Gebeliğe Hazırlık Hayit suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinarkemal75

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
618
167
103
19 22 temmuzda adet gördüm hayıt suyunu içmeye başladım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum folik asit ve polen bal kırmızı ginseng karışımı gıda takviyesi alıyorum ama adetim 3 gun sürdü 4 gun çok azdı bitmişti normalde 4 5 oluyordim kanamami azaltti ve adetim bittigi gunden beri adet olcak gibi agrim var kadiklarda batma kramp vajinamdan kan gelicek gibi his ve agri normalde olmazdi sivilce basti kilo aldirdi normal mi acaba

19 22 temmuzda adet gördüm hayıt suyunu içmeye başladım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum folik asit ve polen bal kırmızı ginseng karışımı gıda takviyesi alıyorum ama adetim 3 gun sürdü 4 gun çok azdı bitmişti normalde 4 5 oluyordim kanamami azaltti ve adetim bittigi gunden beri adet olcak gibi agrim var kadiklarda batma kramp vajinamdan kan gelicek gibi his ve agri normalde olmazdi sivilce basti kilo aldirdi normal mi acaba
Selam canım, ben de geçen ay hayıt çayı içmiştim adetim bittiğinde acayip kasık agrısı yaşadım ve vücudum şişti resmen ama sonrasında yine regl oldum, 6 ay falan düzenli kullanmak gerekiyormuş ama yan etkisi olunca insanın canı istemiyor

Ben hapını kullaniyorum boyle birseyle karsilasmadim belkide dozu daha az oldugu icin minik bi hap. Belkide hayit bitkisi tutamini fazla geliyordur o nedenle yan etki yapabilir

Birde butun bunlari bir arada kullanmak polen karisimi falan vucut biraz allak bullak olmus olabilir bence birinden birine ara verin

Ben hapını kullaniyorum boyle birseyle karsilasmadim belkide dozu daha az oldugu icin minik bi hap. Belkide hayit bitkisi tutamini fazla geliyordur o nedenle yan etki yapabilir

Geçen gün alt karnımda zaman zaman cok ağrıyan bi yerimi dr a gösterdim bana çok güldü çünkü gösterdiğim yerde ağrıması muhtemel hiç bir şey yokmuş, sanırım iyice odaklandın bu bölgeye dedi :))) belki benimkiler psikolojiktir, her ay hamilelik belirtileri de yaşıyorum zaten :KK49:

Geçen gün alt karnımda zaman zaman cok ağrıyan bi yerimi dr a gösterdim bana çok güldü çünkü gösterdiğim yerde ağrıması muhtemel hiç bir şey yokmuş, sanırım iyice odaklandın bu bölgeye dedi :))) belki benimkiler psikolojiktir, her ay hamilelik belirtileri de yaşıyorum zaten :KK49:
3 4 gundurde benimde ole birsey var zaman zaman kasiklarda batma birde karnin altinda bole adetin ince bir agrisi varmis gibi artmayan ama minik minik hisettigim tuhaf bsi ama ben psikolojik oldugunu sanmiyorum agrilarin bence yunurtaliklar strese giriyor :duduk:

Çay bardağının 4 de 1 ne döküp içiyorum agnucaston aldim yumurtlama dönemim olduğu icin icmicem folik aside devam diğerini bırakım o zaman neden peki adet olcak hissi veriyor

Çay bardağının 4 de 1 ne döküp içiyorum agnucaston aldim yumurtlama dönemim olduğu icin icmicem folik aside devam diğerini bırakım o zaman neden peki adet olcak hissi veriyor
Canım hayit hapina kesintisiz devam et onda sorun olmuyor düzenli icmen gerekiyor folik asid le kullaniyorum ben ztn ama digerlerini karistrma bence yeterli boyle... adet olma hissi yapar cunki duzenleyici ostrojen salgilaniyor adet olman icin yumurtlama icin vs bu iyiye isaret yumurtlamadan 14 gun sora adet olur ztn bunda adet oluncada iciyorsun her gun birakma yani yumurtlamada duzenli olur hem adet olursan

Merhaba hait suyu nedir niçindir? Hamile kalmak için mi? Bana bilgi verirmisiniz. Klomen kullanmşım 1 yumurtam var kullana bilirmym

Merhaba hait suyu nedir niçindir? Hamile kalmak için mi? Bana bilgi verirmisiniz. Klomen kullanmşım 1 yumurtam var kullana bilirmym
Canim hayit tohumu yada otu diye geciyor aktarlarda olur kadın hastaliklarina adet duzenine iyi geliyor östrojen salgilanmasına katkı saglar istersen hapı var onuda kullanabilirsin bitkisel ben onu kullanıyorum adetlerin gec duzensiz oluyorsa tabiki kullanabilirsin

Canım hayit hapina kesintisiz devam et onda sorun olmuyor düzenli icmen gerekiyor folik asid le kullaniyorum ben ztn ama digerlerini karistrma bence yeterli boyle... adet olma hissi yapar cunki duzenleyici ostrojen salgilaniyor adet olman icin yumurtlama icin vs bu iyiye isaret yumurtlamadan 14 gun sora adet olur ztn bunda adet oluncada iciyorsun her gun birakma yani yumurtlamada duzenli olur hem adet olursan
Ben içmeyi dün bıraktım yumurtlama gunlerim geldi yumurtlamadan adet oluncaya kadar içmeyin deniliyor adet olana kadar içimmi

Ben içmeyi dün bıraktım yumurtlama gunlerim geldi yumurtlamadan adet oluncaya kadar içmeyin deniliyor adet olana kadar içimmi
Hayıt suyu, otu, ekstraktı, çayı bir sürü ürün var bu bitki ile ilgili ve bildiğim şey hormonları dengelemesi, regl düzenlemesi ve her gün en az bir doz kullanılır bırakılmaz.. Ben ekstrakt kullanıyorum regl düzensizliğim olduğu için geçen ay her sabah içtim aç karnıma bu ay zamanında regl oldum ve şimdi tekrar devam ediyorum yalnızca sol kasıkta ağrı hissi oluyor baya yumurtalıktan yani.

Hayir cnm birakma olurmu adet duzenliyor duzensiz icersen faydası olmaz hem yumurtlamaya bi yan etkisi olmazki bak prospektuse kullanimla ilgili her gun alinmasi gerektigi yaziyor

Ben geçen ay 15 gun kullandım.Adetim 3 gün gecikti normalde duzenlidir gebelik olabilir diye suphelendim.Bu ay da adetle basladim sag kasikta agri yapti doktor bakti kist filan yok klomen verdiği icin icmeye cesaret edemedim biraktim.Hormonlarima da baktirdim gayet iyi çıktı.Hayit ekstraktil iciyordum ben de.Gebelik olmazsa bu ay diger adetle yine baslayacagim icmeye

Canim hayit tohumu yada otu diye geciyor aktarlarda olur kadın hastaliklarina adet duzenine iyi geliyor östrojen salgilanmasına katkı saglar istersen hapı var onuda kullanabilirsin bitkisel ben onu kullanıyorum adetlerin gec duzensiz oluyorsa tabiki kullanabilirsin
Evet düzensiz. Peki şuanki klomen tedavime yan etki falan olur mu? Bilgi için teşekkürler

Canim alttan muayene simir testi falan olmusmuydun ? Mantar yada efensiyon gorulmusmuydu muayenede
Evet oldum geçen sene temiz cıktı ara ara iltihap oluyor ama pko var 1 ay önce yine dk gittim polip olabilir dedi rahim filmi istedi gidemedin bi dahaki adetine artik

Back
X