Dün aktara gittim sordum şişede suyu damıtılmış yani buharından elde edilmiş hayıt suyu vardı bu daha etkili demişti ..İnşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar ben de adetle beraber başladım hayıt tohumu kaynatıp içmeye. Suyunu da internetten sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak?
Bence Canınızı sıkmayın Moral çok çok önemli doktorların tüp bebekle bilr zor olur dediği bi youtuber biliyorum hayıt suyu esktresiyle ikizleri oldu siz suyunu alın şişede satılıyor ben dün sordum suyu daha etkiliymiş 35lirayada meyveli hayıt macunu aldım tabi ben adet düzensizliğim için aldım şuandada hayıtı demledim içiyorum ..umudunuzu kesmeyin aslaBide macunlar var onlarida denemeyi düşünüyorum clife macun diye .doktora gidiyoruz o kdar para veriyoruz ama hiç birşey yok 5 6 aydır aynı doktra gidiyorum ilk kez çatlatma derecesine Ekim de gelebildim psikolojim bozulmaya başladı artık
ben bir haftadır hayıtotu suyu kullanıyorum. Umarım işe yarar.Kızlar aranızda hayıt otu tohumu ,suyu yada hapı kullananlarınız var mı acaba ? Hamilelik yaşayanlarınız ?
Adet olmati bekliyorum olayım önce bı hormon testi yaptırcam ama gecikti beklemedeyim hayıt içtim bu ay adet gecikti işte normelde duzensizdi 2 3aydid 30 günde oldum şimdi gene gecikti keşke.hamilelil gecikmesi olsa ama.sanmamBence Canınızı sıkmayın Moral çok çok önemli doktorların tüp bebekle bilr zor olur dediği bi youtuber biliyorum hayıt suyu esktresiyle ikizleri oldu siz suyunu alın şişede satılıyor ben dün sordum suyu daha etkiliymiş 35lirayada meyveli hayıt macunu aldım tabi ben adet düzensizliğim için aldım şuandada hayıtı demledim içiyorum ..umudunuzu kesmeyin asla
Adet olmati bekliyorum olayım önce bı hormon testi yaptırcam ama gecikti beklemedeyim hayıt içtim bu ay adet gecikti işte normelde duzensizdi 2 3aydid 30 günde oldum şimdi gene gecikti keşke.hamilelil gecikmesi olsa ama.sanmam☹
Hayıt suyu macunu ekstresi vs Hepsi vesiledir ben evli değilim ama Çocugu olmayan bayanlara aşırı üzülüyorum bebekkleri çok sevdiğimdendir heralde Dün aktarda herbaliste sordum Hayıt adeti düzenler diyince aldım hatta macununuda aldım Bendede Çok az sürüyo psikolojik olarak ya çocugum olmazsa fln diye paronayakça düşünüyorum Ama size duacıyım inşallah en kısa zamanda İkizleriniz olurBenim Duam böyle Evlendiğimde Rabbim banada ikiz bebekler nasip etsin inşallah amin çok aminnn
Doktor kontrolune hittiniz mi? Kan degerlerinize baktiin ve adetin 2. Gunu hormonlariniza baktirin eşinizinde soerm testi yapilsin cikan sonuclara gore daha rahat ilrrlersiniz bu surecde. Psikolojik anlamda insani yipratan surec cunku.Biz subat ayindan beri istuyoruz bende kurler denedim ama fayda etmedi doktorada tahlillerimizi yaptirdik esimden sperm sayisindan azlik varmis simdi kurleri kendime degilde esime yapiyorum ve sizleri cok iyi anliyorumBence Canınızı sıkmayın Moral çok çok önemli doktorların tüp bebekle bilr zor olur dediği bi youtuber biliyorum hayıt suyu esktresiyle ikizleri oldu siz suyunu alın şişede satılıyor ben dün sordum suyu daha etkiliymiş 35lirayada meyveli hayıt macunu aldım tabi ben adet düzensizliğim için aldım şuandada hayıtı demledim içiyorum ..umudunuzu kesmeyin asla
Siperm sayısında azlık varsa size önerim hayıt suyunu eşinizede içirin Faydası olucaktır inşallahDoktor kontrolune hittiniz mi? Kan degerlerinize baktiin ve adetin 2. Gunu hormonlariniza baktirin eşinizinde soerm testi yapilsin cikan sonuclara gore daha rahat ilrrlersiniz bu surecde. Psikolojik anlamda insani yipratan surec cunku.Biz subat ayindan beri istuyoruz bende kurler denedim ama fayda etmedi doktorada tahlillerimizi yaptirdik esimden sperm sayisindan azlik varmis simdi kurleri kendime degilde esime yapiyorum ve sizleri cok iyi anliyorum
Belki ara kanama falandır belki üstüne görme olmuştur test falan yaptın mı . Adet için ada çayı çok iyi ben adacayiyla adet olabiliyordumBen adetle başladım ama süresini kısalttı ya 2 3 günde bitti
evlen olmazsa gel diyorlarya bu mayalı hamur değilkiAmin Çok sağol Allah bin kere razı olsunkesinlikle bı sorun varsa evlenmeden tedavi gör çünkü bnmde adetim duzensizdi hep evlenmeden doktora gittim bana doktorun dediği evlen çocuğun olmassa gel bende sinirlendim ve doktora gitmedim önlem almakta önemli .inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah Allah nasip eder tez zamanda
Evet evlenmeden önce çözülmesi tabiykide daha iyi belki zmaan gectikxe DHA kotu olucak ilgisiz bı doktordu zaten ondan sen ihmal etme ben evlenmeden ihmal ettim umursamdm şimdi uğraşıyorum adetim hala düzensizevlen olmazsa gel diyorlarya bu mayalı hamur değilkiBelki sorunumuz evlenmeden önce çözülse daha iyi olucak ilerlemesi daha kötü olucak
İnşallah nasip olur hepimizekızlar meraba brnfr 10 gün oldu hatıra baslayali günde 2 şu bardagi iciyorum sabah aksam olmak uzere insalalh nasip olur bu sefer cabalarimiz boşa cikmaz rabbim nasip eder
Ara kanama değildi canım tam günümde olmuştum.şimdi yumurtlama dönemindeyim.bakalım bu ay adetim nsl gelecek.keşke gelmesede hamile olduğumuz öğrensem.Belki ara kanama falandır belki üstüne görme olmuştur test falan yaptın mı . Adet için ada çayı çok iyi ben adacayiyla adet olabiliyordum
Evet evlenmeden önce çözülmesi tabiykide daha iyi belki zmaan gectikxe DHA kotu olucak ilgisiz bı doktordu zaten ondan sen ihmal etme ben evlenmeden ihmal ettim umursamdmevlen olmazsa gel diyorlarya bu mayalı hamur değilkiBelki sorunumuz evlenmeden önce çözülse daha iyi olucak ilerlemesi daha kötü olucak
İnşallah kalırsın bu ay bnde adetimi bekliyorum hayırlısı artık ya inşallah 2020 de bebislerimize kavuşuruzAra kanama değildi canım tam günümde olmuştum.şimdi yumurtlama dönemindeyim.bakalım bu ay adetim nsl gelecek.keşke gelmesede hamile olduğumuz öğrensem.
İnş.canım yaİnşallah kalırsın bu ay bnde adetimi bekliyorum hayırlısı artık ya inşallah 2020 de bebislerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?