek.
Evet çok zor ilkten istemediğim için takmadım ama şimdi etrafındakiler de hamile kalınca psikolojikmen cokuseny uğradım resmen sende yumurta takibi flan yaptirnddne ümidini yitirme ben isteyen herkes için dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok kötü bı durum .

Kızlar aranızda hayıt otu tohumu ,suyu yada hapı kullananlarınız var mı acaba ? Hamilelik yaşayanlarınız ?
Şuan demlenmek üzere bende dün aldım içicem dün aktardan 35tl ye Hayıt meyveli bi macun aldım o daha etkiliymiş ama en iyisi Ekstresi tabiki

Hayırlı olsunnn çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…