- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
- Konu Sahibi sarisaclihuzun
Facebook üzerinden Pati Butik sahibi Menis ile iletişime geçin. Elinden geleni yapacaktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedinin sokakta olmasinin kotu tarafi ne? Zaten ortalik kopekten kediden gecilmiyor. Her kosse baasinda bees kopek biktik
Kedinin sokakta olmasinin kotu tarafi ne? Zaten ortalik kopekten kediden gecilmiyor. Her kosse baasinda bees kopek biktik
bu hayvan,bu ağaç,bu doğa düşmanlığını anlamıyorum!!!
arkadaşlar birde şu kap sorunu var , dışarı dondurma kapıyla su koyuyorum ikinci gün bakıyorum yok biri alıyor ne yemek kabı ne su kabı durmuyor yerinde en sonunda saglam bir tabela asıcam oraya kabları ı alan p....tr diye, bıktım bu durumdan ne yapabilirim ?![]()
Bu durum bizde de var, belediye işçileri sabah kaldırımları süpürürken ne var ne yok atıyorlar, kaç kere birbirimize girdik ama nafile
Bir de alışmasınlar diye uğraşan komşular var tabi
Allah topunu ıslah etsin, bu sıcakta bir su kabı dokunuyor insanlara
Kedi kopegi bilmem ama keske cevreye,dogaya ,hayvanlara duyarsiz insanlar dunyada olmasaydi!!!!!ne yasanilasi bir yer olurdu dunya!!!!!!!!
bugün hayvan barınagında çalışan veterinerle konuştum ikisini de sahiplendirmiş çok mutlu oldum vicdan azabından ölüyordum ya , birdaha eve kuş dahi almıycam büyük sorumluluk arkadaşlar bakamayınca bırakmak zorunda kalınca insan vicdan azabından uyuyamıyor, binlerce kez düşünmek lazım hayvan bakmak için almaya , birde ortama uygun olcak kesinlikle müstakil bahçeli ev olcak öbür türlüsü olmuyor, inşallah yeni sahiplerin de mutludurlar![]()