- 22 Temmuz 2019
- 760
- 500
- 53
OhaBu ay kullandım ve cuma günü hamile olduğumu öğrendim.
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM. DARISI BAŞIMIZA :)
Aman dr.lar kürleri kabul etmiyor yaa.onlar varsa yoksa ilaç.Bugün dr a gittim dedim kür yapıyorum. Onların bir etkisi olmaz dedi. Ama temmuzdaki fsh 15ten 10a düşmüş. Demekki etkili. Drlara da güvenemiyorum artık.
Combiyle birlikte ağır gelmiştir.bende kullanmıştım o hapı kilo şişlik yapıyor.hayıt tam tersine zayıflatıyormuş canımMerhaba. Ben hayıt otunun hapını ve inofolic combiyi kullanıyordum ama çok mide ağrısı yapınca hayıt otunu bıraktım. Karın şişkinliğim olmuştu ve herkes hamile misin diye soruyordu o zaman daha çok üzülüyordum.
Saraçoğlu kürleri var YouTube da anlatıyor sadcee incir de var incirle havuç suyunu karıştırıp içmek de var biri yumurta artırıyor diğeri mevcut yumurtayı çatlatıyor.bşr bakın onlaraAmh rezervim düşük. Yumurtam az yani. Adet oldum zaten şimdi. Eşime söylemesi bile çok üzücü
Ağrınız ve şişkinliğiniz oldu mu?Ne yaptınız hanımlar nasıl gidiyor.benim hayıta başladığımdan beri 2.adetimi oldumbu ayda devam edip bıraksam mı diye düşünüyorum.sizlerden hayırlı haber bekliyorum.varmı güzel gelişmeler.
Hormonlariniza baktirdinizmiNe yaptınız hanımlar nasıl gidiyor.benim hayıta başladığımdan beri 2.adetimi oldumbu ayda devam edip bıraksam mı diye düşünüyorum.sizlerden hayırlı haber bekliyorum.varmı güzel gelişmeler.
Baktırdım canım görünürde bi sıkıntı yok.Hormonlariniza baktirdinizmi
Olmadı canım.neden ?Ağrınız ve şişkinliğiniz oldu mu?
Ben kullanırken böyle olmuştu da acaba yan etkisi mı diye düşündüm.Olmadı canım.neden ?
hayıtın bağırsakları düzenlediğini hatta kilo vermede yardımcı olduğunu okumuştum ama bilemedim şimdi size dokunmuşta olabilir.
Ben kullanırken böyle olmuştu da acaba yan etkisi mı diye düşündüm.
Bn de hayıt ve aslan pençesi kullandım ama adetim duzene girmedi maalesef. Hormon değerim düştü sadeceKızlar ben ilaçsız adet olamıyorum. Geçen ay iki ay c life macun kullan dim ilk ay adet oldum ikinci c life da adet olmadım yine. Şimdi aktardan hayıt otu aldım iki gündür içiyorum. 46. Gündeyim pco var tüylenme vede. Sizce işe yarar mı gebelik dusunuyorum
Sizde ne var tam olarakBn de hayıt ve aslan pençesi kullandım ama adetim duzene girmedi maalesef. Hormon değerim düştü sadece
Derece polikistik var. Adet düzensizliği ve killanma. Bir de yumurtalama olmuyorSizde ne var tam olarak
Bende meme ucunda kullanma çene altı. Adet olmuyorum ilaçla. Doktor derece olarak demedi ama polikistik dedi gel çatlama iğnesi yaparız dedi ben gitmedim. Ilk ay c life macunla yumurtlama oldu bu ay olmadi. Hayıt suyu na basladim. Sen hayıt kullanınca kac ay da bir adet oldunİleri
Derece polikistik var. Adet düzensizliği ve killanma. Bir de yumurtalama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?