Gebeliğe Hazırlık HAYIT OTU TOHUMU İLE HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Ben hayıt otunun hapını ve inofolic combiyi kullanıyordum ama çok mide ağrısı yapınca hayıt otunu bıraktım. Karın şişkinliğim olmuştu ve herkes hamile misin diye soruyordu o zaman daha çok üzülüyordum.

Combiyle birlikte ağır gelmiştir.bende kullanmıştım o hapı kilo şişlik yapıyor.hayıt tam tersine zayıflatıyormuş canım

Kullanırken bir kaç kilo aldım demek ki bu yüzdenmiş. Sağlık diye tutunuyoruz inşallah şifa verir.

Amh rezervim düşük. Yumurtam az yani. Adet oldum zaten şimdi. Eşime söylemesi bile çok üzücü
Saraçoğlu kürleri var YouTube da anlatıyor sadcee incir de var incirle havuç suyunu karıştırıp içmek de var biri yumurta artırıyor diğeri mevcut yumurtayı çatlatıyor.bşr bakın onlara

Ne yaptınız hanımlar nasıl gidiyor.benim hayıta başladığımdan beri 2.adetimi oldum bu ayda devam edip bıraksam mı diye düşünüyorum.sizlerden hayırlı haber bekliyorum.varmı güzel gelişmeler.

Ne yaptınız hanımlar nasıl gidiyor.benim hayıta başladığımdan beri 2.adetimi oldum bu ayda devam edip bıraksam mı diye düşünüyorum.sizlerden hayırlı haber bekliyorum.varmı güzel gelişmeler.
Ağrınız ve şişkinliğiniz oldu mu?

Hormonlariniza baktirdinizmi

Kızlar ben ilaçsız adet olamıyorum. Geçen ay iki ay c life macun kullan dim ilk ay adet oldum ikinci c life da adet olmadım yine. Şimdi aktardan hayıt otu aldım iki gündür içiyorum. 46. Gündeyim pco var tüylenme vede. Sizce işe yarar mı gebelik dusunuyorum

Bn de hayıt ve aslan pençesi kullandım ama adetim duzene girmedi maalesef. Hormon değerim düştü sadece

İleri

Derece polikistik var. Adet düzensizliği ve killanma. Bir de yumurtalama olmuyor
Bende meme ucunda kullanma çene altı. Adet olmuyorum ilaçla. Doktor derece olarak demedi ama polikistik dedi gel çatlama iğnesi yaparız dedi ben gitmedim. Ilk ay c life macunla yumurtlama oldu bu ay olmadi. Hayıt suyu na basladim. Sen hayıt kullanınca kac ay da bir adet oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…