bu can ise izmirliydi..adı sevgiydi..şuan hayatta değil..türlü işkencelere maruz kalıp sonra barınağın önüne bırakılmış..
izmirde işkence ile öldürülen köpek | Timurca – Ana Sayfa
her dediğine katılıyorum canım..ama aynı köpek çocuklarını ısırınca hayvanlar sorun oluyor öldürülebilir oluyor kaka oluyor itiliyor..yazıklar olsun öyle annelere babalara..geçen ben bir haber okudum köpeğin boynuna tel geçirmişler tasma niyetine ordan oraya sürükleye sürükleye gırtlağını kesmişler..bu sadece biri daha kaç tane var böyle..ben görmediklerine inanmıyorum annenin babanın..görüyorlar ama çocuğuna eğlence çıkmış ya bişey olmaz canım...ay Allahım delirmemek elde değil.............
Boğazına tel bağladılar
Çocukların acımasızca boğazına tel bağlayarak dolaştırdıkları anne köpeğin gırtlağı kesildi. Kesici tel gırtlağına saplanan anne köpeğe ilk müdahale Hayvan Bakımevi’nde yapıldı. Bakımevinde ilk olarak köpeğin boğazındaki tel çıkarıldı. Ardından boğazın yırtılan bölümü yapılan cerrahi müdahale ile dikildi. Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilirken yavrusu bulunamayan anne köpek, buradaki annesiz yavru köpeklere annelik yaparak emzirmeye başladı. Ancak boğazındaki dikişler açıldı ve yediği yemek gırtlağından dökülmeye devam etti.
Operasyon 2 saat sürdü
Bunun üzerine Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Operasyon Salonu’nda Veteriner Hekim Akın Koçhan, teknisyen Jehat Altun ve iki gönüllü sağlık ekibi anne köpeğe yeni bir operasyon daha düzenledi. Ameliyat masasına yatırılan ve anestezi uygulanan köpeğe bir yandan serum verilirken diğer yandan boğazındaki yırtık dört kat olacak şekilde dikildi. 4 kişilik sağlık ekibinin operasyonu iki saat sürdü. Köpek daha sonra sedye ile yoğun bakım ünitesine alındı ve kendisine gelmesi beklendi. Anne köpeğe 4 gün serum verilecek, daha sonra 3 gün boyunca da süt ile beslenecek. Köpeğin bir hafta sonra iyileşmesi bekleniyor.
resmini eklemicektim ama görmezden gel gel nereye kadar...buyrun o çocukların şaheseri..iyi eğlendiler dimi çocuklarınız ???
- RESİM -
İZMİRLİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ UFUK GÜNAYDIN VE YAMUK KEDİ DAVASI
UFUK GÜNAYDIN, ADA GÜRSAN, İLHAN EKİNCİOĞLU, ENES EKİNCİOĞLU
Kediyi Öldüren Gence Hapis Cezası
İzmir Bornova'da, 'Yamuk' adlı kediyi tekmeledikten sonra başını ezerek öldürdüğü iddia edilen üniversite öğrencisi Ufuk Günaydın 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı
Kediyi Öldüren Gence Hapis Cezası
PAYLAŞ
İzmir 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, şikayetçi Ahmet Hüsnü Arda Baran ve avukatı Barış Kaşka katıldı.
Duruşmada söz alan avukat Kaşka, bir önceki celsede, öldürülen kedinin maddi değerinin bin lira olduğunu dile getirdiğini hatırlatarak, sanık tarafından kendilerine posta çeki ile bu bedelin ödendiğini kaydetti.
Kaşka, seçenekli yaptırım cezası olarak sanık Ufuk Günaydın'ın Menderes'teki Şopen Hayvan Barınağı'nda çalıştırılmasını talep etti.
Hakim, sanığın suçunu sabit bularak Günaydın'ı, ''mala zarar verme'' suçundan önce 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanık hakkında indirim maddelerini uygulayan hakim, cezayı daha sonra 3 ay 10 gün hapse indirdi.
Mağdur avukatı Kaşka, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada, verilen cezayı olumlu karşıladıklarını ifade ederek, bu yüzden temyiz başvurusunda bulunmayacaklarını söyledi.
Kaşka, ''Karar, tüm Türkiye'ye örnek olsun. 'Yamuk' için verilen bin lirayı da yarın Şopen Hayvan Barınağı'na bağışlayacağız'' dedi.
Hayvanseverler onun adına bir site kurarak Ufuk Günaydın'ı protesto ettiler
Eki Görüntüle 462064
Bunlar insansa,ben utanıyorum insan olmaktan..
Allah cezalarını versin..Gün yüzü göremesinler inşallah..
Böyle işkence haberleri var ve ben okudukça,bildikçe kahroluyorum..
mesela mezarlıkta kanlar içinde bulunmuş bir kedicik..
Arkasına sert bir cisim sokulmuş..
Aylarca yürüyememiş,oturamamış,sürünmüş..Çok zor iyileşmiş yarası..
Gene de insanlardan kaçmazmış yavrum klinikte..
Sonrasında yuvalandı ve şimdi çok mutlu..
Bu pisinin klinikteki iyileşmeye başladığı zamanlardaki fotosu;
Mesela tecavüze uğrayan hayvanlar..
Tekmelenerek öldürülen yada sakat bırakılan canlar
Dayanılası değil yarabbim
Nasıl açıklanabilir bu hastalıklı ruh haliÖlmelerini istiyorum o işkenceci yaratıkların
moon83 paylaştığın resim çok anlamlı..bununla ilgili profil resmi oluşturup albümlerde paylaşacağım..
BELEDİYEMİZİN İNTERNET SİTESİNDEN İSTEKTE BULUNABİLİYORUZ ARKADAŞLAR HAYVAN SULUKLARI İSTEYELİM..SULARINI ZATEN BİZ KOYARIZ..YETERKİ BU SULUĞU YAPSINLAR..BEN BİR KAP SU KOYUYORUM AMA ERTESİ GÜN ORADA OLMUYOR HERALDE ÇOCUKLAR OYUN İÇİN ALIYORLAR..BUNU DA BELİRTTİM BELEDİYEYE..SİZ DE İSTEKTE BULUNUN..BU SICAK YAZ GÜNLERİNDE SUSUZLUKTAN ÖLMESİNLER..YAVRU HAYVANLAR SADECE 6 SAAT SUSUZ KALABİLİYORLAR((
Eki Görüntüle 464845
VE LÜTFEN , LÜTFEN OYNASINLAR DİYE ÇOCUKLARIMIZA CİVCİV ÖRDEK VS. AL MA YA LIM !!!!!! ÇOCUĞUNUN AKLI ERMİYOR, SENİN DE Mİ ERMİYOR?? ONA VERDİĞİ EZİYETE NİÇİN SEYİRCİ KALIYORSUN.......................
tabi cnm paylaş çok anlamlı bir söz belediyeyle görüşmek lazım haklısın
moon83 paylaştığın resim çok anlamlı..bununla ilgili profil resmi oluşturup albümlerde paylaşacağım..
BELEDİYEMİZİN İNTERNET SİTESİNDEN İSTEKTE BULUNABİLİYORUZ ARKADAŞLAR HAYVAN SULUKLARI İSTEYELİM..SULARINI ZATEN BİZ KOYARIZ..YETERKİ BU SULUĞU YAPSINLAR..BEN BİR KAP SU KOYUYORUM AMA ERTESİ GÜN ORADA OLMUYOR HERALDE ÇOCUKLAR OYUN İÇİN ALIYORLAR..BUNU DA BELİRTTİM BELEDİYEYE..SİZ DE İSTEKTE BULUNUN..BU SICAK YAZ GÜNLERİNDE SUSUZLUKTAN ÖLMESİNLER..YAVRU HAYVANLAR SADECE 6 SAAT SUSUZ KALABİLİYORLAR((
Eki Görüntüle 464845
bunu tarif ederek böyle birşey talep ettim... Siz de arayın belediyenizin çağrı merkezini.... En azından bunu yapalım!!! Her gün sevdiklerimizle saatlerce telde konuşuyoruz.... 2 dakika 44 sn sürdü tüm konuşmam....
harikasın canım ben aramamıştım web sitesinden istek formunu doldurmuş bir de bu betondan suluğun resmini göndermiştim.ben de arayayım o zmn daha erken gerçekleşir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?