ilk yorumunuzda ki fikirlerinize katılıyorum ki bende bir çok kez burada bahsettim çocuklarınızı hayvan sever,canlı sever yetiştirin.vicdan sahibi olmaları için elinizden geleni yapın.dokunmasını istemiyor olabilirsiniz bunu güzellikle söyleyin o canlıyı kötüleyerek değil.çocuklarınızı canlılarla tehtit etmeyin.şiddetin her hangi bir çeşidine eğilimi varsa doktora gidin.ama ne olursa olsun canlılara değer vermeyi adı üstünde can taşıdıklarını öğretin..YARATILANI SEVİN YARATANDAN DOLAYI bunu çocuklarınıza aşılayın hangi inaçta olursanız olun.
facede i hayvan severler sayfasında.bir köpek vardı çocuklar ağzına patlayacı bir şeyler koymuş.yazık ağzı darmadağın olmuş ve ölmemiş kedi ve köpekler çok zor ölür zaten.veterineler uyutmuş.
şimdi bunu yapanlar çocuk peki bu çocukları yetiştirenler kim.çocukları melek olarak biliriz peki kim şeytanlığı öğretiyor.çocuk yetiştirmek çok zordur.bir çok kadın yada erkek çocuğu olsun ister ama onu insan olarak yetiştiremez.ben kısmen anne değilim ve yanlış yetiştirilen çocukları,azımasızlıkları,vicdansızlıkları gördükçe acaba anne olmakta ne kadar başarılı olabilirim diye sorguluyorum.keşke herkes hakkı ile üstüne düşüne yapabilse.keşke dünya daha yaşanır olabilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?