- 25 Ağustos 2014
- 21.219
- 50.841
- 798
- Konu Sahibi archangelus
-
Kıyamam yaHiç kimseyi sıkmak ve boğmak istemiyorum ama burada yorum yazan veya okuyan 1 kişinin bile onlar hakkındaki düşüncesi değişse kardır o masumlar için.Lütfen 1,5 dakikanızı ayırın ve videoyu izleyin dakikalardır yazılan onca cümleden çok daha fazla şey anlatacaktır herkese
Amca insanlıktan nasibi almamış demek ki..Bizim de apartmanda bir amca var apartmanın önüne su,yemekten kalanları falan koyuyorduk,ertesi gün bakıyorum yemekten eser yok ama etrafta da kedi-köpek yok hiç.Meğersem ben koyuyormuşum o gelip alıp çöpe döküyormuş hayvanlar toplanmasın diye.Kavga etsen edemezsin zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar,onlara sorarsan hepsinin kedi tüyüne alerjisi var.Yani bir kedi apartmanın bodrumuna girse nolur anlamıyorum,sanki ejderha besliyoruz.
butun gun camda oturup bekliyodur koyar koymaz atıyodur var boyle tipler sahit oldum yani..ben tartısıyorum ister istemez yaslı falanda dinlemiyorum ya.. saygısız desinler isterlerse napıyım saygılı oldukda noldu anlamayan anlamıyor..Bizim de apartmanda bir amca var apartmanın önüne su,yemekten kalanları falan koyuyorduk,ertesi gün bakıyorum yemekten eser yok ama etrafta da kedi-köpek yok hiç.Meğersem ben koyuyormuşum o gelip alıp çöpe döküyormuş hayvanlar toplanmasın diye.Kavga etsen edemezsin zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar,onlara sorarsan hepsinin kedi tüyüne alerjisi var.Yani bir kedi apartmanın bodrumuna girse nolur anlamıyorum,sanki ejderha besliyoruz.
Insan kadar cevreye zarar veren, dogayi kirleten yok. Zavalli hayvanciklara yasam alani birakmadik. Ama hala doymuyoruz.arabadan pet şişe fırlatanlar yolda yururken yedigi seyin paketini yere atıp hic oralı olmayanlar daha neler neler var..tek zararlarıda tuvaletleri olsun hayvanların ki ben hic sagda solda yolun ortasında kedi kopek tuvaleti gormedim:) ama insanların copunu cok goruyoruz o hayvanlar bizle nasıl yasıyor acıyorum asıl onların korkması lazım tum zarar ziyan insanoglundan cunku ..
konu ile alakasız burası kurtköy merkeze benzedi çok gözümdeEki Görüntüle 1330174 Bizim buralarda her taraf kedi-köpek. Sadece sokak aralarında değil kaldırımlarda dahi yatıp kalkabiliyorlar. Ne kasap kışt diyor ne gelen geçen tekme atıyor.
Olabiliyormuş demek ki...
Bizim de apartmanda bir amca var apartmanın önüne su,yemekten kalanları falan koyuyorduk,ertesi gün bakıyorum yemekten eser yok ama etrafta da kedi-köpek yok hiç.Meğersem ben koyuyormuşum o gelip alıp çöpe döküyormuş hayvanlar toplanmasın diye.Kavga etsen edemezsin zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar,onlara sorarsan hepsinin kedi tüyüne alerjisi var.Yani bir kedi apartmanın bodrumuna girse nolur anlamıyorum,sanki ejderha besliyoruz.
girse nolcak ki apartmanaapartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadımacayip sinirimi bozdu
Evet haklısın bir sürü dava açılıyor ama kediler kimsenin şahsi hayvanı olmadığı için genelde bir sonuca varılmadan davalar kapanıyor.olur toplayın .Bu nedenle açılan davalardan haberiniz yok galiba .Benden söylemesi .
kedi dövmek nedir ya içim parcalandı kedi dövmek??anlayamıyorum ben kücück narin bir hayvan nasıl dövüyor ya görsem ben de onu döverdim heralde.doğanın kanunu bu gecen durağa yürürken kedi gördüm kusu yakalamıs tüylerini yoluyordu bir an icim acıdı ama düsündüm sonra kış günü ac karnını doyurmak zorunda aferin oğluma dedim yürüdüm bu yaradılısında var sonucta icgüdüsel birsey ne bekliyorlar ki kusa sevgi mi göstersin terbiyesiz herif insallah o da boktan bir sebep yizünden dayak yer.Kuşu kaptı diye komşumuz kediyi öyle bir dövmüş ki kedi nasıl miyavlıyordu dışarı çıktım zor aldım elinden dedim ne oluyor kuşu kaptı dedi. Sende danaları kesp yiyorsun dedim. O allahın emriymiş. dedim buda emri bu hayvanın yaratılışı bu. ne oldu senin hacılığın eziyet ediyorsun savunmasız varlığa dedim.
gözü falan yaralanmıştı, kan içinde kalmıştı, veterinere götürdüm hayvanı.
cok etkilendim ya kanlar icinde bırakcak kadar dövmek nedir ya zaten sokak hayvanları cok zor sartlarda yasıyorlar bir sokak kedisinin ortalama ömrü 2 yılms sartlar yüzünden yetmezmis gibi üzerine serefsiz adi insanların eziyetleri dayanamıyorum böyle seyler görmeye.kedicik nasıl peki iylesti mi?iyiki götürmüssünüz veterinere iyiki de siz cıkmıssınz kediciğin karsısına cok üzüldümKuşu kaptı diye komşumuz kediyi öyle bir dövmüş ki kedi nasıl miyavlıyordu dışarı çıktım zor aldım elinden dedim ne oluyor kuşu kaptı dedi. Sende danaları kesp yiyorsun dedim. O allahın emriymiş. dedim buda emri bu hayvanın yaratılışı bu. ne oldu senin hacılığın eziyet ediyorsun savunmasız varlığa dedim.
gözü falan yaralanmıştı, kan içinde kalmıştı, veterinere götürdüm hayvanı.
aman bosver oyle insanların gozunde deli olmak dogru yolda oldugunu gosterir zaten.. suan icin sıkıntı yok bizde yani sıkıntı cıkaramıyor baktıki baskalarıda bakıyor sesini kesti..bahcede 4-5 tane kedi var bir tanesi mudavin kapıyı acık bulsun bizim kapının onundeki paspasda yatıyor pisletme huylarıda yok olsada napalım onada zıvanadan cıkıcam orda gezmesin burda dolasmasın oldu canım bu dunyada sana tahsis edildi dimi diyesim geliyor:))..sitede baktığım sokak hayvanları yüzünden okadar cok kavga ettim okadar cok tartısmalar yasadım ki hatta karakolluk olmusluğum bile vardır oturduğum heryerde bu sebepten dıslandm bazı hayvan düsmanları tarafından bunların hicbiri beni vazgeciremedi sonunda kazanan ben oldum,artık deli bu kız aman diyerek bulasmıyorlar ve sitede 5 tane sokak köpeğime ve birkac tane kediye bakabiliyorım bi güzelde yerlestirdim sitenin otoparkına karda kısta orada yatırıyorum zaten bebislerim de öyle akıllı ki yağıs olmadığında dısarda yatıyorlar dediğim gibi herkesle papaz oldum sonunda deli damgası bile yedim ama kazanan ben oldum bebislerden kimse sikayetci değil artık insallah ilerde de olmazlar hatta mama yardımı yapanlar bile var artık azıcık da olsa:).sen de sakın vazgecme onlardan ne olursa olsun desteğini sevgini cekme üzerlerinden cok tebrik ederim seni duyarlılığın icin.biraz uzun oldu ama böyle güzel insanlar görünce dayanamıyorum paylasıyorum ben de:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?