Haykır içindekileri =)

adam sır küpü gibi ya.... bişey sorarsın söylemez! :/ illaki zorla sıkıştrıp öğreneceksin! dedektif etti beni!

ayyy verem eder böyleleri benimki de bana bozuluduğunda böyledir. canım ne oldu bişi yok tabi surat beş karış canım ne yaptım bişi mi dedım neye bozuldun yok bişeee!! aaaa söle ama sen anla ben mi sölicem.. böle uzar gider...kaydirigubbakcemile elimizde kerpeten ağizlarından zorla laf alıyoruz canım yaaaa

Seni çok seviyorum bebeğim.. Benim her zaman yanımda olduğun için, her konuda destekçim olduğun için, her zaman sana tereddütsüz güvenmemi sağladığın için, hep alttan alan taraf olduğun için (2 ay önce olan tartışmamız hariç :) ) bu kadar büyük olgunlukla beni idare edebildiğin için, bana aldığın güzel hediyeler için :) sadece ben istiyorum diye spora başlayıp üçgen vücut çabasınaa girdiğin için :)) sırf ben seviyorum diye okey oynadığın için, çok fazla beceremesemde yaptığım her yemeği ve pastayı afiyetle yediğin için, hep yanımda olduğun ve olacağın için sana minnetarım. ıyiki sevgilimsin, sevgilinim.. Benim huysuz tavırlarımı, gereksiz asabiyetimi çektiğin için çok teşekkür ederim ama bazı konularda çok katısın ve kısıtlamalar yapıyorsun! vallaha katlanamıyorum bazen.. bak aklıma geldi daraldım yineee.. ayh bayılazammm.

ıki yol var önümde ve biliyorum hangisini seçersem seçeyim canım yanacak...
Seninle olmak mı daha zor yoksa sensizlik mi bilmiyorum...

haykırmak zorundayım ıcımde patlıcak yoksa kendıme bıle suan soylıcegım sey..
sureklı bırbırımızı yememız sana gıcık oldugum yalan.hocam asık oldum ıste asık asık asık..
o nasıl bır gulus nasıl bır bakıs nerden cıktın neden geldın okula neden bekarsın neden neden neden.neden brden bıre aklımdan cıkmamaya uykusuz gecelerın nedenı olmaya sadece senın derslerının gelmesını beklemeye ve neden hergordugumde dızlerım tıtremeye basladı..yada neden yakın davranıyosun bana..hırcın davranmaya devam etmek zorundayım anlarsın yoksa bı bakısımda..
sevıyorum senı gamzelı edebıyatçı..yapcak bısıyım yokk..gozlerımı kacırmaktan baska.

Çok zor günler geçiriyorum... Ama sen beni benden çok önemsiyorsun...
Biz Ece ile Fatih'iz ayrılmaz ikiliyiz...
Neler gördük biz aşkım...
Hakkımda konuşanları duymuyorum artık.
Sen benim fikirlerimi değiştiren prenssin...
Evlilik konusu bile gözümde büyümüyor artık...

umursamıyr beni
burda sinirden kırıp dökmediğim şey kalmadı yat uyu bebeğim diyo hala
bi erkek kadının duygularından bu kadar habersz olur yaa
odun işte klava:

yazacğım çok şey var aslında ama....
bilmiyorum ki aklımdaki herşey gidiyor sanki birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…