• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvanat Bahçesi

yakın zamanda giden varmı kızlar bir tee çerkezden gidicez değermi değmezmi merak ettim içeri yiyecek almıyorlarmış yakınında piknik yapılacak yer varmı ve havalr nasıl oralarda burası yağmurluda :)

Gitmeyin oraya kadar bizim evde bir öküz var iş yerimde yılan var doya doya görürsün hem :27:
Darıcada hayvan var benim bildiğim kadarıyla epey bir :1:

Yakın zamanda iki oglusum esim ve ben gittik. Cocuklarım bayıldı, bizde :) harika bir gündü.. Yakınlarda piknik yapamazsınız icerde gözleme filan var benim bildigim iki yada uç ayrı yiyecek satan yer var. Tekrar gitmek için sabirsizlaniyoruz ailece. Üyede olduk:) ayrıca zurafa vardı biz gittiğimizde.. Mutlaka gidilmeli..

Gitmeyin oraya kadar bizim evde bir öküz var iş yerimde yılan var doya doya görürsün hem :27:
Darıcada hayvan var benim bildiğim kadarıyla epey bir :1:
:))) öküzdü inekti tanıyo biizm afacanlar aslan gibi fil gibi bişey olsa iyiydi ..:)))))( sizde çocuk yok sanırım olunca kesin gideceksiniz bak görürsün)
Yakın zamanda iki oglusum esim ve ben gittik. Cocuklarım bayıldı, bizde :) harika bir gündü.. Yakınlarda piknik yapamazsınız icerde gözleme filan var benim bildigim iki yada uç ayrı yiyecek satan yer var. Tekrar gitmek için sabirsizlaniyoruz ailece. Üyede olduk:) ayrıca zurafa vardı biz gittiğimizde.. Mutlaka gidilmeli..

teşekkür ederim .. çarşamba gidicez sanırım benim oğlum tam bir hayvan sever kesin çok sevecek :)

Back
X