Hayvanat Bahçesi

yakın zamanda giden varmı kızlar bir tee çerkezden gidicez değermi değmezmi merak ettim içeri yiyecek almıyorlarmış yakınında piknik yapılacak yer varmı ve havalr nasıl oralarda burası yağmurluda :)

Gitmeyin oraya kadar bizim evde bir öküz var iş yerimde yılan var doya doya görürsün hem :27:
Darıcada hayvan var benim bildiğim kadarıyla epey bir :1:

Yakın zamanda iki oglusum esim ve ben gittik. Cocuklarım bayıldı, bizde :) harika bir gündü.. Yakınlarda piknik yapamazsınız icerde gözleme filan var benim bildigim iki yada uç ayrı yiyecek satan yer var. Tekrar gitmek için sabirsizlaniyoruz ailece. Üyede olduk:) ayrıca zurafa vardı biz gittiğimizde.. Mutlaka gidilmeli..

Gitmeyin oraya kadar bizim evde bir öküz var iş yerimde yılan var doya doya görürsün hem :27:
Darıcada hayvan var benim bildiğim kadarıyla epey bir :1:
:))) öküzdü inekti tanıyo biizm afacanlar aslan gibi fil gibi bişey olsa iyiydi ..:)))))( sizde çocuk yok sanırım olunca kesin gideceksiniz bak görürsün)
Yakın zamanda iki oglusum esim ve ben gittik. Cocuklarım bayıldı, bizde :) harika bir gündü.. Yakınlarda piknik yapamazsınız icerde gözleme filan var benim bildigim iki yada uç ayrı yiyecek satan yer var. Tekrar gitmek için sabirsizlaniyoruz ailece. Üyede olduk:) ayrıca zurafa vardı biz gittiğimizde.. Mutlaka gidilmeli..

teşekkür ederim .. çarşamba gidicez sanırım benim oğlum tam bir hayvan sever kesin çok sevecek :)

Back
X