hayvanlara tahammulu olmayan insanlardan nefret ediyorum

ben dokunamam hayvanlara ama bu sevmeme engel degil.. hepsi birer yaratilmis.. kimsenin eziyete hakki yok.. ama bakanlarin da cevreyi rahatsiz etmesine gerek yok (sizin icin konusmuyorum, genel)..

Bizim de apartmanda bir amca var apartmanın önüne su,yemekten kalanları falan koyuyorduk,ertesi gün bakıyorum yemekten eser yok ama etrafta da kedi-köpek yok hiç.Meğersem ben koyuyormuşum o gelip alıp çöpe döküyormuş hayvanlar toplanmasın diye.Kavga etsen edemezsin zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar,onlara sorarsan hepsinin kedi tüyüne alerjisi var.Yani bir kedi apartmanın bodrumuna girse nolur anlamıyorum,sanki ejderha besliyoruz.

Kıyamam ya

Amca insanlıktan nasibi almamış demek ki..

butun gun camda oturup bekliyodur koyar koymaz atıyodur var boyle tipler sahit oldum yani..ben tartısıyorum ister istemez yaslı falanda dinlemiyorum ya.. saygısız desinler isterlerse napıyım saygılı oldukda noldu anlamayan anlamıyor..

Insan kadar cevreye zarar veren, dogayi kirleten yok. Zavalli hayvanciklara yasam alani birakmadik. Ama hala doymuyoruz.

Son düzenleme:
Hayvanları sevmeyen, onlara nefret besleyen, gördüğü yerde rahatsızlık veren insnalar isterse yüz elli yaşında olsun, gram saygı duymam. Benim bu niteliklere sahip bir amcam vardı, üç sene oldu vefat edeli. Evimize geldiğinde, koltukta duran kediyi ayağıyla iteler 'pis' derdi. Birgün öyle zoruma gitti ki bu hareketi, bu kedi senden daha temiz diyiverdim. Sonra ipler tamamen koptu. Pişman mıyım, tabii ki hayır. Böyle insanlara, en yakınım bile olsa tahammülüm yok.

Merhametsiz, ihtiyar. Takmış bir kere, sinsi. Tiksiniyorum böyle yaratıklardan.

girse nolcak ki apartmana yazık kış mevsimi . nasıl içi rahat sıcak evinde oturacak . ben de aynı sebepten çok mağdur oldum. taşınmak zorunda bile kaldım. bir de bazı küçük çocuklar bile tahammülsüzler. bari çocuğunu öyle yetiştirmeseler .

Benimde evde baktığım iki dışarıda baktığım birsürü kedim var.Geçen ay aidat kağıdı ile birlikte şahsıma yazılı bir kağıt geldi neymiş hayvanları besliyormuşum.Arabanda ne taşıdığını biliyorum yazmış birde utanmadan sanki ceset taşıyorum.Bahsettiği kuru mama.Neyse,eğer devam edersem çaresine bakılıcakmiş.Bende avukat arkadaşımdan destek alarak gönderilen kağıdın hayvan hakları açısından canlarına kast edilicek bir belge niteliğinde olduğunu eğer ki hayvanların başına birsey geldiğinde hayvanların canına kastetmekten dava açıcağımı belirten bir metin yazıp yöneticinin kapısına astım.

Evet apartman içinde beslemek hoş değil.Maalesef benim insanları sevmediğim gibi hayvanları da sevmeyenler var.Fakat hayvan sevmemenin saygı duyulucak hiç bir yanı yok.

Bir keresinde binanin onundeki bahceye kuslara ekmek attim diye patronuma sikayet gitmisti hemde yandaki binanin alt katindaki dukkandan... ne var yani kuslar ekmek yese neymis efendim kuslar ekmekleri dagitiyorlarmis... yuhh dedim kendi kendime sonralardan gizliden gizliye atmistim ....minikce ufakca...

sitede baktığım sokak hayvanları yüzünden okadar cok kavga ettim okadar cok tartısmalar yasadım ki hatta karakolluk olmusluğum bile vardır oturduğum heryerde bu sebepten dıslandm bazı hayvan düsmanları tarafından bunların hicbiri beni vazgeciremedi sonunda kazanan ben oldum,artık deli bu kız aman diyerek bulasmıyorlar ve sitede 5 tane sokak köpeğime ve birkac tane kediye bakabiliyorım bi güzelde yerlestirdim sitenin otoparkına karda kısta orada yatırıyorum zaten bebislerim de öyle akıllı ki yağıs olmadığında dısarda yatıyorlar dediğim gibi herkesle papaz oldum sonunda deli damgası bile yedim ama kazanan ben oldum bebislerden kimse sikayetci değil artık insallah ilerde de olmazlar hatta mama yardımı yapanlar bile var artık azıcık da olsa:).sen de sakın vazgecme onlardan ne olursa olsun desteğini sevgini cekme üzerlerinden cok tebrik ederim seni duyarlılığın icin.biraz uzun oldu ama böyle güzel insanlar görünce dayanamıyorum paylasıyorum ben de:):)

Kuşu kaptı diye komşumuz kediyi öyle bir dövmüş ki kedi nasıl miyavlıyordu dışarı çıktım zor aldım elinden dedim ne oluyor kuşu kaptı dedi. Sende danaları kesp yiyorsun dedim. O allahın emriymiş. dedim buda emri bu hayvanın yaratılışı bu. ne oldu senin hacılığın eziyet ediyorsun savunmasız varlığa dedim.
gözü falan yaralanmıştı, kan içinde kalmıştı, veterinere götürdüm hayvanı.

kedi dövmek nedir ya içim parcalandı kedi dövmek??anlayamıyorum ben kücück narin bir hayvan nasıl dövüyor ya görsem ben de onu döverdim heralde.doğanın kanunu bu gecen durağa yürürken kedi gördüm kusu yakalamıs tüylerini yoluyordu bir an icim acıdı ama düsündüm sonra kış günü ac karnını doyurmak zorunda aferin oğluma dedim yürüdüm bu yaradılısında var sonucta icgüdüsel birsey ne bekliyorlar ki kusa sevgi mi göstersin terbiyesiz herif insallah o da boktan bir sebep yizünden dayak yer.

cok etkilendim ya kanlar icinde bırakcak kadar dövmek nedir ya zaten sokak hayvanları cok zor sartlarda yasıyorlar bir sokak kedisinin ortalama ömrü 2 yılms sartlar yüzünden yetmezmis gibi üzerine serefsiz adi insanların eziyetleri dayanamıyorum böyle seyler görmeye.kedicik nasıl peki iylesti mi?iyiki götürmüssünüz veterinere iyiki de siz cıkmıssınz kediciğin karsısına cok üzüldüm

aman bosver oyle insanların gozunde deli olmak dogru yolda oldugunu gosterir zaten.. suan icin sıkıntı yok bizde yani sıkıntı cıkaramıyor baktıki baskalarıda bakıyor sesini kesti..bahcede 4-5 tane kedi var bir tanesi mudavin kapıyı acık bulsun bizim kapının onundeki paspasda yatıyor pisletme huylarıda yok olsada napalım onada zıvanadan cıkıcam orda gezmesin burda dolasmasın oldu canım bu dunyada sana tahsis edildi dimi diyesim geliyor:))..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…