Hayvanat Bahçesi

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Arkadaslar merhaba ;

Yarın esımle Darıca hayvanat bahcesıne gıtmeyı dusunuyoruz ...

Yakın zamanda gıdenler var mı ? Nasıl ?

Bır tanıdıgımız gıtmeyın bosuna bırkac hayvan var dedı cok uzuldum ...

Eger gıdenler varsa orası hakkında bılgı verırse cok sevınırım ...

Tesekkurler :54:

Merhaba,giden arkadaslarinizi merak ettim dogrusu daha once o kadar yakindan onca hayvani gormuslermi acaba.jaguari,kaplani,aslani,zurafayi ve daha birsuru hayvani.eger oyleyse bisey diyemem tabi ama bence cok guzel bi yer.herkesin dusuncesi farklidir tabi.ama oraya turkiyenin obur ucundan gelen onlarca kisi var.benim dusuncem gidip gorulmesi gereken yerlerden.yinede siz bilirsiniz tabi...

Merhaba,giden arkadaslarinizi merak ettim dogrusu daha once o kadar yakindan onca hayvani gormuslermi acaba.jaguari,kaplani,aslani,zurafayi ve daha birsuru hayvani.eger oyleyse bisey diyemem tabi ama bence cok guzel bi yer.herkesin dusuncesi farklidir tabi.ama oraya turkiyenin obur ucundan gelen onlarca kisi var.benim dusuncem gidip gorulmesi gereken yerlerden.yinede siz bilirsiniz tabi...

Ben gıtmıstım bayagı oldu suan kı halını bılmıyorum ...

Gıtmek ıstıyoruz hatta kararlıyız canım ...

Sadece suan nasıl onu merak edıyorum ...

Oyle dıyorsanız buna sevınırımm :54:

Darıca'da yaşadığımız zamanlar her sene giderdim. Her gittiğimde de güzel olurdu.
En son 3 sene önce gittim.
Gerçekten de o kadar az mı hayvan varmış, merak ettim. :26:
İnşallah yakın zamanda giden birileri çıkar da sağlıklı bir bilgi alabilirsin.

Darıca'da yaşadığımız zamanlar her sene giderdim. Her gittiğimde de güzel olurdu.
En son 3 sene önce gittim.
Gerçekten de o kadar az mı hayvan varmış, merak ettim. :26:
İnşallah yakın zamanda giden birileri çıkar da sağlıklı bir bilgi alabilirsin.

Yorum ıcın tesekkur ederım tatlım ...

Umarım yazan bırılerı olur ...

Ama kımsenın umurunda degıl maaleseff :14:

Yorum ıcın tesekkur ederım tatlım ...

Umarım yazan bırılerı olur ...

Ama kımsenın umurunda degıl maaleseff :14:

Saat olarak erken ama daha, akşam üzeri daha hareketli olur forum.

Sen merak etme, çıkar elbet biri.

Netten araştırma yapsaydın, güncel yorumlar vardır belki.

bende gitmeyi çok istiyorum ama henüz kısmet olmadı vede hiç olumsuz bir yorum almadım herkes çok güzel olduğunu söylüyor ve beğenmek herkese göre farklıdır sen 5 hayvan görürsün çok beğenirsin öteki 20 hayvan görsede beğenmez görmek istiyorsanız kimseye kulak asmayın gidin en azından aklınızda kalmaz

düşünmene gerek yok bence. çünkü önceki senelerde olduğundan kötü deil. bakımları düzenli yapılıo ve hep güzel kalıo bölelikle. darıcada oturan bi arkadaşım var. onu arayıp sordum. ondan aldığım bilgidir. iyi eğlenceler işallh eğlenirsiniz.:54::54:

Yakın zaman da darıcaya gitmiştim ben çok beğendim bir sürü hayvan vardı birde bazı hayvanların beslenm e saatine denk gelmitik penguenlerin falan çok zevkliydi gitmişken yolda merve cağ kebabından da kebap yemenizi öneririm çok harikaydı :):)

umarım yardımcı olabilmişimdir :)

panda fil ve zürafa yok onun dışında bi suru hayvan var
ilk içeri girdiğimizde papağanlar çok bagrıyodu
ya butun heryer böyleyse çekilmez demiştim ama onra çok eglendik

Saat olarak erken ama daha, akşam üzeri daha hareketli olur forum.

Sen merak etme, çıkar elbet biri.

Netten araştırma yapsaydın, güncel yorumlar vardır belki.

Arastırıyorum canım yorumlar var ama yenı yorum yok ...

Bakalım gıden arkadaslar varsa buradan takıp edecegımm ...

bende gitmeyi çok istiyorum ama henüz kısmet olmadı vede hiç olumsuz bir yorum almadım herkes çok güzel olduğunu söylüyor ve beğenmek herkese göre farklıdır sen 5 hayvan görürsün çok beğenirsin öteki 20 hayvan görsede beğenmez görmek istiyorsanız kimseye kulak asmayın gidin en azından aklınızda kalmaz

Insallah sende gıdersın canım yarın gıttıgımde buradan yazarım hepınıze artıkk :54:

düşünmene gerek yok bence. çünkü önceki senelerde olduğundan kötü deil. bakımları düzenli yapılıo ve hep güzel kalıo bölelikle. darıcada oturan bi arkadaşım var. onu arayıp sordum. ondan aldığım bilgidir. iyi eğlenceler işallh eğlenirsiniz.:54::54:

Ayy cok tesekkur ederım canım benım arkadasına sordugun ıcın :16:

Insallah guzel gecer bakalımm :16:

Yakın zaman da darıcaya gitmiştim ben çok beğendim bir sürü hayvan vardı birde bazı hayvanların beslenm e saatine denk gelmitik penguenlerin falan çok zevkliydi gitmişken yolda merve cağ kebabından da kebap yemenizi öneririm çok harikaydı :):)

umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Canım cok tesekkur ederım ...

Guzel yorumlar geldıkcee daha bır gıdesım geldıı :16:

Merve cag kebabıı :23: Tamam denerızz:34:

benden baska yazanlarda olmus sevindim.benim abim oraya uye.3 yasinda yigenim var.neredeyse her haftasonu oraya gidiyolar.keyifli orayi gezmek.umarim sizde begenirsiniz.simdiden iyi eglenceler canim..

benden baska yazanlarda olmus sevindim.benim abim oraya uye.3 yasinda yigenim var.neredeyse her haftasonu oraya gidiyolar.keyifli orayi gezmek.umarim sizde begenirsiniz.simdiden iyi eglenceler canim..

Teşekkür ederim canım ama yarın gidemiyoruz :(( çok üzüldüm misafirim geliyor başka zamana kaldı maalesef :(

Back
X