Gebeliğe Hazırlık HAYIT TOHUMU

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InsAllah güzel haberler alırsın insAllah bende bu ay almıştım testere disli aslan pençesi ama kullanmadım eğer adet olursam bu ay kullanacaktım çok şükür ki hamile kaldım ona gerek kalmadı tabi ben eşime keçiboynuzu özü iciriyorum her sabah cnm

Ben eşime bişey uygulamadım eğer bir kaç ay olmazsa içiririm diye bu ay baya heves ettim kesin hamile kalırım diye tam çatlama günü birliktelim oldu bata 6 gün varken yani ilişki sonrası 8. Gün test yaptım prediktör negatif çıktı Ama hala umutluyum. Çok sevindim senin adına canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sagol cnm amin insAllah hayirlisiylainsAllah sende hamilesindir de hiç diğer bitkileri kullanmama gerek kalmaz cnm

Senin bat ne zaman

Benimki 19 uydu hatta o gün eşimin amcalarıyla ilgili sorun oldu korktuk bende dedim belki korkudan gelmedi ertesi sabah ilk idrarla yaptım bir baktım hemen koyupembe çizgi cikti

Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Bize dua eder misin hayırlısıyla sağlıkla hamile kalalım diye. Hamilelerin duası kabul olur :)

Ama yumurtlama gününü biliyor üzerinden 14 gün geçmiş artık zorgibi inşallah vardır ama sanmıyorum
Yok canım yanlış anlaşıldı sanırım yumurtlama üstünden 9 gün oldu bugün dahil bat’ı bulmak için 14 gün ekliyorum daha 5 gün var adetime yumurtlama üstünden 9 gün geçti

Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Bize dua eder misin hayırlısıyla sağlıkla hamile kalalım diye. Hamilelerin duası kabul olur :)
Ederim tabi cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlara hamile olursunuz insAllah

InsAllah vallahi çok istiyorum isteyen herkesin cocuk sahibi olmasini uğraşıp bebek sahibi olmak isteyen bir sürü insan var Rabbim hepinize hayırlı kapılar açsın sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…