- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
InsAllah güzel haberler alırsın insAllah bende bu ay almıştım testere disli aslan pençesi ama kullanmadım eğer adet olursam bu ay kullanacaktım çok şükür ki hamile kaldım ona gerek kalmadı tabi ben eşime keçiboynuzu özü iciriyorum her sabah cnmÇok teşekkür ederim bu ay bunu uygularım bende. Normalde döngüm23 gün fsh8.92 çıktı testere dişli aslan pençesi içtim yumurtlamam 13. gün olduğu için muhtemelen döngüm 28 e uzadı bu aytestere dişli aslan pençesi işe yaradı gibi geldi bat’a 5 gün var keşke hamile kalsam
Ben eşime bişey uygulamadım eğer bir kaç ay olmazsa içiririm diye bu ay baya heves ettim kesin hamile kalırım diye tam çatlama günü birliktelim oldu bata 6 gün varken yani ilişki sonrası 8. Gün test yaptım prediktör negatif çıktı Ama hala umutluyum. Çok sevindim senin adına canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinInsAllah güzel haberler alırsın insAllah bende bu ay almıştım testere disli aslan pençesi ama kullanmadım eğer adet olursam bu ay kullanacaktım çok şükür ki hamile kaldım ona gerek kalmadı tabi ben eşime keçiboynuzu özü iciriyorum her sabah cnm
Sagol cnm amin insAllah hayirlisiylaBen eşime bişey uygulamadım eğer bir kaç ay olmazsa içiririm diye bu ay baya heves ettim kesin hamile kalırım diye tam çatlama günü birliktelim oldu bata 6 gün varken yani ilişki sonrası 8. Gün test yaptım prediktör negatif çıktı Ama hala umutluyum. Çok sevindim senin adına canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Senin bat ne zamanBen eşime bişey uygulamadım eğer bir kaç ay olmazsa içiririm diye bu ay baya heves ettim kesin hamile kalırım diye tam çatlama günü birliktelim oldu bata 6 gün varken yani ilişki sonrası 8. Gün test yaptım prediktör negatif çıktı Ama hala umutluyum. Çok sevindim senin adına canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallahhh canımmSagol cnm amin insAllah hayirlisiylainsAllah sende hamilesindir de hiç diğer bitkileri kullanmama gerek kalmaz cnm
Bat 5 canım 29 ağustos olmam lazım yumurtlama gününün üstüne 14 gün eklediğimde. Dün test yaptım erken gebelik test negatifSenin bat ne zaman
bekle cnm geç döllenme de olabiliyo bat gunu veya geçtikten sonra yapBat 5 canım 29 ağustos olmam lazım yumurtlama gününün üstüne 14 gün eklediğimde. Dün test yaptım erken gebelik test negatif
Aynen öyle yapacağım canım tam da çatlama günü olmuştu tutar diye umut ediyorum halaBiraz daha
bekle cnm geç döllenme de olabiliyo bat gunu veya geçtikten sonra yap
Ama yumurtlama gününü biliyor üzerinden 14 gün geçmiş artık zorgibi inşallah vardır ama sanmıyorumBiraz daha
bekle cnm geç döllenme de olabiliyo bat gunu veya geçtikten sonra yap
Hayırlısı cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallahAynen öyle yapacağım canım tam da çatlama günü olmuştu tutar diye umut ediyorum hala
Yok cnm 14 eklemiş 29 bat olarak görünüyo dedi daha hala umut varAma yumurtlama gününü biliyor üzerinden 14 gün geçmiş artık zorgibi inşallah vardır ama sanmıyorum
Amin inşallah vardır da en azından bir kişi eksilmiş oluruzYok cnm 14 eklemiş 29 bat olarak görünüyo dedi daha hala umut varregl olmayana kadar umut vardır Allah büyük cnm
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Bize dua eder misin hayırlısıyla sağlıkla hamile kalalım diye. Hamilelerin duası kabul olur :)Cnm aktardan aldım gece yatmadan önce bir taneyi cam sürahinin içine koydum ustune dört bardak su ekledim sabah uyandığımda ac karnına ben ve eşim içtik akşam yine birer bardak içtik her gün taze yapman gerekiyo cnm bir taneyi bir kerelik kullanıyorsun cnm yumurtlama zamanı hem yumurtaligi calistiriyormus hemde spermleri hareketlendiydik kalitesini artırıyormuş insAllah faydasını görürsün cnmbu arada sağol cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah en hayırlı ve en kısa zamanda
Yok canım yanlış anlaşıldı sanırım yumurtlama üstünden 9 gün oldu bugün dahilAma yumurtlama gününü biliyor üzerinden 14 gün geçmiş artık zorgibi inşallah vardır ama sanmıyorum
Hayırlısı olsun cnm Allah en kısa zamanda hayirlisindan ve sağlıklı bebisler versin sizlere insAllahAmin inşallah vardır da en azından bir kişi eksilmiş oluruz
Ederim tabi cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlara hamile olursunuz insAllahTeşekkür ederim cevap verdiğin için. Bize dua eder misin hayırlısıyla sağlıkla hamile kalalım diye. Hamilelerin duası kabul olur :)
Ben doğru anlamışım demekkiYok canım yanlış anlaşıldı sanırım yumurtlama üstünden 9 gün oldu bugün dahilbat’ı bulmak için 14 gün ekliyorum daha 5 gün var adetime yumurtlama üstünden 9 gün geçti
Evet canım doğru anlamışsınBen doğru anlamışım demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?